• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya ben ilk gebeliğimde hiç bulantı problemi yaşamadım şimdide hiç yok ama yarın doktora gidicem kese için içimi bir korku sarsı yinede bende neden hiç bulantı yok diye
Canım mide bulantısı hiç OlmaZsa sorun yokmuş ama mide bulantısı kusmalar başlayıp birden kesilirse azalmadan o zaman korkun dedi benim doktorum

Canım mide bulantısı hiç OlmaZsa sorun yokmuş ama mide bulantısı kusmalar başlayıp birden kesilirse azalmadan o zaman korkun dedi benim doktorum

Bendeki mesela asiri degil ama sanurim yasadigim bulanti. Boyle kusma derecesinde degilim.
Hatta bugun midemde bi gaz yoğunluğu var. Ciksa rahatlicam sanki

Bendeki mesela asiri degil ama sanurim yasadigim bulanti. Boyle kusma derecesinde degilim.
Hatta bugun midemde bi gaz yoğunluğu var. Ciksa rahatlicam sanki
Bende oyle oluyorum kusma fobisi mi denir bilmiyorum ama yol falan tutardı beni 2 saat yol gitsem 2 gün kusardım ondan sonra bende korku oluştu kusmaya karşı kendimi savunmaya almaya çalışıyorum kusarsam uzun sürer ağlarım o yüzden kusmamalısın diye kendimi sakinleştiriyorum ama midem rezil durumda belki çıkarsam rahatlarım

Kızlar bugün dr a gittim 8+2 dedi. Folik asiti kullan 1 ay sonra gel dedi. Sizce 1 ay çok degi mi
Yok canım kalp atışı başladıktan sonra zaten normale dönüyor eğer öncesinde de bir kayıp yoksa ayda bir çağırıyor, beni 2 haftada bir çağırıyor doktorum önceden kaybım olduğu için o da

kızlar ben hala bebeğin kalp atışlarını duymadım. Keseyi 5. haftamda görmüştüm pazartesi günü gittim tam 6-0 da kese büyümüş çocuk var ama yine kalp atışı duyulmadı. normal mi bu süreç tedirgin oldum ben
Korkma canım normal. 1 hafta sonra gitsen duyarsın bence

Kızlar arkadaşım 4 hafta 4 günlük .hcg her gün biraz biraz artıyor.şu an 300 lerde doktor haftaya yine görmem gerek demiş.tam olarak hamile diyemem demiş.sizin fikirleriniz önemli .böyle birşey yaşayan var mı.normal mi
Hcg nin iki günde bir yaklaşık 2 katı artması lazım sağlıklı bir gebelik diyebilmek için. Bu sebepten öyle demiştir doktor. Endişelenmeyin düzenli artış varsa sorun yoktur.

kızlar bebeklerinize isim düşündünüz mü?
biz erkek olursa Aren kız olursa Defne diyorduk daha hamile bile değilken oğlum olacağını öğrendiğim gün Aren diye sevmeye başlamıştık.
Defne ismni çoook seviyorum ama yakın arakdaşlarımdan ikisi defne ismini koydular yeni isim arayışındayız.
kız olursa MERİN istiyorum eşim sıcak bakmıyor.
erkek olma ihtimalini düşünmek istemiyorum kayınpederin ismini koymak isteyecek eşim veee kavga kopacak yine. hamileliğimin bir kısmı sinir stresle geçecek.
( ilk bebeğin ismini amcası bulmuştu kayınpeder hayatteyken söylemiştik o da beğenmişti. hamile olmadan 2 yıl önce kp vefat etti oğluma eşim isminni koymak istedi biraz kavga koptu aramızda. hayattayken kabul etmişti falan diyerek ikna ettim. bu daha farklı düşünmek bile istemiyorum)
bugun eşimle bunu konustuk beniö yıllardır oğlum olursa Rüzgar koymak hayalımdi eşim de kabullendi ama bugün Yağız ismine de ısındık:) kız olursa pek düşünmedim açıkçası Semina ve Irmak ismi hosuma cok gıdıyor:)

kızlar bebeklerinize isim düşündünüz mü?
biz erkek olursa Aren kız olursa Defne diyorduk daha hamile bile değilken oğlum olacağını öğrendiğim gün Aren diye sevmeye başlamıştık.
Defne ismni çoook seviyorum ama yakın arakdaşlarımdan ikisi defne ismini koydular yeni isim arayışındayız.
kız olursa MERİN istiyorum eşim sıcak bakmıyor.
erkek olma ihtimalini düşünmek istemiyorum kayınpederin ismini koymak isteyecek eşim veee kavga kopacak yine. hamileliğimin bir kısmı sinir stresle geçecek.
( ilk bebeğin ismini amcası bulmuştu kayınpeder hayatteyken söylemiştik o da beğenmişti. hamile olmadan 2 yıl önce kp vefat etti oğluma eşim isminni koymak istedi biraz kavga koptu aramızda. hayattayken kabul etmişti falan diyerek ikna ettim. bu daha farklı düşünmek bile istemiyorum)
kp ismi ne?. Tabiki koymasını ıstememekte haklısın iki taraf karar vermelı sonucta ben de istemezdım. oyle teklıf etse eşim benım babam da dedesi? derdim

Bir ara Can-Han-Nur'lu isimler furyası vardı. Şimdilerde anlamlarına bakmadığımızda ne olduğunu anlayamadığımız isimler var. Ben sade anlaşılır isimlerden yanayım. 2 kızım var Öykü ve Rüya isimleri :)
Aaa Öykü de seviyorum ben:)

Kızlar ya doktora gecen hafta gitmiştim kalp atışını gördük ama duymadık çok minik diye. Haftaya gitsem mi bilmiyorum doktor da demedi şu gün gel diye. Çok sık gitmekte istemiyorum iyiki bi hamile kaldın derler diye :KK48: doktora ne kadar sıklıkla gitmeliyiz doktorunuz bir şey söyledi mi?
Kalbini duyduktan sonra bana 1 ay sonra gel dedi doktorum. İkili taramayı da o zaman yaparız dedi canım

Eşim de okumuş nette sağlıklı diye Arıyor kaç defa miden bulanıyor mu diye . Bulanıyor diyorum zevkten dört köşe. Bugün bulanmıyor, bulansın diyor. :işsiz:akşam nedense bulanıyor zaten

Bende oyle oluyorum kusma fobisi mi denir bilmiyorum ama yol falan tutardı beni 2 saat yol gitsem 2 gün kusardım ondan sonra bende korku oluştu kusmaya karşı kendimi savunmaya almaya çalışıyorum kusarsam uzun sürer ağlarım o yüzden kusmamalısın diye kendimi sakinleştiriyorum ama midem rezil durumda belki çıkarsam rahatlarım

Kıyamam yaaa. Ben eskiden basim agrirdi
Kusunca midem rahatlardi. Basimin agrisi da geçerdi. Simdi kendimi kusturamam korkarim

Back
X