2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

merhaba

muz yemeyi deneyin. potasyum sayesinde benim sikintim azaldi

Kizlar sağlikocagina gittim geldim şimdi kan ve idrar tahlili yaptirdim pazartesi kadin dogumda randevumuz var sonuclari gosterecegim sizde kontrollere gitmeden önce tahlil yaptirin sonucu doktorunuza gosterin ihmal etmeyin enfeksiyon erken dogumu tetikliyor saglikocaginda kimse sorun yapmiyor tahlil için geldim dediginizde hemen yapıveriyorlar

Bisey soracağım cahilliğime verin bu müslin bez müslin battaniye vs...
Müslin nedir bi markamı bi özellikmi anlamadım gitti
müslin kumaşın türü . çok değişik markalarda var. çocuk olunca öğrenmemek imkansız çünkü herşeye yarıyor. havlunun içine koyuyorum ilk suyunu alsın diye, kucaklayan kişilerin omzuna koyuyorum çocuk direkt insanların kıyafetiyle temas etmesin diye (tabii niyet bu ama karşıdakine kusabilir üstünüz batmasın diyorsun ) puset örtüsü, arabada güneş gelen cama takıyorum, bebeği biyere yatırman gerekiyorsa hop altına seriyorum ... say say bitmez kullandığım yerler.
oğlum 2 yaşında hala çantamda iki tane taşıyorum.

incecik yumuşacık bişey bir de çook güzel desenleri var. şimdi gözüm pembelerde

Sağlık ocaginda gebelik takibiniz yapilmiyor mu ? Hemsire bir ay once benden kontrol amaçlı aldi tetanoz asimin oldugu gunde alacak.Hastaneden de istediler kan vereceksen saglik ocagina burda vermene gerek yok diye

Ben hep yaptırıyorum. Ekımde kontrolumvar doktor her ay rutın ıstıyor ondan oncekıler saglık oacagında denk gelmıstı yaptıkları randevuma goturdum eksikleri yapmıstık. Şimdi doktorumun ısteyecegı butun testlerı yazdım onları yaptırıcam saglık ocagında soyledım de sonra doktora verıcem haybe bıde tahlıl parası vermeye gerk yok dımı ama bir tek idrar testını saglıkm ocagı yapmıyor malesef onuda hastanemde bakıyor doktorum.

öğrendiğim iyi oldu teşekkürler bol bol alim ozaman

kızlar raporlu olunca evde sabah programlarını izler oldum. anne sütünü arttırıcı, meme ucu çatlaklarına iyi gelen bitkisel karışımlar ve evde kolayca yapılacak bebek maması tarifi öğrendim. sizinle de paylaşayım belki işinize yarar :)

Öyle zaten birsuru gereksiz muane ücreti ödüyoruz saglikocaari ücretsiz hizmet veriyor faydalanalim

Sağlık ocaginda gebelik takibiniz yapilmiyor mu ? Hemsire bir ay once benden kontrol amaçlı aldi tetanoz asimin oldugu gunde alacak.Hastaneden de istediler kan vereceksen saglik ocagina burda vermene gerek yok diye
Evet saglikocaginda her ay rutin kontrolumuz oluyor kilo tansiyon seker tetanoz kan ve idrar ama hemşire kontrol gununu beklemene gerek yok kan idrar için kadin dogumda kontrolün olacagi zaman kan ve idrarinyaptira bilirsin dedi normal kontrollerdede tansiyon kilo takibi falan yapiliyor böylesi daha iyi çünkü kadin doguma hemen gösteremiyorsun sonuçlari saglikocagindaki doktorlar pek anlamiyor bana enfeksiyon var direk kadindogumcuna göster ihmal etme dedi gösterdim meger kum varmiş enfeksiyon falan degil en sagliklisi alaninda uzman olan birine göstermek sonuçlari

S Sevimlipanduf Canım takımınız çok güzelmiş bayıldım.allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah.kac paraya aldın? Ben de bugün sipariş verdim 80 liraya.elime geçince resim atarım ben de.
Benim ki 80 liraydı canım Kargo ile birlikte, amin inşaallah canım hepimizin bebeleri güzel güzel heveslenerek aldıklarımızı giysinler giyindiklerinde fotolar atmak nasip olsun

Bende bilmiyorum Müslin örtü ama bebek mağazasında gordum eğer o ise pek bi ince tülbent gibi neredeyse omlardan mı yoksa

Deneyimli anneler böyle bir sete gerek var mı kullanışlı olur mu sizce?

Eklentiler

• D801FEFD-66BA-4247-95A9-5D1754671CE2.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 65
çok geçmiş olsun benim de tam 3 kez aynı yerden dişim kırıldı , her seferinde geçici dolgu yaptılar. her doktor müdahale etmiyor maalesef 2. trimester de olsa. Sonunda bir doktor buldum kanal tedavisi yaptırdım da biraz rahatladım. Ama sinirlerin tamamını alamadı sanırım bazen hissediyorum inşallah enfeksiyona çevirmez. Doğumdan sonra o dişimi baştan yaptıracağım inşallah...

Benim de ilk hamileliğimde sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordu. Ara ara Monurol, Urocare, vajinal fitil kullanmıştım. Hamilelikte A ve B kategorisindeki ilaçlar güvenlidir.Urocare de B kategorisindedir ve kullanmalısın canım . Enfeksiyon bebeğe geçerse daha riskli ve erken doğuma bile sebep olabilir Allah korusun.

mavisini kız kardeşim hediye almıştı ben hamileyken. tırnak makasları ile tarak ve fırçayı hala kullanıyoruz. burun aspiratörünü bnm oğlum diş kaşıyıcı olarak kullandı. tırnaklarını keserken eline vermiştim oyalansın diye çok sevdi diğer diş kaşıyıcılarını kullanmadı. parmak diş fırçası da ilk dişlerde çok işime yaradı. ateş ölçeri de kullanıyorum hala.

set halinde de alınabilir zamanı geldikçe tek tek de alınabilir. beğendiysen al. ben çok farklı tarak ve fırça beğenmiştim bu set hediye geldiği için onları almadım.

burda çok fazla ürün var bazılarını ben hiç kullanmamıştım. Ben tek tek almanı tavsiye ederim canım. Tırnak makası, ateş ölçer, burun aspiratörü olarak otri bebe setini (eczaneden alınıyor), eğer saçlıysa bebiş de birkaç ay sonra yumuşak uçlu fırça iyi oluyor. Diğer türdeki tarak plastik uçlu ve bebeğin bıngıldağına zarar verebilir Allah korusun.

Rüyalar tersine çıkar sen rahat ol canım bebisleri sağlıkla kucağımiza alacağız Allah'ın izniyle
İnşallah canım ayrıntılı ultrasondan beri pek kafam yerinde degil bilinçaltıma yerleşmiş heralde sağlıkla gelsin kuzucuklar hızla geçsin şu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…