2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kuzum aldıklarımı sayayım,
*10lu hastane çıkışı 1 adet (1 tane alt üst pij.tk-1 tane tulum-1 battanıye klasık badı zıbın corap fln fılan ama 0-3 ay aldım)
*5li hastane çıkışı 1 adet (alt ust pijama takımı seklınde) yenidoğan
*1 adet azız bebe tulum 0-3
*1 adet pijama takımı 0-3
*1 tane avent 120 ml - 1 tane 250 ml mamajoo bıberon (hedıye geldı)
*1 çift avent ordotontik gece emziği
*1 çift 80*90 boy müslin bez
*Ayaklı alt pijamalar
*İç çıtçıtlı badyler
*Tulum 0-3-süt saklama poşedi-kuzu battanıye-patik-çorap-yenidoğan 2 no bez prıma (bunlar yegenımden kalan temiz ciciler )
Şuanlık durumum bu annem dedı kıyafet bakma artık senın aldıklarından her bırınden en az bırer tane de ben alıcam zaten dedı yazık olur sonra kalır dedı bıberona emzıge falan sardım suan da :KK70:
Ay ben hiç bişiy almamışım o zaman daha hani erken daha ama :mad:

Ya aldık tabi bişiyler ama herhalde ben son haftaya gelsem gene de tam olarak bitti diyemem :) bi de aldıklarımızı da hep büyük almışım şimdi bi baktım da yenidoğan 2 takım
5 li zıbın seti 1 yaş
2 tane tulum 0-3 ay
1 tane tulum 3-6 ay
2 tane zıbın 0-3 ay şimdilik sadece bunlar var

Bende bunun yarısı anca var benim ilk bebeğim iriydi ve çabuk kilo aldı büyüdü aldıklarımın hepsini giyemedi bile yenidoğanları 0-3 aylıkları o kadar az giydiki 3-6 ya geçtik direk o yüzden ben az bişey alacağım bebek 40nı doldurunca çıkar alırım yada internetten alırım boyuna posuna göre diye düşünüyorum

*10lu hastane çıkışı 1 adet (1 tane alt üst pij.tk-1 tane tulum-1 battanıye klasık badı zıbın corap fln fılan ama 0-3 ay aldım)
*Ayaklı alt pijamalar
*İç çıtçıtlı badyler
*Tulum 0-3-süt saklama poşedi-kuzu battanıye-patik-çorap-yenidoğan 2 no bez prıma (bunlar yegenımden kalan temiz ciciler )
Şuanlık durumum bu annem dedı kıyafet bakma artık senın aldıklarından her bırınden en az bırer tane de ben alıcam zaten dedı yazık olur sonra kalır dedı bıberona emzıge falan sardım suan da :KK70:
Bizde 0 3 aylik aldik büyük gelirmi ki yeni doganları çogaltmakmı gerek yeni dogan çok degil çünkü bizde

Bende bunun yarısı anca var benim ilk bebeğim iriydi ve çabuk kilo aldı büyüdü aldıklarımın hepsini giyemedi bile yenidoğanları 0-3 aylıkları o kadar az giydiki 3-6 ya geçtik direk o yüzden ben az bişey alacağım bebek 40nı doldurunca çıkar alırım yada internetten alırım boyuna posuna göre diye düşünüyorum
Bende almadım bi aklımda şey var isimli hastane çıkışı tulum yaptıracağım, bi de bizde benim annemler alacakmış bana sen sadece çok beğendiğin şeyleri al dediler yenidoğan çok alma dediler ben biraz daha böyle bakım eşyalarına yöneleyim istiyorum ve cici ayakkabıları renkli bandanalar falan

bende sadece kırlendıgınde değişmelık olsun dıye 0-3 ay aldım olmamaya baslayınca da yenı sezonla havalara gore bıseyler alırım dedım suanlık kıyafet almam alırsam da artık 3-6 alırım oda begendıgım bısey olursa benım yegenımde oyle oldu yenıdoganları cok az gıydı 0-3 e gectı dırek 2 ay 0-3 de takılmıstır ama :D

