- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Dikkat et hasta olma canımBende yaniyodum da fena fena su an usuyorum valla :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat et hasta olma canımBende yaniyodum da fena fena su an usuyorum valla :))
Lc en uygun.bende pant ordan aldim ama.elbise bulamadim...bakicaz artik :)Ben Lcw den alıyorum. orası nispeten daha uygun. iki pantolonu 60 tl ye aldım. bir de defactodan tunik aldım 30 tl. onun dışında XXlarge tişört aldım 15-20 tlye öyle idare ediyorum şimdilik. Mont işi nasıl olur bilmiyorum. :/
Çok güzelmiş güle güle giysin güneş hanım:)İnstagramdan sipariş etmiştim tulumu geldi bugün kalitesi gayet iyi %100 pamuk, çok tatlı bişiy bu bakıp duruyorum![]()
İnşallah canım çok teşekkür ederimArchpa Canım hiç endişelenme.ben de belirtilerden şüphelendim şeker ölçüm cihazıyla açlık tokluk şekerimi ölçtüm ve yüksek çıktı sağlıklı bir kahvaltı yapmış olmama rağmen.doktoruma gittim şeker yüklemesi yapmak istedi.yaptik ve sonucu normal çıktı allaha şükür.doktor diyabetli değilsin diyet yapmana da gerek yok dedi.ben yine de dikkat ediyorum abartmıyorum.bu arada iki ablamda da hamilelik şekeri vardı insulin bile vuruldular.bebekleri sapasağlam doğdu kaç yaşına geldiler şükür.icini ferah tut kötü bişey çıkacağını sanmıyorum.
Çok tesekurler emek verip yazmissin kuzum yeni doganlardan almam gerekecek sanirsam birazdahaBenimde ilk oğlum Kasım doğumlu
Hastane çantası almadım evdeki valizi kullandım bebek çantasını da yanımıza aldık
Yeni doğan seti 4-5 tane olmalı kışın evde kurutma makinesi varsa başka kıyafet hemen kurumuyor
Sonra 0-3 aylıklara geçiliyor birden
Uzun kollu citcitli badi ve patikli alt yeni doğan için 4'er 5'er tane yeter sonra birden 0-3 aylıklara geçiliyor (yeni doğan setlerinin altlarından bu citcitli badi ve patikli penye altları giydirdim ben)
Tarak kullanmadım ilk zamanlar bıngıldak açık diye zaten oğlum kelos bir bebekti
Tarak tırnak makası burun aspiratöru ve ateş olcöl yeterli
Geldimi hersey üst üste geliyor kızlar bir aydır gribim geçmiyor diye isyan esiyordum,senmisin isyan eden! Dün sabah bir uyandım her iki yanağım sis dişlerim apse yapmıs antibiyotiğe başlandı salı günü cekilicek. 2 gündür uykuya hasretim evde delirmiş gibi volta atıyorum acım dinmiyor. Kızlar suan 2. Tremister döneminde olduğumuz için diş müdahaleleri yapılabiliyor. Illede çürüğüm yok demeyin rutin diş kontrolüne gidin benim cwktigimi cekmeyin.
Çok geçmiş olsun kzum allah şifa şifa versin bu son agrin olur inşallah sag salim bi kucaklara sıpaları alsaydik bunlarada sukurGeldimi hersey üst üste geliyor kızlar bir aydır gribim geçmiyor diye isyan esiyordum,senmisin isyan eden! Dün sabah bir uyandım her iki yanağım sis dişlerim apse yapmıs antibiyotiğe başlandı salı günü cekilicek. 2 gündür uykuya hasretim evde delirmiş gibi volta atıyorum acım dinmiyor. Kızlar suan 2. Tremister döneminde olduğumuz için diş müdahaleleri yapılabiliyor. Illede çürüğüm yok demeyin rutin diş kontrolüne gidin benim cwktigimi cekmeyin.
Kadın doğum doktoruna danışmadan kullanma canım uzman doktorun yaklaşımı daha farklı olur belki testi tekrarlar geçmiş olsunKızlar ben bugün sağlık ocağına gittim idrar yollarım iltihaplı diye.doktor bi ilaç verdi ama prospektüsünü okudum hiç hoşuma gitmedi.sizce güvenmeli miyim? ilacın adı urocare 3gr granül içeren saşe / fosfomisin
Aynı şekilde yaşıyorum bende:) merak ettimEskiye göre hareketler artti sanki hiç uyumuyor surekli biyerleri degiyor kasik bolgesi kipir kipir surekli ama dedigin gibi bazen karnimdan çikacak gibi olurken bazen derinlerden hissediyorum korkulacak bi durumun oldugunu sanmiyorum
Çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üst üste geldiGeldimi hersey üst üste geliyor kızlar bir aydır gribim geçmiyor diye isyan esiyordum,senmisin isyan eden! Dün sabah bir uyandım her iki yanağım sis dişlerim apse yapmıs antibiyotiğe başlandı salı günü cekilicek. 2 gündür uykuya hasretim evde delirmiş gibi volta atıyorum acım dinmiyor. Kızlar suan 2. Tremister döneminde olduğumuz için diş müdahaleleri yapılabiliyor. Illede çürüğüm yok demeyin rutin diş kontrolüne gidin benim cwktigimi cekmeyin.
Canım için rahat etmediyse monurol şase iç. Ben hamileliğimin ilk ayında içtim çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım. Yine idrar yollarımda iltihap çıktı yine aynısından verecek doktorum.Kızlar ben bugün sağlık ocağına gittim idrar yollarım iltihaplı diye.doktor bi ilaç verdi ama prospektüsünü okudum hiç hoşuma gitmedi.sizce güvenmeli miyim? ilacın adı urocare 3gr granül içeren saşe / fosfomisin
Çok geçmiş olsun diş ağrısı beterGeldimi hersey üst üste geliyor kızlar bir aydır gribim geçmiyor diye isyan esiyordum,senmisin isyan eden! Dün sabah bir uyandım her iki yanağım sis dişlerim apse yapmıs antibiyotiğe başlandı salı günü cekilicek. 2 gündür uykuya hasretim evde delirmiş gibi volta atıyorum acım dinmiyor. Kızlar suan 2. Tremister döneminde olduğumuz için diş müdahaleleri yapılabiliyor. Illede çürüğüm yok demeyin rutin diş kontrolüne gidin benim cwktigimi cekmeyin.
Tetanoz ağrıtıyor mu ya? Cuma günü de ben olacağım.Kızlar sol kolumdan tetanoz aşısı olmuştum dün sabah saat 10 da. Oh dedm ne güzel ağrım yok. Akşam 7 gibi ağrı başladı sol kolumu kullanamıyorum![]()