2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bebek bezlerine göz gezdiriyorum ne marka alıcaz ne yapacaz hiç bir fikrim yok hepside zamlanmış.. önerisi olan varmı henüz erken lakin araştırmak istedim markaları
Molfix almıştık ilk bebeğime. Göbek bağı oyuntulu idi. Memnun kaldık. Hangi bezi alacağınıza karar verdikten sonra bir paket alın memnun kalırsanız devam edersiniz. Bazı bezler pişik yapabiliyormuş çünkü.

Doktora gittim canım. Biraz da pıhtı gelince korkup gittim pazartesi. O zaman baktık boy kilosuna da. Bebeğimde sorun yok çok şükür kalbi kordon kan akışı vs hepsine baktı. Düşük tehlikesi var dedi. Proluton iğne yaptı ve progestan verdi günde 3 tane içiyorum. 1 hafta raporluyum. Wc hariç yataktan kalkmayacaksın dedi. Cumartesi tekrar kontrole gideceğim. İnşallah sorunsuz atlatırız
Geçmiş olsun cnim, normal (usg)de kordon kanı akışı gozukebiliyirmu?ben doktoruma soedugumda anca renkli usg belli olur dedi.

Canım sabah doktora gittim. Wc de pıhtı gibi bir şey de geldi korktum. Bebek şükür iyi ama kasık ve bel ağrım da oluyor. Bir iğne yaptı bir de progestan verdi. Günde 3 tane alacağım. Bir hafta rapor verdi. Haftaya tekrar bakacak. Pıhtıyı görünce çok korktum. İnşallah geçer. Ebruzerm Ebruzerm sen böyle olunca progestan filan almışmıydın? Geçmemiş miydi? Ben çok korktum bugün :KK43:
cnm bana ilac vesaire verdiler ama malesef ilk gebeligimde kurtaramadilar bebegimi. ama sen icini ferah tut hic korkma benim ikinci gebeligimde yani kizimda ayni senin gibi pihti gelmisti resmen buyuk bi pihtiydi et gibi, rahim agzini kapatan tikac bazen erken dusebiliyormus bende oyle olmustu ama saglikli bi sekilde dogdu kizim sukurler olsun

Ben biraz önce e bebek internet sitesinden aldim guzel indirimler var 10 lu hastane cikisi ve 5 li set
Saol kuZumda bizim bunlar tamam hatta kiyafetleri tamamlandi artik begendigimiz olursa öyle aliriz ihtiyac diye degil benim hastane cikisi dedigim isime özel takim foto paylastm yazimda

Amin canim inşallah
evet canim rabbim yardim ediyo ben sabahtan aksama kadar ufak ufak bole adet sancisi gbi hissetim dk tuttum 15 dk 20 dk bir gidip geliyo aksam fazlalasti uyuyamaz olunca bide istifra edince gittik hemen cantalari aldik yatis dogum basladi dedi sen nasil dayaniyosun sesin cikmiyor acilma 5 cm hadi bakim popoya bi lavman geri tuvalaete icinde ne varsa bosalt tamam serumda elinde aksam 11 den sabah 5 e kadar sanci cektim 5.20 de ezan okundu oglum sagsalim doğdu ama şu iyi birseymis ki ben yapmadim sanci gelince biraz ikin dediler kolay acilsin sancidan yapmadim yapamadim fazla en sonda yaptim acildi hemen catala:KK70: en basta yapsaymisim keske bu arada bebisin suyunu ben patlattim ondan sonra dogumu baslatti doktor:KK70: ayy nasil birseydi yasayan bilir diyim

Maşallah canım iyi dayanmışsın. Yalnız bunu bile okurken gözüm karardı kızlar. Siz nasıl video vs izliyosunuz :skandal:
Ben çok korkuyorum normal doğumdan. O yüzden okumuyorum, izlemiyorum. Bi yandan da normal doğum istiyorum. Napıcam bilmiyorum :KK17:

Geçmiş olsun cnim, normal (usg)de kordon kanı akışı gozukebiliyirmu?ben doktoruma soedugumda anca renkli usg belli olur dedi.
Benim doktorumun ultrason cihazı hem iki boyutlu hem de renkli gösteriyor canım. Kordon kanı akışına da bakabiliyor. Hatta her gittiğimizde renkli fotosunu da veriyor bize

Harika nerde satılıyor bunlar çok begendim
Berna design diye facebooktanda instagramdada bulabilirsin herhalde pofil resminde doruk yazili yastik var lohusa terligi diye yazdigindada çikiyo facebookta

