2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bir arkadaş sleyepyi ısrarla önerdi bana bende deneyeceğim

Benim de bi arkadaşım yeni doğum yaptı. Sleepy kullanıyo çok memnunmuş. Yengem de prima kullanmıştı zamanında, o da onu öneriyo. İkisini de denicem ben. Hangisi rahat ettirirse ona devam ederim diye düşünüyorum

Kızlar moralim çok bozuk. Dün sağlık ocağında kan verdim biokimyama baktılar. Kan b12 bunlar düşüktü. Magnezyum orta seviyede.. kan ve b12 içtiğim halde düşük.. gebelikten normaldir okey ama diyabet başlangıcından şüphelendi doktor ve hiç yanılmadım dedi.. diyabetin gebelikte sıkıntısı benim bildiğim erken doğum riski vs. Yarın aç gideceğim yeniden yapılcak test

Canım moralini bozma. Moral çok çok önemli biliyorsun. Benim tavsiyem sağlık ocağı dışında başka bir laboratuarda yaptırman testi. Devlet hastanesi olabilir ya da özel. Hem dur bakalım daha kesin bir şey dememiş doktorun. Kendini de bebişi de üzme

Kızlar moralim çok bozuk. Dün sağlık ocağında kan verdim biokimyama baktılar. Kan b12 bunlar düşüktü. Magnezyum orta seviyede.. kan ve b12 içtiğim halde düşük.. gebelikten normaldir okey ama diyabet başlangıcından şüphelendi doktor ve hiç yanılmadım dedi.. diyabetin gebelikte sıkıntısı benim bildiğim erken doğum riski vs. Yarın aç gideceğim yeniden yapılcak test
benımde b12 degerlerım dusuk ıgneye basladım. Ve içtiğim ilaçların ıcınde olmasına ragmen yükselmemıs moralını bosuna bozma bence , sağlık ocagındakı doktorun da dedıklerıne cok takılma gıt kendı doktorun yorumlasın bence. ayrıca şekeri cıkan gebelıkte bır cok anne var Şimdi allahtan seker yuk testı var da onceden belırlenıp ona gore beslenmenı yaparsın geresı tevekkül

Kizlar selam. Nasil gidiyor hamilelik... benim kasık ve sirt agrilarim var... bebise henüz birsey almadim. Indirim oldukça alırım diyorum. Bebek bezleri de dahil. Yalniz kış geliyor ve biz hamilelik olarak ne giyinicez kışın ortasinda onu bilemiyorum... siz neler aldiniz?

Kizlar selam. Nasil gidiyor hamilelik... benim kasık ve sirt agrilarim var... bebise henüz birsey almadim. Indirim oldukça alırım diyorum. Bebek bezleri de dahil. Yalniz kış geliyor ve biz hamilelik olarak ne giyinicez kışın ortasinda onu bilemiyorum... siz neler aldiniz?
bende şimdi sitelerde hamile kıyafetlerine bakıyordum. gerçekten ne giyeceğiz. hamile kıyafetleri gereksiz pahalı birkaç ay giyeceğin bişeye o kadar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor. çalıştığım için ihtiyaç . arada kaldım.

oğlum eylülde doğdu son dönemler yaza geldiği için bol elbiseler tshirtler kurtarıcı olmuştu.

Bu travel sistem bebek arabalarının hafif olanı aynı zamanda fiyat olarak uygunu var mı acaba ? Yorumlara bakıyorum hep sürüş yonunden cok rahat ama tek basina oldugun zaman katlamadir taşimadir zor oluyormuş hala arastirma aşamasındayiz

travel sistem arabalarda hafifini bulmak çok zor. sadece normal çift yönlü araba alıp puseti için de araba koltuğu alınsa daha mantıklı sanki. kraft ın var hafif normal çift yönlü arabaları

montumu kabanımı ceketımı onu acık sekılde bı sal atıp gıyerım herhalde pantolon aldım zaten tunıklarım kazaklarım cogu olur kıs dıye genıs genıs hepsı zaten sıkıntı yasamam kısın gıyım konusunda dıy dusunuyorum ama evde gıyecek bırsey bulamıyorum :D eşiminkilere sardım :D

Bende ona bakıyorum iki gündür çalışan bir baysnim ne giyeceğiz kışlık bilemiyorum

