2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Lohusa terligi almayi dusunuyorum ondada bebis ayakkabisi eldiven sapka annede terlik tac var o ayri o ayri olmasin nasip boyleymiş :dua: ama seninkinide cok begendim terlik dusunmeseydim bende baski yaptirirsim
ben terlık tac yapmıcam zaten kapalıyım tac olmaz guzel bı sal tülbent ayarlarım klasık rahat bı terlık yeterlı olur benım ıcın

İste puset örtümüz ve alt açma çantamiz @tanem-tane20

Eklentiler

• 20180910_214759-min.webp
    20180910_214759-min.webp
    16 KB · Görüntüleme: 74
Doktor zaten normal dogum bile olsa gununu soyluyor agda yaptirsak en fazla iki haftada cikmiyo aynen sanci ufak ufak geldigi zaman doguma gidiyosun bil ki oglumda oyle oldu bende jiletle yaptim temizligimi maalesef kendim yaptim ayna yardimiyla:D bu arada sanci tavan bende aciklik 5 cmdi hastaneye gttigimde evde kendim cektim fazlalasana kadar hic bilmedim ama sonrasini sormayin gitsinn tabii
Normal dogum olcaksa sancıların kendını bellı edıyor ozamn banyoya gırersın jılet mıletle hakkedersın hemen ..
sezeryan olursa gunun bellı zaten hununden once dogum olursa da hastanede kesılcek yerı temızlıyorlarmış :KK70:

Doktor zaten normal dogum bile olsa gununu soyluyor agda yaptirsak en fazla iki haftada cikmiyo aynen sanci ufak ufak geldigi zaman doguma gidiyosun bil ki oglumda oyle oldu bende jiletle yaptim temizligimi maalesef kendim yaptim ayna yardimiyla:KK70: bu arada sanci tavan bende aciklik 5 cmdi hastaneye gttigimde evde kendim cektim fazlalasana kadar hic bilmedim ama sonrasini sormayin gitsinn tabii
ya ne guzel bızlerede yasatır RAbbım ınsallah saglıkla dogumlarımızıı

Doktor zaten normal dogum bile olsa gununu soyluyor agda yaptirsak en fazla iki haftada cikmiyo aynen sanci ufak ufak geldigi zaman doguma gidiyosun bil ki oglumda oyle oldu bende jiletle yaptim temizligimi maalesef kendim yaptim ayna yardimiyla:KK70: bu arada sanci tavan bende aciklik 5 cmdi hastaneye gttigimde evde kendim cektim fazlalasana kadar hic bilmedim ama sonrasini sormayin gitsinn tabii
MasaAllah 5cm e kadar dayanmıssın :) ben fece 12 den sabah 6ya kadar cektım anca 3cm olmustu erken gıtmememın sebebıde acılde sevmedıgım doktorun olmasu baktım olmuyır baska hastanede dogurdum sevmedıgım doktoda yapturcagıma

Merhaba arkadaşlar
Bebislerin kilo ve boyları haftasi ile uyumlu annelerin farkli olması çok normal bebekler ailelerinin genetik yapısını alıyor uzun yapılı anne ve babanın bebegi uzun ve biraz daha kilolu oluyor ondan

Benimde ayrıntılı ultrason oldu şükür sorunsuz atlaatik Rabbime binlerce şükür
FL ile 7 çarptım 29 cm boy çıktı Dr 509 Gr dedi kuzuya artık hareketleri daha belli masallah
maşallah gözün aydın canım. benim de 22+5 te 30 cm boy, 600 gr ağırlık çıktı. haftasıyla uyumlu dedi doktorum. dediğin gibi genetik özelliklere göre şekilleniyor minikler

ya ne guzel bızlerede yasatır RAbbım ınsallah saglıkla dogumlarımızıı
Amin canim inşallah
MasaAllah 5cm e kadar dayanmıssın :) ben fece 12 den sabah 6ya kadar cektım anca 3cm olmustu erken gıtmememın sebebıde acılde sevmedıgım doktorun olmasu baktım olmuyır baska hastanede dogurdum sevmedıgım doktoda yapturcagıma
evet canim rabbim yardim ediyo ben sabahtan aksama kadar ufak ufak bole adet sancisi gbi hissetim dk tuttum 15 dk 20 dk bir gidip geliyo aksam fazlalasti uyuyamaz olunca bide istifra edince gittik hemen cantalari aldik yatis dogum basladi dedi sen nasil dayaniyosun sesin cikmiyor acilma 5 cm hadi bakim popoya bi lavman geri tuvalaete icinde ne varsa bosalt tamam serumda elinde aksam 11 den sabah 5 e kadar sanci cektim 5.20 de ezan okundu oglum sagsalim doğdu ama şu iyi birseymis ki ben yapmadim sanci gelince biraz ikin dediler kolay acilsin sancidan yapmadim yapamadim fazla en sonda yaptim acildi hemen catala:D en basta yapsaymisim keske bu arada bebisin suyunu ben patlattim ondan sonra dogumu baslatti doktor:D ayy nasil birseydi yasayan bilir diyim

Devamlı yaptırıyorsan sorun olmaz ben yaptırıyorum ilkinde de bunda da canım
Devamli olmazsa sorun mu olur ki. Ben lazere gidiyordum hamilelik girince mecbur ara verildi agda yasakti bana hep jiketleyim ama son zamanlarda kendime nasil yaparim o dusundurucu o yuzden agda mi olsa die de dusundugum oluyor da

Kizlar çenem ďüstü yine :D calcimax d3 kalsiyum ilacini kullananiz var mi bana aile hekimi yazdi doktoruma sordum icebilirsin dedi iciyorum simdi bebise faydasi olsunda insallah ama tadini sevemedim kola gibi

Back
X