Eklentiler

• D5367A4D-A573-4580-AD82-D9AD56880E58.webp
    D5367A4D-A573-4580-AD82-D9AD56880E58.webp
    19 KB · Görüntüleme: 51
cnm bana ilac vesaire verdiler ama malesef ilk gebeligimde kurtaramadilar bebegimi. ama sen icini ferah tut hic korkma benim ikinci gebeligimde yani kizimda ayni senin gibi pihti gelmisti resmen buyuk bi pihtiydi et gibi, rahim agzini kapatan tikac bazen erken dusebiliyormus bende oyle olmustu ama saglikli bi sekilde dogdu kizim sukurler olsun
Bana rahim ağzı kapalı dedi. Gelen pıhtı da küçük bir şeydi. Öyle kanama gibi de olmadı şükür. Bakalım cumartesi randevuma kadar dinleniyorum. İnşallah sağlıcakla gelir kuzularımız

Bana rahim ağzı kapalı dedi. Gelen pıhtı da küçük bir şeydi. Öyle kanama gibi de olmadı şükür. Bakalım cumartesi randevuma kadar dinleniyorum. İnşallah sağlıcakla gelir kuzularımız
Hayirlisi cnm sen icini ferah tut tabiki korkunu cok iyi anliyorum bende yasadim ... ama sukur diyelim ve Allahin izniyle hersey guzel olck

Kızlar normal doğum korkunuzu anlıyorum ama ilk doğum biraz zor olsa da ikinci ve üçüncü gayet çabuk oldu ama asla doğum videosu izlemem bazı şeyleri görmemek daha iyi bence zaten doğum bir gün zor olan hamilelik ve çocuk büyütmek bence
Ama heyecanınız çok tatlı

Merhaba T tanem-tane20 bebek arabasi bizde bakıyoruz sanırım baktığınız Mima marka bende düşünüyorum ama çok ta emin olamadım. İnglesina da var aklımda??? Yüksek ihtimalle Mima olacak siz araştırma yaptınız mi acaba???

Devamli olmazsa sorun mu olur ki. Ben lazere gidiyordum hamilelik girince mecbur ara verildi agda yasakti bana hep jiketleyim ama son zamanlarda kendime nasil yaparim o dusundurucu o yuzden agda mi olsa die de dusundugum oluyor da
Ben de evde lazer yapıyordum mis gibi büyük rahatlık. Ağda benim kalbimi sıkıştırıyor hatta fark etmem zaman aldı ekg ölçümü yapıldı hastanrde o yüzden lazer yapıyordum. Hamileyken ağda yapmaya kalksam kalpten ölürüm sanırım :olamaz: Bir de dışarıda asla gitmem tiksinirim ve utanırım. Doğum sonrası lazere devam edecek kişi için en rahato jilet bence. Acı yok bişe yok zaten lazer başlayınca hemen zayıflıyor tüyler o yüzden zorlama bana kalırsa.

Ben de evde lazer yapıyordum mis gibi büyük rahatlık. Ağda benim kalbimi sıkıştırıyor hatta fark etmem zaman aldı ekg ölçümü yapıldı hastanrde o yüzden lazer yapıyordum. Hamileyken ağda yapmaya kalksam kalpten ölürüm sanırım :olamaz: Bir de dışarıda asla gitmem tiksinirim ve utanırım. Doğum sonrası lazere devam edecek kişi için en rahato jilet bence. Acı yok bişe yok zaten lazer başlayınca hemen zayıflıyor tüyler o yüzden zorlama bana kalırsa.
Ya bende dedigin gibi dusunuyorum zaten sadece son zamanlarda isimi nasil gorurum onu bilmiyorum:)) hayirlisi artik ❤

Çok güzeller. Güle güle kullanın. Ben henüz birşey almadım canım. Yavaş yavaş almaya başlayayım ben de.

okadar basıtmıymış :KK70:
Yaaa ne basiitt :D bilen bilir
Maşallah canım iyi dayanmışsın. Yalnız bunu bile okurken gözüm karardı kızlar. Siz nasıl video vs izliyosunuz :skandal:
Ben çok korkuyorum normal doğumdan. O yüzden okumuyorum, izlemiyorum. Bi yandan da normal doğum istiyorum. Napıcam bilmiyorum :KK17:
En iyisi normal
Çok güzel olmuş canim bayildim hayirli gunlerde kullanin:anneadayı::KK200:
amin canim sagol

Back
X