- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ayda bir yada ayda bir o bana kalmış bisey soracağını da sanmiyorum yurtdışında sadece 3-4 kez giriyorlar ultrasona sorun olucağını sanmiyorum canim
Folik asite mi gerek yok dedi?
Korunma bırakıldığı anda folik asite haşlanmalı.
Hadi en kötü hamile olduğunu öğrendiğinde diyelim.
Nöral tüp kapandıktan sonra zaten folik asit almanın çok anlamı kalmıyor.
Gene de hekimler gebelik boyu devam ettiriyor.
Teşekkür ederim canım ilk içimi rahatlatan sen oldun hakkını yememem lazım varol :)Gözün aydın :)
Bana folidoce verdi doktorum 20lira ücretiHadi yaC.tesi günü muayenem var, o zaman konuşayım en iyisi... İçime sıkıntı oldu
![]()
ben ben ölüyorum şişkinlikltenbirde kabızlık çeken varmııı
daha da artıcak:/birde kabızlık çeken varmııı
daha da artıcak:/
bol bol erık yıyınce ıyı gelıyor ama o da gecıcı ıste vallahı korkyyor ınsan kasılmaktanbenim normalde bağırsak problemim var oğluma hamileyken düzene girmişti çok rahattım. bunda iyice kötüleşti sonrayı düşünemiyorum![]()

erik yiyorum ama pek işe yaramıyorbol bol erık yıyınce ıyı gelıyor ama o da gecıcı ıste vallahı korkyyor ınsan kasılmaktan![]()
inşallah geçer bır an evvel birgunumuz bırgunumuzu tutmuyor yaerik yiyorum ama pek işe yaramıyorhaşimatonun etkisi onun için yiyecekle çözülmüyor
A anneveoglusu ikinci bebeğinmiş canım . İlk bebeğini normal mi doğurdun?
Ne zaman geçecek bu his acaba![]()
birde kabızlık çeken varmııı
Bu uyku hali ne olacak kızlar kedi yavrusu gibi oturduğum yere kıvrılıp uyuyorumaz önce gözümü açtım, şimdi yine uyumaya gidiyorum
bebek içerde uyusun işte bizi neden uyutuyor bu kadar
![]()