2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlaar ben uyuyamiyorum ya uyuyamiyorum derken aslinda erken kalkiyorum önceden 11 de kalkardim simdi mesela 11 de yatiyorhm kuzu gbi erkenden 8 7 de kalkiyorum uyuyamiyorum sonrada gece 1 de bile yatsam 8 bazen 9 e haliyle ya oglen uyuyorum yada aksam uzeri 11 de kalkinca hic uyumuyordum bazende yatamiyorum malum cocuk ev isinden klimasiz yatamam hic klimada yatiyorum evim sicakta olmuyor benim gbi erken uyananlar uyuyamayanlar kimlerrr???
bende uyku problemı basladı malesef, gece anlık bı uyanıyorum sonra bırdaha derın uykuya dalamıyorum yarı uykulu yarı uyanık gıbı sersem gıbıyım suan

Kizlaar ben uyuyamiyorum ya uyuyamiyorum derken aslinda erken kalkiyorum önceden 11 de kalkardim simdi mesela 11 de yatiyorhm kuzu gbi erkenden 8 7 de kalkiyorum uyuyamiyorum sonrada gece 1 de bile yatsam 8 bazen 9 e haliyle ya oglen uyuyorum yada aksam uzeri 11 de kalkinca hic uyumuyordum bazende yatamiyorum malum cocuk ev isinden klimasiz yatamam hic klimada yatiyorum evim sicakta olmuyor benim gbi erken uyananlar uyuyamayanlar kimlerrr???
Canım öğlen uyumazsan gece uyumaya başlarsın bende gündüz uyursam gece hiç uyuyamıyorum yada sabah erken kalkıyorum artık uyumamaya çalışıyorum

Canım aleoverayı besin olarak alırsan tehlikeli çünkü rahim uyaricı. Ama harici kullanımda etkisi yok diye biliyorum
alovera mesela 0 kan grubu olan kışılerde de zehir etkisi yaratıyormus , ben catlaklar ıcın okudugum bır sayfada hamıleyken kesınlıkle kullanmayın dıyordu ben sanırım rıske atmazdım :)

Ben cok uzuluyorum ya hic kilo almamisjm yiyorumda ama hic almamaisim umarim bebegim aliyodur kaşar pekmez kilo aldirir bebege yiyorum kasari cok pekmezide hergun 1 defa iciyorum ahhh hamile kafasi ahh
Kiloyu hiç sorma ben 7 kilo aldım bile almıyorum diye sevin bence çünkü bebek her halükarda büyüyor

Sevgili anneler aranizda silverette gumus gogus kapaklarini kullanan veya kullanmis birinden tavsiye alan varmi gercekten yaralari iyilestiriyormu ? Benim tenim cok hassas aksesuara bile alerji oluyorum emzirmenin cileye donusmesini istemiyorum yardimci olur musunuz

Canim o kadar para koymana gerek yok. Ayva çekirdeklerini suda bekletip ertesi gün o suyu tenine sürersen çok etkili oluyor. Tecrübe ile sabittir

A anneveoglusu canim dun yazdim..sen gormedin sanirim :KK19:tatildeyim ben.pazar donuyorum evime..ptsi dr kontrolum var... ama sizi takip ediyorum :KK200:
Cinsiyet ogrenenler var..hayirlisi olsun kizlar..gonlunuzdekiler gerceklesir umarim.:anne:
canım görmemişim bu gün güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım :KK200:

Benim hiç çıkmadı gobegim. Kiloyum ama kilom göbek bolgesinde değil. Hiç büyümedi diye üzülüyorum :KK43:
canım benim oğlumda da bu gebeliğimde de çabuk çıktı bende az göbek vardı ama bu bebişin göbüşü belli oluyor artık merak etme çıkar yakında belli olur

Gunaydin kizlar.tatil sonrasi is basi yaptim..aksamda randevum var.nifty sonucumda cikmadi 2 haftayi gecti..merak etmeye basladim :KK43: bugun soyler herhalde.
canım benim 4 temmuzda alınmıştı kan 16 temmuzda sonuc geldi hayırlısı ile sonucu alırsın inşallah
hangi labotuvarda yapılıyor benimki Genokstu

Back
X