• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar dayanamadım gittim bi doktora. Sevdim sayılır doktoru. 5+4 bugün kese çok silikte olsa göründü. 3 hafta sonra hemen hemen kalp atışı diyor çok değil mi ya :işsiz: Geç döllenme tamam ama baya bi geriden geliyorum sanırım. Çok sancım herhangi bi lekelenmem olursa progestan verdi. Bi hafta sonra kontrol. Fotoya bakar mısınız mm nasıl oluyor ne ifade ediyor. Ben bunları unutmuşum hep ya :oops:
Kimse görmedi mi :110:

yolda gördüğüm erik ağaçlarına dalıyorum. ağzımdan sular fışkırıyor özellikle ekşi eriklere.
haşlanmış mısır kokusu geliyor burnuma anneme söyledim yarın oğluma o bakacak o zaman yaparım dedi.

çok garip oldu damak tadım. tatlı üstüne ekşi erik onun üstüne yine tatlı yiyorum. iş yerimdekiler garip garip bakıyor bana :KK48:
Ohh yarasin bebisee
Benim canım hicbirşey istemiyor sıfır iştah midemde bulantı var ama kusma yok azıcık yesem gırtlağıma kadar doluyorum bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olcak
bende azcik yiyorum yemeklerden istah hic yok ekmekten iki lokma ama bugin canim istedi nasil.olduysa

Kızlar alttan ultrasonla bakıldı bebeğimin kalbi durmuş malesef kaybettim :KK43: 1 hafta içinde kendi düşmezse kürtaj olucam dualarınız ve destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim herşey nasip kısmet.. olmadı., inşallah anne olmayı bigün bende tadarım Allah büyük,,iyiki varsınız Allah hepinizin işini gücünü rast getirsin :KK200:
Canım çok gecmıs olsun. Sana kendı hıkayemden ufacık bölümünü anlatayım bu yarısı bır bukadar daha var. Ben daha önce 4 aylıkken karnımda öldüğümü öğrendim bebeğimin yemin ederim ultrasonda görmesem resmını cektırmeseydım keşke derdım. Sonrası zor oldu bana.Sonra Dr bana dedıkı hastaydı bebegın düzelir diye bekledik ama o kendı gıtmeyı ıstedı.senlik bir durum degıl dedı .uzuluyorsun mutlaka ama sunu bil sağlıksız bır gebelık gevırmek çok daha ağır. Rabbım herkesi öyle sıraya koymuski kımın kısmetı nezamansa rabbım verıyor. Allahım saglıklı evlatlar hayırlı evlatlar nasıp etsın en önemli şey. Hıc merak etme su Ramazan ayında allahım sana saglıklı kucağına aldığın gunlerı gostersın ıns. Sakın cevrendekılere kulak asma kımse kımsenın yasadıklarını bilemez.

Bugün otobanın ortasında arabada giderken ekmek kızartması koktu bana :KK70: Bu daha başlangıçsa yandık valla :KK70:
ay ben de cokdengesızım bugun ıstahım guzeldı bıgun ıstıfra bıgun iştah:) benım canım cok közde mısır ıstıyor eşim gelırken baktı bulamadı umarım aksam bulabılırz :(

Aserme durumlariniz nasil kizlar bn ugun lahana sarmasi aserdim kv dedim yapti yedjm valla
ben közde mısır aşerdım gecen gun de cılek aşerdım normalde düşkün değilimdir 1kıloya yakın yedım vallahı:) ınsalalh buaksam bulabılırz şu mısırı da:)

kolanya sağlık açısından büyük risk taşıyor...

hamilelikte kolonya kullanımı hamilelikte kolonya koklamak gebelikte kullanımı koklamanın zararları Kolonyanın içeriğindeki maddelerin sağlık açısından büyük risk taşıdığı belirtildi. Vücuda solunum, ağız ve deri yoluyla giren bu maddeler beyni, ciğerleri ve deriyi etkiliyor. Kolonya yapımında etil alkol yerine metil alkol kullanıldığını vurgulayan Dr. Murat Akbaş, "Bu tür kolonyaları kullananların tat, koku duyularında hatta beyinlerinde hasar oluşabiliyor" dedi.
Serinlemek veya temizlik amacıyla kullanılan kolonyanın yararından çok zararını olduğunu söyleyen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Akbaş, kolonyanın birçok hastalığa davetiye çıkardığını belirtti. Akbaş, kolonya ve kolonyalı ürünün yapımında etil alkol yerine metil alkol kullanıldığını anlatan Akbaş, metil alkolün sağlık açısından son derece tehlikeli olduğunu kaydetti.

Sağol canım.elimden geldiğince uzak duracam mecbur.

Keşke ben de aşersem kızlar.daha hamileligimi anlayamadan ishalden mahvoldum.acile gittim serum yedim.iki gündür işe gidemiyorum.üç gündür içim dışım haşlanmış patates oldu.hem alttan hem üstten gidiyor.hamileligin mide bulantısı bile daha güzel valla.bu salgın virüsü beni mahvetti,dikkat edin size de gelmesin.bulaşıcıymış salgın varmış doktor söyledi.normal şeyleri yiyecegim günler gelecek mi,çok özledim her şeyi yediğim gunleri....

Keşke ben de aşersem kızlar.daha hamileligimi anlayamadan ishalden mahvoldum.acile gittim serum yedim.iki gündür işe gidemiyorum.üç gündür içim dışım haşlanmış patates oldu.hem alttan hem üstten gidiyor.hamileligin mide bulantısı bile daha güzel valla.bu salgın virüsü beni mahvetti,dikkat edin size de gelmesin.bulaşıcıymış salgın varmış doktor söyledi.normal şeyleri yiyecegim günler gelecek mi,çok özledim her şeyi yediğim gunleri....
Çok geçmiş olsun canım tadını çıkaracagin günler çabuk gelsin inşallah

Kızlar alttan ultrasonla bakıldı bebeğimin kalbi durmuş malesef kaybettim :KK43: 1 hafta içinde kendi düşmezse kürtaj olucam dualarınız ve destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim herşey nasip kısmet.. olmadı., inşallah anne olmayı bigün bende tadarım Allah büyük,,iyiki varsınız Allah hepinizin işini gücünü rast getirsin :KK200:
Ahhh canım 5 ay önce aynı durumu yaşadım güçlü ol Allah sabır versin başka denecek birşey yok en kısa zamanda yeni meleğine kavulursun inşallah :(

Back
X