Bebek çok kusuyor günde iki üç kere üzerini degiştirdigimi bilirim
Diyenlerde çok olduğu için biz baya bi aldik dogana kadarda aliriz herhalde şuan aldıklarımiz bile yetmicek gibi geliyor tabi sen tecrubelisin bizim
İlk oldugu için hiç bişeysi yetişmicek gibi geliyor 5tane battaniye aldik daha 10lu hastane çikisi alacagiz 2tanede ordan gelir battaniye eşimde 4tanede kendisi dikim için vermiş 10 11tane battaniye olacak abarttik sanirsam battaniyeyi

Ay ben hiç bişiy almamışım o zaman daha hani erken daha ama :mad:
öyle dşünmeee :D bende buyuk hıc almadım artık alırsam bundan sonra buyuk bakarım yada bilmiyorum kıyafetten once suan daha onemlı ıhtıyaclar var bence ıslak mendıl depolamak anne bebek bakım cantası gibi daha lazım seyler suanlık kıyafet bu kadar yeter annem de bıtane hastane cıkısı alacak yıne tulum pıj takımı yedekler alır kaynanamda isimli hastane cıkısı alacak kıs bıtımıne kadar idare eder umarım bızı ne demısler cocugun gıydıgı haram yedıgı helal :D ama ben calıstıgım ıcın hep ınternnet alıyorum saydıklarımın ıcınde gıdıpte bakıp begenıp aldıgım yok ındırım gordukce yapıstırdım :D

Bebek çok kusuyor günde iki üç kere üzerini degiştirdigimi bilirim
Diyenlerde çok olduğu için biz baya bi aldik dogana kadarda aliriz herhalde şuan aldıklarımiz bile yetmicek gibi geliyor tabi sen tecrubelisin bizim
İlk oldugu için hiç bişeysi yetişmicek gibi geliyor 5tane battaniye aldik daha 10lu hastane çikisi alacagiz 2tanede ordan gelir battaniye eşimde 4tanede kendisi dikim için vermiş 10 11tane battaniye olacak abarttik sanirsam battaniyeyi
bence hayrına satısa cıkar ucuzdan sen onları battanıye ısını azcık abartmıs olabılırsın :D benım de tahmını hastane cıkısında var bıtane cıft kat bıtane bıtanede kıslık bı battanıye var gelınım verdı onuda suan okadar :D ama annem alacak hast.çıkısndan bıtane olur ısımlı hastane cıkısndan bıtane olur trıko gıbı bısey olsun ıstıyorum belkı ben bıtane orerım 5 tane oluyo en az :D

Ya aldık tabi bişiyler ama herhalde ben son haftaya gelsem gene de tam olarak bitti diyemem :) bi de aldıklarımızı da hep büyük almışım şimdi bi baktım da yenidoğan 2 takım
5 li zıbın seti 1 yaş
2 tane tulum 0-3 ay
1 tane tulum 3-6 ay
2 tane zıbın 0-3 ay şimdilik sadece bunlar var
Zıbını cok al
Buyuk olsun canım genelde ustundekı yazan yaslar tutmuyot kucuk oluyor ve buyuk olsada gıydırıyorsun cunkı cocuk hemen bıyıyor

*Ayaklı alt pijamalar
*İç çıtçıtlı badyler
Hastane cıkısı yeter bence yetmesede baska seylet gıydırıyorsun koca koca seyler :)

Benim kocam komik eve geldimi mutlu oluyorum aglayasim gelmiyor yanlizliktan oluyor galiba bunlar aksama kadar tek başina olunca insan saçmalayabiliyor bebek kıyafetlerini hergün çikarip koklayip geri koyuyorum gidişatım hiç iyi degil
dogunca ne yapcan kız kv veya annene bırakıo bır yerede gıtmessın :)

oğlumun ismi Aren kız sanıp kız kıyafeti getirenler olmuştu o zamandan o kadar emindim ki ikincinin kız olacağına hepsini saklamıştım :) hastane çıkışı , birkaç tulum ve pembiş çorapları var. hastanede fotoğraf çekmek için bir hastane çıkışı alacağım. bir kaç tane de carters polar tulumlarından alacağım. onun dışında ben de doğduktan sonra ihtiyaca göre almayı düşünüyorum.

