• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kızlar, gün itibariyle 6+3 günlük hamileyim kese ve yolk kesesini gördüm henüz ultrosanda bidahakine kalp atışı inşaallah benim gibi ilk yolk görüp sonra atışı duyan varmı ?
Bende cuma gunu kese gorundu canim. Dr tahlil istedi haftaya kalp atisina bakariz dedi :)
Günaydın kızlar gece cok kötü rüyalar gördüm bebeğinin kalbi durmuştu inanamıyordum 7 8 doktora gözüküyordum. Hepside aynı şeyi söyledi kalbi durmuş diye. İki gündür göğüs hassasiyetin azalmıştı bugün tamamen kaybolmuş inşallah hersey yolundadır randevum 12de inşallah korktuğum basıma gelmez.
Canim tamamen bilinçaltı. Bende gun icinde neyden etkilensem ruyamda goruyorum bi kac gundur. Sacma insanlar sacma konular vs. İyi dusun iyi olsun canim :)

19 nisan da adet oldum allahn sağlicakla almak nasip etsin kucağımıza inş
aramızda 1 hafta var 11 nisanda benimde
bende tüp bebek denemiştim ikinci için gelmiyordu bir türlü
tuttu ama kimyasal ile sonuçlandı düşük kanamam oldu 11 nisanda ondan sonra doğal yoldan gebe kalmışım mucizem gelmiş benimde 10 yaşında bir oğlum var

tuttu ama kimyasal ile sonuçlandı düşük kanamam oldu 11 nisanda ondan sonra doğal yoldan gebe kalmışım mucizem gelmiş benimde 10 yaşında bir oğlum var
Allahım mucizesi inşallah bebeklerimiz tutunur da dünyaya gelir kardeş candır allah hakkımızda hayırlısını versin inş

29,05,2018 :anneadayı: kilo bildirimi

@bebekicin 160cm / 70,8 kg
@Sevimlipanduf ....cm / 68 kg
@merve3337
@tevafuk55

bugün sıcağı sıcağına başlayalım sonra herkese uygun olan bir günü tartı günü belirler ona göre devam ederiz:eğlence:

bugünler çoook stresli geçiyor. oğlumda bizde sorunlar yaşadık. dikkatimi başka yöne çekmeye çabalıyorum. onun için bu çırpınışlarım. kilo alınır verilir sorun değil ama kilo bahanesiyle sağlıklı besleyelim miniklerimizi. şu anda elimizden başka bişey gelmiyor. kuluçka evresi diyorum ben bebek hareket edene kadar ki evreye. sonra bebek hareket ettikçe insan daha emin oluyor daha bir anne oluyor.

rabbim aramızdan kimseyi ayırmasın sağlıklı doğumlara beraber gidelim bebeklerimizi beraber büyütelim :dua:
Boy 173
Kilo 73
5 hafta once 72

normal doğummu sezeryanmı ilk çocuğun

Benim de lekelerjm vardi ama benim Hikayem biraz karisik. Ilac falan kullaniyoum dr coraspirinj keselim dedi onu birakinca lekeler de gitti.icini ferah tut bir seyciknolmaz insaallah. Kizima hamileligimde 3 ay boyunca adet kanamalarimda gormedigim kadar kanamalarim oldu. Her seferinde bu defa da kaybettim dedim. Ama sukur simdi kizim 17 aylik@)[/QUO insallah canim bakalim artik y
Günaydın kızlar gece cok kötü rüyalar gördüm bebeğinin kalbi durmuştu inanamıyordum 7 8 doktora gözüküyordum. Hepside aynı şeyi söyledi kalbi durmuş diye. İki gündür göğüs hassasiyetin azalmıştı bugün tamamen kaybolmuş inşallah hersey yolundadır randevum 12de inşallah korktuğum basıma gelmez.
Ruyalar tersine cikar canim insallah saglikli haberlerle gelirsin

29,05,2018 :anneadayı: kilo bildirimi

@bebekicin 160cm / 70,8 kg
@Sevimlipanduf ....cm / 68 kg
@merve3337
@tevafuk55

bugün sıcağı sıcağına başlayalım sonra herkese uygun olan bir günü tartı günü belirler ona göre devam ederiz:eğlence:

bugünler çoook stresli geçiyor. oğlumda bizde sorunlar yaşadık. dikkatimi başka yöne çekmeye çabalıyorum. onun için bu çırpınışlarım. kilo alınır verilir sorun değil ama kilo bahanesiyle sağlıklı besleyelim miniklerimizi. şu anda elimizden başka bişey gelmiyor. kuluçka evresi diyorum ben bebek hareket edene kadar ki evreye. sonra bebek hareket ettikçe insan daha emin oluyor daha bir anne oluyor.

rabbim aramızdan kimseyi ayırmasın sağlıklı doğumlara beraber gidelim bebeklerimizi beraber büyütelim :dua:

Benim de boy 168 kilo 78 :halay:beni de listeye ekler misiniz

Tamamen bilinçaltı canım,korkma sakın.durduk yere kendini strese sokma.allahin izniyle her şey yolundadır inşallah.

Merhabaa, bende 5+3 deyim. Geçen cuma günü gittiğimde dr ultrasonla baktı ama keseyi göremedi. Normal daha çok küçük vajinal bakmayalım haftaya gel bakalım dedi. C.tesi günü tekrar gidicem. Tam 6 olucak o zaman, sizce görüp duyabilir miyimm?

Ben de 5+3 um.cumartesi ben de gittim kontrole karından gördü keseyi çok şükür ama herkeste aynı olmayabilir.kiminde karından geç görünüyor.merak etme içini ferah tut.

günaaydın canım. bende günlerce doktora gidip bebek yok dediğini gördüm rüyamda. kaç defa kaç doktordan hemde. ama pazar günü şükür gördüm hatta kalbini duydum hiç beklemezken. göğüs hassaiyeti sürekli devam edicek diye birşey yok. ara ara kaybolabiliyor canım

tethyss tethyss Y Yagmuryah CrpDm12 CrpDm12 Maviiece Maviiece kızlar gebelik tarihlerimiz aynı :anneadayı: birbirimizi takip edelim gelismeleri paylasalim :KK54: kalp atışı için 9 haziranda gidecez doktora,tam 7+0 olacak duyulur ınşallah.siz ne zaman gideceksiniz ? Çok sabirsizim günler nasıl geçecek bilmiyorum :KK17:
Ben ilk test yaptığımda gittim 4+5 di galiba hiç bişey görünmedi vajinal bakalım dedi izin vermedim beta istedi 125 çıktı. Bidaha da gitmedim. Pazartrsi gidecektim kayınvalidem gitme dedi illa :KK12: sabırsızlıkla biraz daha geçmesini bekliyorum. Ama bu hafta gitmeden duramayacağım galiba :KK76: Duyulur bence arrık 7 de diye düşünüyorum ama ilk gebeliğimde 8 in son günlerinde duymuştuk. İnşallah sağ Salim alırız kucağımıza :dua:

tethyss tethyss Y Yagmuryah CrpDm12 CrpDm12 Maviiece Maviiece kızlar gebelik tarihlerimiz aynı :anneadayı: birbirimizi takip edelim gelismeleri paylasalim :KK54: kalp atışı için 9 haziranda gidecez doktora,tam 7+0 olacak duyulur ınşallah.siz ne zaman gideceksiniz ? Çok sabirsizim günler nasıl geçecek bilmiyorum :KK17:
Bende pazar günü 7 +0 dım ve kalbi duydum canım karından. inş sende aynı şekilde olursun bebiş de 6+6 çıktı benim

Back
X