2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
sanırım yenidoğan takımlarını en son alıcam son aydaki kilosuna boyuna göre. Bugün oturdum fiyat karşılaştırması marka karşılaştırması yapıyorum diğer ürünler için. her geçen gün zam geliyor bir şeylere :KK43:
Evet kuzum malesef öyle sen dedigim gibi biberondu emzikti battaniyeydi kiloyla alakasi olmayan bakim urunleri ates olceri alt acma minteri hastane cabtasi falan almaya bak kiyafette al ama 0 3 ayliklardan son zaman çok zorlanirsin insan hergecen gün agirlasiyor kiloya gore yeni dogani alirsin veya almassin cogu 0-3aylik aldi yeni dogani almadilar

Kizlar size sorum olacak lohusa terligi yaptirmayi duaunmuyorum oglumda yaptirmistim onu kullanacagim simdii kirlendi haliyle nasil yikanir taslari suslemeleri dusmeden bileniniz var mi makinaya atmayi dusunmuyorum tertemiz bembeyaz olmasi icin nasil yikayabilirim

Canım ben n11den aldım bir çok ürünümü beşiğimi de ordan aldım. Dört dörtlük gönderdiler. N11 ilkebebeden aldım ben tavsiye ederim. Hatta e bebek mağazasından bebek arabamızı almaya gittik ellerinde kalmamıştı ürünü göremedik ve onlar bile adresimize gönderdiler bebek arabasını :))) Prensesmila instagram sayfama bak benim aldığım eşyaların %90ı internetten ama çok araştırıp alıyorum o yüzden hiç bir sorun yaşamadım.
Ayy kuzum hiç gerek kalmadi internetten alişveriş yapmama fabrikasini aradim denizlide satiş yeri olan magazasinin numarasini verdi seher bebede varmiş telefonla aradim konuştum peşin 725tlye olur dediler okadar mutlu oldum ki saolasin paylaşimların ilgin için :KK36: çok tesekurler

Kizlar size sorum olacak lohusa terligi yaptirmayi duaunmuyorum oglumda yaptirmistim onu kullanacagim simdii kirlendi haliyle nasil yikanir taslari suslemeleri dusmeden bileniniz var mi makinaya atmayi dusunmuyorum tertemiz bembeyaz olmasi icin nasil yikayabilirim
En mantiklisi kuru temizlemeye ver kuZum daha parlak fikri olan olursa onu degerlendir birde bu konuyu açmişken bir sorum olacak sana lohusa terlikleri hep standart benim ayagima buyuk geldi seninki ayak numarana goremi yaptirdin yoksa seninkidemi standartlardan

Cok guzel olmus :KK200:hic boyle becerilerim yok :)

becerıklı anneler favorım :KK70: harıka olmus

Harika olmus ellerine sağlık nasıl yaptın valla bende heves ettim simdi

sen mi yaptin harika ellerine saglik gule gule uyusun bebisin

Ayy beğenmenize çok sevindim :)) Dantel vs. gibi becerilerim yok benimde ama böyle dikiş örgü işlerinde görüp beğendiklerimi mutlaka deniyorum ;)

Nette bir kaç video seyredip bende yaparım diye başladım oldu bence sizde mutlaka deneyin ben sipariş bile aldım :D

Kızlar hepinize iyi akşamlar. hic bir sayfayı atlamadan hergün gelismelerinizi okuyorum yazmasamda 1 aydir soguk alginligi ile basim dertte, 3 defa dr gittin su ic, iyi besleb, parol al bide biraz spreyi başka da birşey veremeyiz diyorlar. Gercekten bezmiş durumdayım kulağım,başım,boğazım heryerin ayrı ağrıyor bana onerebilceginiz bir tarif varmı?
Cok cok cooook geçmiş olsun canim dikkat et kendine allahim 4ay hasta olmayalim ne olur :dua:

Ayy beğenmenize çok sevindim :)) Dantel vs. gibi becerilerim yok benimde ama böyle dikiş örgü işlerinde görüp beğendiklerimi mutlaka deniyorum :KK66:

Nette bir kaç video seyredip bende yaparım diye başladım oldu bence sizde mutlaka deneyin ben sipariş bile aldım :KK70:
dıkıs makınesı gerekıyordur ama bunu yapmak ıcın

En mantiklisi kuru temizlemeye ver kuZum daha parlak fikri olan olursa onu degerlendir birde bu konuyu açmişken bir sorum olacak sana lohusa terlikleri hep standart benim ayagima buyuk geldi seninki ayak numarana goremi yaptirdin yoksa seninkidemi standartlardan
evet canim ayak numarama gore yaptirdim

Ayy kuzum hiç gerek kalmadi internetten alişveriş yapmama fabrikasini aradim denizlide satiş yeri olan magazasinin numarasini verdi seher bebede varmiş telefonla aradim konuştum peşin 725tlye olur dediler okadar mutlu oldum ki saolasin paylaşimların ilgin için :KK36: çok tesekurler
Canım çok sevindim güle güle kullanın :KK200:

Canım elde yıka bence bulaşık parlatıcısı ve bulaşık deterjanını sıcak suda erit renk vermeyen bir bezle sil tertemiz olur suda yıka balkona gölgeye koy kurur

bende ıkea besık almayı planlıyordum ama baya alan var youtube da flnda gordum bılemedım sımdı
60x120 alacaksan ikeadakilerde güzel canım kayınvalidem hem benim hem görümcem için kendi evine aldı cocuklar gittiğinde yatsın diye :) Eğer yerin varsa 70x130 al o da ikeada yok yalnız

Kızlar dün öğleden sonra tetanoz aşımın ilk dozunu oldum. Akşam yatmadan midem kötüydü afedersiniz hep çıkardım. Gece de 3 defa mide bulantısı yaşayıp uyandım ve çıkardım. Midemde 1 damla su durmuyor. Çok susadım ve halsizim. Acaba üşüttüm mü yoksa aşı yüzünden mi bilmiyorum. Sabah etken olduğu için de doktoruma yazamadım.
Canım ben de 20 dk önce aşır vuruldum mide bulantım başladı ve tansiyonum düştü:(

60x120 alacaksan ikeadakilerde güzel canım kayınvalidem hem benim hem görümcem için kendi evine aldı cocuklar gittiğinde yatsın diye :) Eğer yerin varsa 70x130 al o da ikeada yok yalnız
yerım var var sıkıntı yok oda yapıcam inşallah, belkı ozel yaparlar aynı benım ıstedıgım gıbı cılegın var 70 130 ama oda pahalı dız beyaz bır besıge gore o yuzden suan oda bakmaya cıkmadan karar veremıyorum

Canım ben de 20 dk önce aşır vuruldum mide bulantım başladı ve tansiyonum düştü:KK43:
ilkınde bende hıc bırsey olmamıstı etkı olarak ama 2.cısını vuruldugumda bı 5 dk sonra tansıyonum dustu bırden gozelrım karardı nefes al ver derken 10 dk da kendıme anca geldım ama acısı cok sukur cok cok az mın deerecede gecırdım hıc kolumu kullanmada sıkıntı yasamadım

Back
X