2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım zaten bızı rutın takıp eden bır doktor olmadıgı ıcın fazla beklentıye gırmeye gerek yok, bende doktoruma her seyı sorarım oturur muhabbet ederım. Onemlı olna herseyıne bakıp işini iyi yapmış olması dakıkada pek onemlı degıl yani. Ama ben yanı bır cok kısıde daha okudum ozellıkle sordum doktor kımdı dıye bana bu doktorun ısmını soyledıler 20-25 dk baktı herseyını soyledı ettı cok ıyı baktı vs gıbı yorumlar var, hatta bırının bebegı ellerıyle yuzunu hep saklamıs ugrasmıslar gozuksun dıye gostermemıs artık kıset demıs doktorda gostermıyor dıye. Belki sen fazla beklentıyle gıttıgn ıcın tatmın etmemıstır. ben kadın doktorlarla pek anlasamıyorum zaten işini yapsıın hereyıne baksın yeterlı zaten onun ıcın gıdıyorum, ama bende cuma gununden sonra tecrubemı yazarım sana benımkının nasıl gectıgını ıyı zamanına denk gelırım ınsallah ne dıyeyım :)
Doğrudur canım bana öyle denk gelmiş de olabilir sadece tecrübemi aktarmak istedim umarım güzel geçer sevgiler

Ayyy tatlılar :KK16:Allah giymesini nasip etsin. Benim de kızım olacak insallah e bebekten bakayim ben de :) 10 lu hastane çıkışı oluyor bu degil mi ?
Evet biri 10 lu diğeri 5 li hastane çıkışı olarak geçiyor indirim de vardı kaçırmadan aldım iyi oldu kalitesi çok güzel tavsiye ederim :)

E bebek siparişlerim geldi çok tatlılar ya kıyafetlere sarılıp duruyorum minnacıklar :anneadayı:
ay iyi yapmıssın bende indirim var dıye aldım bı tane 10 lu bıtane 5 li bitane tulum bitane de alt üst takım annem daha kıyafet bakma dıyor kendımı zor tutuyorum yaa :D oda benım aldıklarımdan bırer tane alacak yıne yeter dıyor buyudukce alırsın dedı sonra zıyan oluyo

Kizlar puset ortum geldi bu arada harika bise yapanin eline saglik cok cici oldu payetli fiyonk harika durdu alt acma cantasida cok hosmus gercekten isteyen olursa isim verebilirim eft yoluyla yapiyo kapida odeme yok ama gozu kapali guvenip yaptirabilirsiniz
Gozun aydin kuzum saglikli guzel gunlerde kullanin BiZimlede foto paylasirmisin

Hanımlar ben bol bol dogum hıkayesı okuyorum sıZler napıyırsınuz brlkıde sız dogum vıdeoları ızlıyorsunuzfur :KK70:
valla ben dogum hıkayeelrı dogum vıdeoları normal ve sezeryan olmak uzeree kombo yapıyorumm :D aklıma gelen tek şey ise nasıl temız oldukları temız zamanlarını nasıl doguma denk getırdıklerı :D :D :D öylede bi psikopatımm :D

ay harıka ben artık ertesı gun yazarım buraya nasıl gectıgını anca bursaya gıt gel orda da gezerım ıse de gelmem bırdaha o yuzden bakamam gibi saat 11bucukta benım
benim sabah 9 buçukta . öğleden sonra kendi dr gideceğim. arkasından hafta sonu oğluma doğum günü alışverişi yapmam lazım. ben buraya ancak pazartesi uğrayabilirim.

valla ben dogum hıkayeelrı dogum vıdeoları normal ve sezeryan olmak uzeree kombo yapıyorumm :KK70: aklıma gelen tek şey ise nasıl temız oldukları temız zamanlarını nasıl doguma denk getırdıklerı :KK70: :KK70: :KK70: öylede bi psikopatımm :KK70:
Normal dogum olcaksa sancıların kendını bellı edıyor ozamn banyoya gırersın jılet mıletle hakkedersın hemen ..
sezeryan olursa gunun bellı zaten hununden once dogum olursa da hastanede kesılcek yerı temızlıyorlarmış :D

valla ben dogum hıkayeelrı dogum vıdeoları normal ve sezeryan olmak uzeree kombo yapıyorumm :KK70: aklıma gelen tek şey ise nasıl temız oldukları temız zamanlarını nasıl doguma denk getırdıklerı :KK70: :KK70: :KK70: öylede bi psikopatımm :KK70:
ilk doğumda rüyalarıma giriyordu :( eylül anneleri grubunda bir arkadaş 36. haftada suyu geldiği için acil doğuma girmişti ona sormuştum. hastanede jilet yaptığını söylemişti. hastane çantama jilet bile koymuştum :olamaz: bana 1 güor n önce kardeşim jilet yapmıştı süper rastlantı oldu. zaten o an sancıyla çok umrunda olmuyor. birde gözden ırak gönülden ırak durumu oluyor. son aylarda kendisini göremediğin için çokta takacak durumda olmuyorsun:KK48:

Hanımlar ben bol bol dogum hıkayesı okuyorum sıZler napıyırsınuz brlkıde sız dogum vıdeoları ızlıyorsunuzfur :KK70:
Bol bol bebek kiyafeti esyasi bakiyorum :KK70:hiç aklima gelmedi okumak iZlemek psikolojimi bozamam canim sende okuma bilmiyorum dogum yapmadigim için sanirsam daha önce bana çok kolay girip çikacam şuankinden daha iyi olacakmiş gibi acayip bi rahatlık var içimde :KK70:

ilk doğumda rüyalarıma giriyordu :KK43: eylül anneleri grubunda bir arkadaş 36. haftada suyu geldiği için acil doğuma girmişti ona sormuştum. hastanede jilet yaptığını söylemişti. hastane çantama jilet bile koymuştum :olamaz: bana 1 güor n önce kardeşim jilet yapmıştı süper rastlantı oldu. zaten o an sancıyla çok umrunda olmuyor. birde gözden ırak gönülden ırak durumu oluyor. son aylarda kendisini göremediğin için çokta takacak durumda olmuyorsun:KK48:
Bi arkadaşim sezeryanla dogum yapti özelde temizledim geceden dedi hemsire jilet getirip tekrar temizliyelim demiş arkadaş ben yaptim demiş sen karninla guzel temizleyememissindir ben tekrar bi geçiyim üzerinden demiş oyuzden kafaniza çok takmayin ve can derdinden oralar akliniza bile gelmez canlar

Bol bol bebek kiyafeti esyasi bakiyorum :KK70:hiç aklima gelmedi okumak iZlemek psikolojimi bozamam canim sende okuma bilmiyorum dogum yapmadigim için sanirsam daha önce bana çok kolay girip çikacam şuankinden daha iyi olacakmiş gibi acayip bi rahatlık var içimde :KK70:
Ilk bebiş oldu mu bakılır bence yanı nr bılım ben vıdeolar ızlıyordum hep ama korkuyordum da sumdı korkmamak ıcın ızlrmıyorum ama bol bol bır sıteden okuyorum ^^mesela bı aylarda da erken dogum cok oluyormuş dunden berı taktım nts ye soksalar dıye:işsiz:

Back
X