İlk doz anında ve sonrasında hiç bişey hissetmedim. Değişiyor demek ki İnşallah 2.nci dozda da ağrımazTetanoz ağrıtıyor mu ya? Cuma günü de ben olacağım.
Bi kere olmuyor mu bu iğne ay ben hiç bişey bilmiyormuşum kiİlk doz anında ve sonrasında hiç bişey hissetmedim. Değişiyor demek ki İnşallah 2.nci dozda da ağrımaz
İki Doz oluyor daha önce vurulmadıysanız 1 ay arayla yapılıyorBi kere olmuyor mu bu iğne ay ben hiç bişey bilmiyormuşum ki
5 doz yapılıyormuş canım. Hemşiren anlatırBi kere olmuyor mu bu iğne ay ben hiç bişey bilmiyormuşum ki
Geçmiş olsun canım allah kolaylık versin.hamileyken her türlü rahatsızlık çok zor oluyor.insallah çabucak geçer,allah şifa versin.
Çok geçmiş olsun kzum allah şifa şifa versin bu son agrin olur inşallah sag salim bi kucaklara sıpaları alsaydik bunlarada sukur
Çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üst üste geldi
Sağolun canlarım allah düşmanıma vermesin cocuk gibi iki gözüm iki çeşme dolanıyorum çaresizlik cok kötü bir his rabbim hicbirimize yaşatmasın seviyorum sizleriÇok geçmiş olsun diş ağrısı beterBen hamile olmak istediğim zaman gittim dişçiye çünkü arkadasım hamileliğin ilk aylarında çok çekmişti bide müdehale de yapılamadı 1 ay her gün ağrı çekmişti. İnşallah bir an önce toparlar düzelirsin
1.si bebegin kiyafetlerini bebek bakim cantasina koydum kendi kiayfedimi pedimi ihtiyaclarimi buyuk genis kol cantasina koydum 2 cantayla gidiverdim hastaneye 0.3 aylik al genelde cunku kirleniyor surekli ve kis oldugu icin cabuk kurumuyor bir gunde ancak kuruyor yarina yani ama yaz sabah sersen oglen kurur o yuzden fazlaca all ayrica cok kalin almayin misal zibin giydirdiniz veya tulum icinede mutlaka uzun kollu citcitli badi usimesin uzerine bir penye yada kapitone yelek iste bu kadar zibin 6 7 adet yeterli bence bende o kadar alacagim cunku daha tulum ve hastane cikisimiz da oluyo tirnak makasi firca atesolcer gerisine gercekten ihtiyac olmuyor torpuye falan cunku tirnaklar narin ihtiyac yok ve ayrica erkek bebegi sicagi sevmez fazla kalin giydirmeyin dedigim gibi alt ust zibin uzerine yelek tamamdirHemen bir kac soru benden gelsin sana ozaman hastane çantası almaya gerek varmi valiz gibi buyuk olanlar varya bebek bakim çantası onlari alip almama konusunda kararsiz kaldim
günlûk kullanmalik bitane aldik bebek cantası
Bebek kiyafetleri genelde 0-3aylik aldik yenidogan icin iki uc tane takim aldik yeni dogani arttirmakmi gerekiyor
Zibin kaç adet olursa yeter ayni sekilde alt ve ust kacar adet olmali
Bebegim erkek bu e bebekte bakim cantasi var icinde tirnak makasi torpu tarak firca ates olcer vs baya sey var bu tarzmi alalim yoksa tarak tirnak makasi ates olcer yeterlimi
gecmis olsun dis agrisini ceken bilir ilk hamileligimde cok cektigim icin 3. Ayda butun dislerimi yaptirdim doktor dedi gelmesen seni acayip zorlardi 4 tane ciddi curuk var dedi 1 hafta surdu tedavim simdi tedavide yapmiyolar napacaksin doktora gttin miSağolun canlarım allah düşmanıma vermesin cocuk gibi iki gözüm iki çeşme dolanıyorum çaresizlik cok kötü bir his rabbim hicbirimize yaşatmasın seviyorum sizleri
Ben hamileliğimin ilk xamanları( o zaman bilmiyordum) diş temizlettirdim. Morfin yedim. Antibiyotik kullandım. Dolgu yapıldı. Ertesi hafta tekrar gel dedi ve o hafta hamile olduğumu öğrendim. Şu ana kadar bir problem olmadı ama bilmiyprum sonradan çıkar mı etkisi o konuda bişey diyemem fakat şu an takiplerde sağlıklı görünüyor.Sağolun canlarım allah düşmanıma vermesin cocuk gibi iki gözüm iki çeşme dolanıyorum çaresizlik cok kötü bir his rabbim hicbirimize yaşatmasın seviyorum sizleri
Eger dişçiye gidip kontrol oluyorsan cok güzel şuan acımıyor deyip kaderine terk etme 3. Tremisterde malesef hicbir müdahalede bulunulmuyormusBen hamileliğimin ilk xamanları( o zaman bilmiyordum) diş temizlettirdim. Morfin yedim. Antibiyotik kullandım. Dolgu yapıldı. Ertesi hafta tekrar gel dedi ve o hafta hamile olduğumu öğrendim. Şu ana kadar bir problem olmadı ama bilmiyprum sonradan çıkar mı etkisi o konuda bişey diyemem fakat şu an takiplerde sağlıklı görünüyor.
