7.nci hafta daha fena canım. Dayan gönlüm dayanKizlarr iyi aksamlar napiyo bebisleriniz ben hicbisi yiyemiyorum mide bulantisindan siz ne durumdasiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7.nci hafta daha fena canım. Dayan gönlüm dayanKizlarr iyi aksamlar napiyo bebisleriniz ben hicbisi yiyemiyorum mide bulantisindan siz ne durumdasiniz
İlk sayfaya baknerden katılıosunuz kızlar
Gözün aydın canım darısı kalp atışına olsunDR gittim bende keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem pregetan mahfetti beni normalde hiç bişeyim yok ama pregestan içince miğde karın ağrısı herşey yaşıyorumm dr alttan fitilolarak al dedi akşamları bakalım onun yan etkisi olacakmı
içmesem dedim pregestan hormonum düşük olduğu için verdim dedi düşüğe sebep olur dedi mecbur içeceksin dedi
Canım ben de kimyasal gebelik geçirdiğimde mersin şehir hastanesi aciline gitmiştim mehmet kağıtçı adındaki hekim yüzüme kan değerimi tabiri caiz atıp artık hamile değilsin demişti. Zoraki iş yapan hekimler istifa etmeli. O hekimin ters seni strese sokmasının sebebi işinden memnun olmaması. Gitsin kendine muayenehane açsın kafasına göre hastasını seçsin. Bizim suçumuz ne ki..Kızlar ,bugün 7+2 , doktora gittik, karından baktı göremedi ve beni çok strese soktu ve ters konuştu. Ve özel hastahane burası ö girebilsin diye başka hastahaneye gitmiştim, şansıma böyle oldu.
Mesaneni boşalt alttan bakalım dedi. Sonra alttan baktık, çok şükür kalp atışını duydum, bebisi de gördüm ama doktorun hal ve tavrı çok kabaydi, kalp sesini duyunca ağlamaya başladım duygulandım , bu bile garibine gitti, Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Doktorun tavrı yüzünden güzel anım biraz baltalansa da bebisin iyi olduğunu bilmek çok güzel , Allah herkese nasip etsin
Zararlı olabilir canım sonuçta alkolü kokladıkça ciğerlere beyne zararı olur. Benim de tüm gün midem bulanıyor ağlayasım geliyor artık. Ama sabrediyorum napim : (Eşim yasakladı bana da ondan sordum.sonucta alkol var koklamak zararlı olabilir belki.icime de sinmiyor.
Ne zaman geçecek bu his acabaCok teşekkür ederim taze anneiyiyiz sukur mide bulantısı hissi var devamlı buda hasta hissettiriyor geçecek inşallah sağlıkla ve hayırlı ile kucagima alırım
Çok acimasizmis oda oyle mi denir yani sakinlestirecegine .Bencede en azından gebelere bakmasinlar, kadin hastaliklari genis bir alan sonuçta. Ve hamile insan psikolojisinden anlamiyorlarsa daha nasıl guvenebiliriz ki hem bilgilerineCanım ben de kimyasal gebelik geçirdiğimde mersin şehir hastanesi aciline gitmiştim mehmet kağıtçı adındaki hekim yüzüme kan değerimi tabiri caiz atıp artık hamile değilsin demişti. Zoraki iş yapan hekimler istifa etmeli. O hekimin ters seni strese sokmasının sebebi işinden memnun olmaması. Gitsin kendine muayenehane açsın kafasına göre hastasını seçsin. Bizim suçumuz ne ki..
YaaSimdi sen soleyince benimde canim cekti :)) zaten cok severim
yandikk kiiiBugün otobanın ortasında arabada giderken ekmek kızartması koktu banaBu daha başlangıçsa yandık valla
![]()
Bana da verdi ama çok sancı lekelenme olursa kullanacağım. Halsizlik yapabilir kötü hissedebilirsin o yüzden yatmadan önce Al dediDR gittim bende keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem pregetan mahfetti beni normalde hiç bişeyim yok ama pregestan içince miğde karın ağrısı herşey yaşıyorumm dr alttan fitilolarak al dedi akşamları bakalım onun yan etkisi olacakmı
içmesem dedim pregestan hormonum düşük olduğu için verdim dedi düşüğe sebep olur dedi mecbur içeceksin dedi
Ne güzel kavramış maşallah. Ben şanslıydım sanırım.hem.kizmda hem oğlumda gece sorunu yaşamadım. Hatta ikisini de 2.5 yaşlarında alıştırdım ve gece tamamen sorunsuzdu.@skelebeks ben kızımi kış başında alıştırmıştım tuvalete ilk geceler yapmazken bir hafta sonra her gece altina yapmaya başlamıştı saat kuruyordum ama nasil beceriyorsa saati ne kadar erkene alirsam alayim hep biz kalmadan once yapıyordu evde alistirma külotları vardi bir gece artik üşüyor diye en azindan onu giydireyim dedim cisini yaptirdim giydirdim anne bu cok guzel sevdim bunu dedi gitti yataga yatti rahatsiz etti anne istemiyorum bunu sevmedim dedi cikart dedi anlattım kizim bak bunu giymezsek üşüyorsun cis yapinca giymemiz gerekiyor dedim istemedi. O zaman bu gece yaparsan yarin aksam giymek zorundayiz ama dedim tamam dedi sonrasinda maasallah i var bi daha gece yapmadı sirf onu giymemek icin :) insallah sizinde çözülür kısa zamanda gündüzü ogrendiyse geceyi kavrar hemen Insallah
Ah canım çok üzüldüm gündüz okudum ne diyeceğimi bilemedim. Hatta aklım da sen varken uyuyakalmisim. Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip edecek sana da ınslalah. Dualarım seninle ve emin ol bu yavrunun bu dünyada nasibi yokmuş böyle duyan lütfen. Üzülmemeye çalışKızlar alttan ultrasonla bakıldı bebeğimin kalbi durmuş malesef kaybettim1 hafta içinde kendi düşmezse kürtaj olucam dualarınız ve destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim herşey nasip kısmet.. olmadı., inşallah anne olmayı bigün bende tadarım Allah büyük,,iyiki varsınız Allah hepinizin işini gücünü rast getirsin
![]()
Gözün aydın :)Kızçelerim benim kendi hüsnü kuruntummuş bebişim gayet iyi haftasıyla uyumluymuş çoklu şükürr
canım benım dr.a gıdersen sevmeme ıhtımalın olmaz garantı verıyorum:) sonsuz guvence veren bırıAy aslında çok haklısın.. İşte benim de ilk gittiğim doktor normal doğumla ün yapmış tecrübeli biri.. Ama görünmedi diyip gönderdi beni bi soğudumşimdi kime devam edeceğimi bilmiyorum senin dediğim gibi kanımın ısındığına gideceğim heralde
![]()
Folik asite mi gerek yok dedi?Aaa bide kızlar bişe sorucam. Benim dr bana folik asit, vitamin falan vermedi. Sordum vericek misiniz diye şu aşamada gerek yok dedi. Sizce normal mi? Dr uma çok güveniyorum ama yine de deneyimlisiniz siz de sormak istedim.