- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 208
- 35
Bak bunlardan haberim yoktuuu :)))koton cıcılerımızkız bebekte de 4 cesıt var erkekde de uygunlar gayet bakın ıstersenız bıyıklıyı 0 3 aldım bagcıklıyı 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bunlardan haberim yoktuuu :)))koton cıcılerımızkız bebekte de 4 cesıt var erkekde de uygunlar gayet bakın ıstersenız bıyıklıyı 0 3 aldım bagcıklıyı 36
Aa kacirmisim demek ki canimm guya okumaya calisiyorum her aksam :)evet artil takipciye baglamis demek kikuzum burda yazıldı kac kez ama denk gelmemıssın demekkı evet cevapverıyor eskıden etıketlemede ıstemıyordu ama sımdı ıstıyorbenım sanal doktorum o ben kendısıne oyle dıyorm
![]()
Tobr yarabbim kız nasıl suyunu patlattınAmin canim inşallah
evet canim rabbim yardim ediyo ben sabahtan aksama kadar ufak ufak bole adet sancisi gbi hissetim dk tuttum 15 dk 20 dk bir gidip geliyo aksam fazlalasti uyuyamaz olunca bide istifra edince gittik hemen cantalari aldik yatis dogum basladi dedi sen nasil dayaniyosun sesin cikmiyor acilma 5 cm hadi bakim popoya bi lavman geri tuvalaete icinde ne varsa bosalt tamam serumda elinde aksam 11 den sabah 5 e kadar sanci cektim 5.20 de ezan okundu oglum sagsalim doğdu ama şu iyi birseymis ki ben yapmadim sanci gelince biraz ikin dediler kolay acilsin sancidan yapmadim yapamadim fazla en sonda yaptim acildi hemen catalaen basta yapsaymisim keske bu arada bebisin suyunu ben patlattim ondan sonra dogumu baslatti doktor
ayy nasil birseydi yasayan bilir diyim
Tobr yarabbim kız nasıl suyunu patlattın
Ben calciday d3 kullanıyorum canım. Doktorum her gün 1 tane içmemi söyledi. Aksine soğuk suya atıyorum benim hoşuma gidiyor :)Kizlar çenem ďüstü yinecalcimax d3 kalsiyum ilacini kullananiz var mi bana aile hekimi yazdi doktoruma sordum icebilirsin dedi iciyorum simdi bebise faydasi olsunda insallah ama tadini sevemedim kola gibi
maşallah gözün aydın canım. benim de 22+5 te 30 cm boy, 600 gr ağırlık çıktı. haftasıyla uyumlu dedi doktorum. dediğin gibi genetik özelliklere göre şekilleniyor minikler
Sağol canım sen nasılsınA anneveoglusu canim masallah sizee ❤❤
Devamli olmazsa sorun mu olur ki. Ben lazere gidiyordum hamilelik girince mecbur ara verildi agda yasakti bana hep jiketleyim ama son zamanlarda kendime nasil yaparim o dusundurucu o yuzden agda mi olsa die de dusundugum oluyor da
İyiyiz canim ne yapalim yogun is temposuyla devam bu gidisle arabada dogcak bizimki :)) gun boyu arabada denetimlerde. Sen naptin tayin isi ne durumda alisabildin mi yeni sehrinizeSağol canım sen nasılsın
Benim de çok şükür şimdilik kolumda ağrı falan yok. Yaklaşık 2 saat kötüydüm ayağa zor kalktım. Neyseki biraz daha iyiyimilkınde bende hıc bırsey olmamıstı etkı olarak ama 2.cısını vuruldugumda bı 5 dk sonra tansıyonum dustu bırden gozelrım karardı nefes al ver derken 10 dk da kendıme anca geldım ama acısı cok sukur cok cok az mın deerecede gecırdım hıc kolumu kullanmada sıkıntı yasamadım
Doktora gittim canım. Biraz da pıhtı gelince korkup gittim pazartesi. O zaman baktık boy kilosuna da. Bebeğimde sorun yok çok şükür kalbi kordon kan akışı vs hepsine baktı. Düşük tehlikesi var dedi. Proluton iğne yaptı ve progestan verdi günde 3 tane içiyorum. 1 hafta raporluyum. Wc hariç yataktan kalkmayacaksın dedi. Cumartesi tekrar kontrole gideceğim. İnşallah sorunsuz atlatırızMaşallah maşallah kuzuya
Sende esinde bizim gibi uzunsunuz demek
Bende seni soracaktım Dr gittin mi kahverengi akıntı varmı hala
insallah canim dikkat et hayirli haberlerini bekliyoruzDoktora gittim canım. Biraz da pıhtı gelince korkup gittim pazartesi. O zaman baktık boy kilosuna da. Bebeğimde sorun yok çok şükür kalbi kordon kan akışı vs hepsine baktı. Düşük tehlikesi var dedi. Proluton iğne yaptı ve progestan verdi günde 3 tane içiyorum. 1 hafta raporluyum. Wc hariç yataktan kalkmayacaksın dedi. Cumartesi tekrar kontrole gideceğim. İnşallah sorunsuz atlatırız
Rahim ağzı uzunluğunu olctumu kendine dikkat et yat canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahDoktora gittim canım. Biraz da pıhtı gelince korkup gittim pazartesi. O zaman baktık boy kilosuna da. Bebeğimde sorun yok çok şükür kalbi kordon kan akışı vs hepsine baktı. Düşük tehlikesi var dedi. Proluton iğne yaptı ve progestan verdi günde 3 tane içiyorum. 1 hafta raporluyum. Wc hariç yataktan kalkmayacaksın dedi. Cumartesi tekrar kontrole gideceğim. İnşallah sorunsuz atlatırız
vajinal muayene de etti baktı canım. inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızaRahim ağzı uzunluğunu olctumu kendine dikkat et yat canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
prima aktif bebek en iyis bana göre oğlumda kullaniyorum bebekliğinden bu yana kadar hicbir sorun yaşamadimKızlar bebek bezlerine göz gezdiriyorum ne marka alıcaz ne yapacaz hiç bir fikrim yok hepside zamlanmış.. önerisi olan varmı henüz erken lakin araştırmak istedim markaları
Ben biraz önce e bebek internet sitesinden aldim guzel indirimler var 10 lu hastane cikisi ve 5 li setHastane takimlarini alan varmi yada önere bileceginiz guvenilir bir site varmi buari begendim ama sizce nasil
İlk oglumda cogu belli markayı kullanmış biri olarak kesinlikle prima premium care. Tek olumsuz yanı ona alıştırtınız mı bez değiştimek istersrniz hiçbiri sizi tatmin etmiyor fiyat olarak farklı ama hak ediyorKızlar bebek bezlerine göz gezdiriyorum ne marka alıcaz ne yapacaz hiç bir fikrim yok hepside zamlanmış.. önerisi olan varmı henüz erken lakin araştırmak istedim markaları