2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hanımlar ben bol bol dogum hıkayesı okuyorum sıZler napıyırsınuz brlkıde sız dogum vıdeoları ızlıyorsunuzfur :KK70:

Ben düşünmüyorum oğlumda da bunda da hiç doğum videosu izlemedim izlemeyecegimde
Cahillik bu konuda en büyük mutluluk stres olmaya gerek yok anı yasiyorum bir daha nasip olmaz diyerek hamileliğimin tadını çıkariyorum

Ilk bebiş oldu mu bakılır bence yanı nr bılım ben vıdeolar ızlıyordum hep ama korkuyordum da sumdı korkmamak ıcın ızlrmıyorum ama bol bol bır sıteden okuyorum ^^mesela bı aylarda da erken dogum cok oluyormuş dunden berı taktım nts ye soksalar dıye:işsiz:
Gidişat pek iyiye gitmiyor sen bakma yinede kuzum ruyalarina falan girer korktugun basina gelirmis pozitif dusun :21:

Hastane takimlarini alan varmi yada önere bileceginiz guvenilir bir site varmi buari begendim ama sizce nasil

Eklentiler

• F358A99B-17A5-41C0-BD5E-4E05ECFDCE5E.webp
    F358A99B-17A5-41C0-BD5E-4E05ECFDCE5E.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 70
  • AA79C87F-E391-460C-A4A9-CC7FF396BCA9.webp
    AA79C87F-E391-460C-A4A9-CC7FF396BCA9.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 72
ilk doğumda rüyalarıma giriyordu :KK43: eylül anneleri grubunda bir arkadaş 36. haftada suyu geldiği için acil doğuma girmişti ona sormuştum. hastanede jilet yaptığını söylemişti. hastane çantama jilet bile koymuştum :olamaz: bana 1 güor n önce kardeşim jilet yapmıştı süper rastlantı oldu. zaten o an sancıyla çok umrunda olmuyor. birde gözden ırak gönülden ırak durumu oluyor. son aylarda kendisini göremediğin için çokta takacak durumda olmuyorsun:KK48:
ahahah suan ıcın aklımdakı delı soru bu dıyorum kuafore gıdeyım onada ıcım elvermıyor.normalde kendım yapıyordum ama sımdı zorlanıyorum yarım yamalak

ahahah suan ıcın aklımdakı delı soru bu dıyorum kuafore gıdeyım onada ıcım elvermıyor.normalde kendım yapıyordum ama sımdı zorlanıyorum yarım yamalak
Agdanin zarari varmidir bu aylarda ve ilerleyen aylarda agda yapiyorum ama korka korka bebiscik bisi olurmu diye

Hastane takimlarini alan varmi yada önere bileceginiz guvenilir bir site varmi buari begendim ama sizce nasil
canım ben atmıstım daha once buraya ben bunlardan yaptıracagım haatta fotoda ne goruyosan dırek onu yaptıracagım :D senın attıgını yapmak cok basıt , bız yapmıstık duz beyaz zıbın utuyla yapısan harfler bas utuyu gıtsın kurdele koy oluverır . bu takım 135 l kargo dahıl. Battanıyesız 75 tl kargo dahıl

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 92
Agdanin zarari varmidir bu aylarda ve ilerleyen aylarda agda yapiyorum ama korka korka bebiscik bisi olurmu diye
canım genelde agdayı hıc yapmamıs ama bu donemde baslıyım8 aylıkken mesela yapayım dıyen bırıne pek onermıyolar hanı ne tepkı verır bılmedıgı ıcın , bence bebıse bırsey olmaz benım dusuncem bu etrafımda 9 ay yaptıranlarda var.
doğum vıdeolarına gelırsek ben bakıyorum ve ılgınc olacakkı nasıl oldugunu bılınce daha rahat hıssedıyorum kendımı :D A anneveoglusu A aurora_z

canım ben atmıstım daha once buraya ben bunlardan yaptıracagım haatta fotoda ne goruyosan dırek onu yaptıracagım :KK70: senın attıgını yapmak cok basıt , bız yapmıstık duz beyaz zıbın utuyla yapısan harfler bas utuyu gıtsın kurdele koy oluverır . bu takım 135 l kargo dahıl. Battanıyesız 75 tl kargo dahıl
Haklisin kuzum yapimi cok basit ama ben lohusa terligi bebek ayakkabisi takim olsun istiyorum almisken tulumu ve battaniyede olsun dedim normalde sapka ayakkabi eldiven anne terli taci oluyor bunlari almisken battaniye ve tulumda olsun hiç malzeme arayacam diye ugrasmim dedim

Ben düşünmüyorum oğlumda da bunda da hiç doğum videosu izlemedim izlemeyecegimde
Cahillik bu konuda en büyük mutluluk stres olmaya gerek yok anı yasiyorum bir daha nasip olmaz diyerek hamileliğimin tadını çıkariyorum
Oyke tabıı ama ahh o merak okurken aglamak cok guzel bısey ❣ tabı korkmak ayrı bısey

Haklisin kuzum yapimi cok basit ama ben lohusa terligi bebek ayakkabisi takim olsun istiyorum almisken tulumu ve battaniyede olsun dedim normalde sapka ayakkabi eldiven anne terli taci oluyor bunlari almisken battaniye ve tulumda olsun hiç malzeme arayacam diye ugrasmim dedim
onlarda ısın ıcıne gırıorsa olay buyur tabı canım o zaman hıc gırısme bız sadece tulum sapka yapmıstık

canım genelde agdayı hıc yapmamıs ama bu donemde baslıyım8 aylıkken mesela yapayım dıyen bırıne pek onermıyolar hanı ne tepkı verır bılmedıgı ıcın , bence bebıse bırsey olmaz benım dusuncem bu etrafımda 9 ay yaptıranlarda var.
doğum vıdeolarına gelırsek ben bakıyorum ve ılgınc olacakkı nasıl oldugunu bılınce daha rahat hıssedıyorum kendımı :KK70: A anneveoglusu

doğum vıdeolarına gelırsek ben bakıyorum ve ılgınc olacakkı nasıl oldugunu bılınce daha rahat hıssedıyorum kendımı :KK70: A anneveoglusu A aurora_z
Daha rahat pluyorsun ? Cok tuhaf :D

onlarda ısın ıcıne gırıorsa olay buyur tabı canım o zaman hıc gırısme bız sadece tulum sapka yapmıstık
Lohusa terligi almayi dusunuyorum ondada bebis ayakkabisi eldiven sapka annede terlik tac var o ayri o ayri olmasin nasip boyleymiş :dua: ama seninkinide cok begendim terlik dusunmeseydim bende baski yaptirirsim

doğum vıdeolarına gelırsek ben bakıyorum ve ılgınc olacakkı nasıl oldugunu bılınce daha rahat hıssedıyorum kendımı :KK70: A anneveoglusu A aurora_z

Ben etkileniyorum ondan izlemek veya okumak ilgimi cekmiyor

Back
X