2. Tremisterde oldugum icin tedavi olabilecekmişim ama bu acıya dayanamıyorum inan uykular haram oldu antibiyotik başlandı salı günü tedavi baslanicak kökler var kanal var tamamen benim ihmalinden oldu bu cok saol canimgecmis olsun dis agrisini ceken bilir ilk hamileligimde cok cektigim icin 3. Ayda butun dislerimi yaptirdim doktor dedi gelmesen seni acayip zorlardi 4 tane ciddi curuk var dedi 1 hafta surdu tedavim simdi tedavide yapmiyolar napacaksin doktora gttin mi
Saol canım benim inşallah dualarınızla tez vakkite geçicek dr bu dönemlerde zararsız olduğunu söyledi ama salı gününe kadar nasıl dayanicam onu bilmiyorum allah kimseye vermesinDido44 cnim çok geçmiş olsun,yengeminde çok kötü ağryordu bir hafta antibiyotik kullandı sonrada çektirdi.o zaman 15haftalikti bi zarari yok yani.
benimde 2 kanal 4 dolgu oldu kanala cok ugrasti koklerine bakmam lazkmdi ama filim cekemedigim icin bakarak ozenle yapmaya calisacagim dedi cok sukur bi sikinti yasamadim darisi sana canim insallah iyilesirsin2. Tremisterde oldugum icin tedavi olabilecekmişim ama bu acıya dayanamıyorum inan uykular haram oldu antibiyotik başlandı salı günü tedavi baslanicak kökler var kanal var tamamen benim ihmalinden oldu bu cok saol canim
canım benim de oluyor. Magnezyum eksikliğinden . Bana ilaç verdi de daha alamdım, ama maden suyu günde 1 tane içmeye çalış muhakakkKızlar bu arada bir sorum var. Bu sabaha karşı sağ alt baldırda krampla uyandım acılar içinde. Birkaç hafta önce de sol baldıra kramp girmişti uyurken. Uykuda kramp giren var mı aranızda? Daha kendi doktoruma 1 ay var. 2 hafta sonrasına da devlete randevu alcam şeker yüklemesi için. Ona da sorarım ama endişelendim iki kez olunca
canım benim de oluyor. Magnezyum eksikliğinden . Bana ilaç verdi de daha alamdım, ama maden suyu günde 1 tane içmeye çalış muhakakk
Gecmis olsun antibiyotik 3 4 gune iltihabi dindirir ağrısı gider insallah sonrada müdahaleni olursun Allahtan yapiliyor islem dis problemi hamilelikte cogu kiside patlak veriyormus zatenSaol canım benim inşallah dualarınızla tez vakkite geçicek dr bu dönemlerde zararsız olduğunu söyledi ama salı gününe kadar nasıl dayanicam onu bilmiyorum allah kimseye vermesin
Hayırlı olsun canım ıyı gınlerde saglıklı olarak kullanır ınsaAllah .. evını de cok begendım pırıl pırıl ❣Kizlar bebişimizin beşiginide kurduk
Saol kuzum hepbirlikte insallah saglikla buyutelimHayırlı olsun canım ıyı gınlerde saglıklı olarak kullanır ınsaAllah .. evını de cok begendım pırıl pırıl ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?