• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
su doktorların bunları demesınden nefret edıyorum.dırekt gec dollenme dıyebılır sadece yakınmda okadar cok örnek var kı. 7haftalıkken kalp atısı yok denmıs bır arkadasıma. ve neler soylemıs dr moral bozucu. Baska dr.a gıdınce duyuyor. Her bebek gelısımı aynı olmaz bu normal demelerı lazım. ben 6+0da gittim bebegı yolc sacı gordu dr.um ama kalp atısını 3haftasonra dedı olumsuz tek bısey demedı hersey guzel dedı ve 8+5de gıdıcez ctesı dr.a sordugumzda garantı olsun dıye oldugunı soyledı erken zamanlarda duyulmayan yokyere kurtaj olan cok.. Buyuzden en azı 8i bekleyın anne adayları. Cok acelecıyız benım doktorum benı bılınclendırmese ben de aynını yapıcaktım belkı de. Sen canını sıkma boşa. Gittiginde duyucaksın ınsallah rahat sekılde
Benimkinide yolc saci gordu dr cok onemli canim bakalim hayirlisi olsun artik

canım Gözün aydın Çok sevindim Ben de rüyamda Çok güzel bir kızım oldugunu Gördüm gözleri yemyeşildi pasparlak. Aynı eşimle benim gözlerimız gibiydii sapsarıydı yeni doğmuştu okadar guzel bir hısti ki hala etkısındeyım :)
Ben de bugün rüyamda kızım olduğunu gördüm :)

Kızlar aranızda balık yagi kapsül olarak kullanan var mi? Ben balık tuketemiyorum da yagi işe yarar mi?
canım kesınlıkle yarar omega3ıceren besnler balık dısında semızotu ınanılmaz ıcerıyor yogurtla yemeye baslayabılırsın. ben balık sevıyorum ama kokusu etkılerse yıne ben de kapsul kullanıcam ama yanında mutlaka haftada ıkıkez semızotu gunde ıkıcevız tuket. baska besınlerde de var arastırırsın

Hahahah :)))) Evet ya ben başından beri kız hissediyorum rüyama girdi sanırım :)
hadı ınsallah psıkolojk degıldır canım:) Ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda erkek bebek görmüştüm öyle anlamıştım ben de erkek istiyorum nasipse ama eşim geçen birden kız istiyorum deyince Rüyamda kız görmeye başladım Belki de psikolojik benimkisi. ama ruya kızı da ıstettı bana ya:)

canım kesınlıkle yarar omega3ıceren besnler balık dısında semızotu ınanılmaz ıcerıyor yogurtla yemeye baslayabılırsın. ben balık sevıyorum ama kokusu etkılerse yıne ben de kapsul kullanıcam ama yanında mutlaka haftada ıkıkez semızotu gunde ıkıcevız tuket. baska besınlerde de var arastırırsın

Tm canm bende bi bakayım çok saol;)

Canım lütfen moralini bozma. Benim de 6+4 te üstten keseyi bile görememiştik vajinalde gözüktü o da 5 mm ve geç döllenme dedi taa 3-4 hafta sonraya çağırdı bak seni erken bile çağırmış. Yolku gördüyseniz korkma boş veya dış gebelik olmuyor o oluşunca. Adet düzenin normalde nasıldı günü gününe mi?
Msj gelmemis normalde duzenlidir ama hamile kalmaya 2 -3 ay 3-4 gun sasirstiyodu buda oyle oldu yani duzensizdi

A aslvlkn canım hayırlı olsun dr.dan memnun kaldın mı? normalde karından gorememıs demıssın

Back
X