Kızlar bebeğin ilk hareketlerini çok net ve hemen elimin altında hissediyordum. Ama şimdi çok içte hissediyorum yani o ilk zamanlar gibi değil. Sizde de bu şekilde oluyor mu

bende şimdi sitelerde hamile kıyafetlerine bakıyordum. gerçekten ne giyeceğiz. hamile kıyafetleri gereksiz pahalı birkaç ay giyeceğin bişeye o kadar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor. çalıştığım için ihtiyaç . arada kaldım.

oğlum eylülde doğdu son dönemler yaza geldiği için bol elbiseler tshirtler kurtarıcı olmuştu.
Oğlumda bende kasimin ilk gunkeeingü doğum yapmıştım hava serin değildi ben dogurdum kış geldi şimdi ne yapmalı bilemedim

Oğlumda bende kasimin ilk gunkeeingü doğum yapmıştım hava serin değildi ben dogurdum kış geldi şimdi ne yapmalı bilemedim
bebekleri bir şekilde giydiririz kendimize aldıklarımızı da paylaşalım fikir olsun :) bir de son aylarda sıcak oluyordu dimmii. benim yaza geldiği için mi yoksa normalde mi ateş basıyordu :) kazak fln giyemeyiz gibi geliyor.

bebekleri bir şekilde giydiririz kendimize aldıklarımızı da paylaşalım fikir olsun :) bir de son aylarda sıcak oluyordu dimmii. benim yaza geldiği için mi yoksa normalde mi ateş basıyordu :) kazak fln giyemeyiz gibi geliyor.
Bende yaniyodum da fena fena su an usuyorum valla :))

Kızlar bebeğin ilk hareketlerini çok net ve hemen elimin altında hissediyordum. Ama şimdi çok içte hissediyorum yani o ilk zamanlar gibi değil. Sizde de bu şekilde oluyor mu
Canim arada ice dogru ic organlara dogru da hareket yapiolar. Hepsi her hissedilen kuvvetli olmuyor arada bi cok kuvvetli gelio bana onun disinda normal ortalama vuruslar devam edio

Bu travel sistem bebek arabalarının hafif olanı aynı zamanda fiyat olarak uygunu var mı acaba ? Yorumlara bakıyorum hep sürüş yonunden cok rahat ama tek basina oldugun zaman katlamadir taşimadir zor oluyormuş hala arastirma aşamasındayiz
Ben travel alicam bi tanede tek cikmalarim icin en hafif ucuzlarindam bi baston dusunuyorum

2 paket fazla almıssın kuzum , bı paket alsaydın keske 2 no ları bıle 3 ile 6 kılo arası yanı bebısler hemen 2 numaraya gecıyor hatta kılolu dogarsa sıkabılır bıle bende suan 2 no var , bitane kucuk paket 1 no alıcam sadece

Aldık artık napalım:) kalırsa veririz dogum yapacak birisine.bana kalsa bin tane alırdım da eşim illa iki paket alalım dedi.tecrubesizlik böyle bişey işte:) ilk zamanlar günde beş adet gidiyormuş ortalama.bu hesaba göre iki pakette 184 adet var o da tahminen 37 gün falan idare eder bizi.benim kız tombiş mı olacak yoksa çıtı pıtı mı bakalım:)

Aldık artık napalım:) kalırsa veririz dogum yapacak birisine.bana kalsa bin tane alırdım da eşim illa iki paket alalım dedi.tecrubesizlik böyle bişey işte:) ilk zamanlar günde beş adet gidiyormuş ortalama.bu hesaba göre iki pakette 184 adet var o da tahminen 37 gün falan idare eder bizi.benim kız tombiş mı olacak yoksa çıtı pıtı mı bakalım:)
bende cevremdekılerın tavsıyesıne uyuyorum 2.3.haftada genelı 2 bedene gecıyor 3 bedenle baslayanda varmıs olsun bırsey olmaz bı paket fazlalıktan ınternnet almasaydın 2 yle degısım yapardın ama bellı mı olur tabi :)

aynen kuzum benımde ılk hraketler cok nettı şimdi içerden gelıyo boyle bazen haraketler , bazende tak tak edıyor donusler fln oluyor sanırım normalı bu bunun hakkında yazan cok kısı gordum cunku :)

Back
X