2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugun kuafore gittimde kizlar boya kokusu soludum yakindan bayagi istemesemde bebegime zarar verir mi acaba
Ben de gidecem. Herkes Amonyaksız boya tercih etmez zaten, pahalı . Ben randevumu sabah saatlerine almayı düşünüyorum. Kimyasal solumamak için .

Ya kızlar aranızda magnezyum kullanan var mı? Bugün kullanışımın 2. günü ve şu an hafif mide bulamtısı ve ishal başladı bende.. Magnezyum yapıyomuş bunu ama fena oluyorum nasıl geçecek hamilelik böyle??? :(

Ya kızlar aranızda magnezyum kullanan var mı? Bugün kullanışımın 2. günü ve şu an hafif mide bulamtısı ve ishal başladı bende.. Magnezyum yapıyomuş bunu ama fena oluyorum nasıl geçecek hamilelik böyle??? :KK43:
Toz olanından kullanmıştım ben ishal yapıyor evet genelde kabızlık tedavisi için kullanılıyor şayet krampların için verildi işe kanıtlanmış bir faydası malesef yokmuş bir dr öyle demişti

Günaydın anneler :) bugün kontrole gideceğim bebişimi göreceğim 12 de randevum kan tahlili vereceğim o yüzden aç gitmem gerekiyor açlıktan bayılmazsam 12 ye kadar inşaallah :işsiz::kk77: :KK43:
Gunaaydinn canimm ❤❤ guzel haberlerle gel ❤ oyy o biraz gec olmus ac kalmak icin dikkat et kendine

Günaydın anneler :) bugün kontrole gideceğim bebişimi göreceğim 12 de randevum kan tahlili vereceğim o yüzden aç gitmem gerekiyor açlıktan bayılmazsam 12 ye kadar inşaallah :işsiz::kk77: :KK43:
Günaydın bende 15 hafta oldum dün kontrolu vardı Dr tahlilden söz etmedi siz neden veriyorsunuz yani ne için şu ana kadar 1 defa tek kan tahlili yaptım

Kizlar bende bebegimi birkac gundur hissetmeye basladim kipirdayisini. 6sinda randevum var malum koydeyiz erkene alamadim. Insallah cinsiyetini de ogrenirim gosterirse tabii simdiden heyecan basti :))
Ne kadar güzel bir duygu bende hissetmek için gün sayıyorum Dr 17de hissedersin demişti ben cinsiyetini öğrendim 2 ayrı doktorda erkek dedi sende öğrenirsin inşallah

Canım hissediyorum derken nasıl oluyo çok merak ediyorum tarif etsem nasıl edersin, tuhaf bi soru oldu kusura bakma ama merak ediyorum ben de:)
İlk hamileliğimden hatırlıyorum pıt pıt ediyor göbek deliğinin altında kelebek uçar gibi gün boyu hissediyordum şimdi de bekliyorum heyecanla

Ya kızlar aranızda magnezyum kullanan var mı? Bugün kullanışımın 2. günü ve şu an hafif mide bulamtısı ve ishal başladı bende.. Magnezyum yapıyomuş bunu ama fena oluyorum nasıl geçecek hamilelik böyle??? :KK43:
Ben iki gebeliğimde de kullandım kramplar için evet bağırsakları güzel çalıştırıyor ama bulantı yapmamıştı suda eriyenlerden kullanmıştım ve gece yatmadan önce alırsan çok iyi oluyor hem bulantım olmadı hemde gebelik kabızlığı yaşamadım her sabah düzenli çıkıyorsun wc ye Benim kramplarım çok fazlaydı bazen sabah akşam bile kullandım ve benim kramplarımı azalttı

S Sevimlipanduf canim ben geçen gittim tok karnaydim onlar sormadi bende hic demedim tahlilleri yaptilar acaba sonuclar yanlis mi cikar benim ikili test için di ayy korktum bi an
Günaydın. İkili teste aç gitmen gerekmiyor. Açlık gerektiren tahliller değil merak etme.

Back
X