ayrıca kuzenimin bebeğinin küçülenleri veriyorlar, abiden kalanlarda var onları da giydireceğim. ikinci el takıntım yok :)
eşim kızım hep eski mi giyecek diyor ama çok çabuk büyüyorlar kıyafetler eskimiyor.

bence hayrına satısa cıkar ucuzdan sen onları battanıye ısını azcık abartmıs olabılırsın :KK70: benım de tahmını hastane cıkısında var bıtane cıft kat bıtane bıtanede kıslık bı battanıye var gelınım verdı onuda suan okadar :KK70: ama annem alacak hast.çıkısndan bıtane olur ısımlı hastane cıkısndan bıtane olur trıko gıbı bısey olsun ıstıyorum belkı ben bıtane orerım 5 tane oluyo en az :KK70:
Ben örgü sevmiyorum kuzum oyuzden örgü almadıkta örmedikte :KK9: bende sen gibi isim yazili yaptiracagim birde normAl 10lu çikiş alacagim 2tanede ordan gelecek 4tane dikime vermiş eşim kumaşı bebek kiyafeti diken biyere çarşidanda hayvan karikatürleri aldık ütüyle yapişanlardan diktirdigimizide onlarla süslicez kundakta aldık lazim olurmu bilmiyorum ama

Eklentiler

• DA2C6CDF-0334-4F3E-B607-D8AE4C6CCDD4.webp
    DA2C6CDF-0334-4F3E-B607-D8AE4C6CCDD4.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 76
  • 02182021-1C60-458A-85C4-0DC731A797D3.webp
    02182021-1C60-458A-85C4-0DC731A797D3.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 72
  • 6A095308-1076-4D47-96FD-EFD6D93333D5.webp
    6A095308-1076-4D47-96FD-EFD6D93333D5.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 73
  • A570F51A-D4AD-4ED3-9CFC-4E22262DFBF0.webp
    A570F51A-D4AD-4ED3-9CFC-4E22262DFBF0.webp
    9 KB · Görüntüleme: 89
  • 88BEDEC7-3F9D-446C-A6CE-8DF184EFFDC4.webp
    88BEDEC7-3F9D-446C-A6CE-8DF184EFFDC4.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 70
Ben örgü sevmiyorum kuzum oyuzden örgü almadıkta örmedikte :KK9: bende sen gibi isim yazili yaptiracagim birde normAl 10lu çikiş alacagim 2tanede ordan gelecek 4tane dikime vermiş eşim kumaşı bebek kiyafeti diken biyere çarşidanda hayvan karikatürleri aldık ütüyle yapişanlardan diktirdigimizide onlarla süslicez kundakta aldık lazim olurmu bilmiyorum ama
Yaaaa bunlarrr cok tatlıııııııı :KK36:

Zıbını cok al
Buyuk olsun canım genelde ustundekı yazan yaslar tutmuyot kucuk oluyor ve buyuk olsada gıydırıyorsun cunkı cocuk hemen bıyıyor
Aynen ablamlar annem falan da öyle diyor hep onların yüzünden hiç yenidoğan takım almamışım 2 tane bi bunlar var :KK70:

Eklentiler

• 7220D85C-80FD-4E1A-9749-A0CFF98B4EB7.webp
    7220D85C-80FD-4E1A-9749-A0CFF98B4EB7.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 87
Bugun bir kizim olacagini ogrendim. Bir oglum vardi bir kiz istiyordum gonlumden gecen oldu:KK200: benim icin hurafelerin curumesi demek ayni zamanda cunku cok rahat bir hamilelik,0 bulanti,sivri karin ve erkek bebek isaretleri sayilan hersey vardi, oglumdan daha rahat bir hamilelikti hatta ve bir kizim olacak:anne: bu tur seyler sadece soylenti bence, bende dogrulandi en azindan :eek: simdi cok sevdigim cicili kiz kiyafetlerini alma zamani:halay:

ay cok cıcılerrr masallah ya en sondakı yelege bayıldım ben bitane yapıcam ya puffy ıpleden olan varya oyle yumos bırsey ıstıyorum orguden kastım o baska bısey yapamam :D penye teklı yıne alınır zaten lazım oluyo cunku bence

Back
X