2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bendede batmalar oluyor canım. Atiyorlar onu aşağıda kadının hastaları bekliyor hemen sonuç almak için kesiyorlar. Doğum hızlı olsun diye. Gelişmiş ülkelerde kesi sayısı çok dusukmus
Ya bende bekleyen kimse yoktu aslında pazar günü doğurdum doktoru da epiduralden sonra çağırdılar öncesinde hep ebeler kontrol etti ve buna rağmen uzun sürdü kesmeden önce baya bekledi aslında doktor ama bilemem tabi evde de bekleyen var sonuçta 😁

Ya bende bekleyen kimse yoktu aslında pazar günü doğurdum doktoru da epiduralden sonra çağırdılar öncesinde hep ebeler kontrol etti ve buna rağmen uzun sürdü kesmeden önce baya bekledi aslında doktor ama bilemem tabi evde de bekleyen var sonuçta 😁
Benimde pazar günü oldu gece yataktan kalktı geldi. Epidural istemedim ben o yüzden sancıları hissettim. Doktor geldi hemen kesmeye başladı ebede karnıma bir bastırdı çocuk o hızla fırladı. Öyle dogummu yaptırılır ya. Kurbanlık koyun gibi yatırıyorlar o masaya

Ikisinide deneyimlemis biri olarak oyumu c sikkindan yana kullaniyorum; birdaha dogurmamak :D
O daha mantıklı 😁😁 ben hamilelikten önce 3 istiyordum hamilelikte 2 yeter diye düşündüm doğururken de bu ilk ve son bi daha da doğurmam dedim 😂 şaka bi yana gerçekten gözüm korktu doğumun her şekli çok sancılı. kardeşini çok seven biri olarak bütün çocukların kardeş sevgisini tatması gerektiğini düşünüyorum sen ne güzel 2.yi de yapmışsın rahatlamışsın😊

Benimde pazar günü oldu gece yataktan kalktı geldi. Epidural istemedim ben o yüzden sancıları hissettim. Doktor geldi hemen kesmeye başladı ebede karnıma bir bastırdı çocuk o hızla fırladı. Öyle dogummu yaptırılır ya. Kurbanlık koyun gibi yatırıyorlar o masaya
Onu ben de yaşadım sabaha karşı başlamıştı sancılar öğleden sonra doğum oldu ama onda da özel hastane olmasına rağmen kesi olmasına ve bu kadar da ıkınmama rağmen ebe dirseği ile öyle çok bastırdı ki çocuktan önce nur topu gibi bel fıtığım oldu

S Sevimlipanduf bu emine bedel kilikli cimcimenin derdi neymis bu kadar uyumuyor :) cadi kiz masallah o pusette iki büklüm nasil rahat ediyorlar anlamıyorum bizim hanimda etrafi izleyecem diye onu seviyor ama düz tere koydugumda geriliyor rahatsizda oluyor bi taraftan
Ay çok seviyor bizim kız geceleri artık onda yatıracağım o olacak sonunda :))

hahah aa ben şeymasubaşı gb kızımla tatıllerde fotolar yüklicem 😂😂 süslicem püslicem youtuber da oluverelım bizim neyımız eksık dmı😂 kızz deme öyle prensesin de senin gb cokguzel eminim bütünn bebekler güzell meleklerr cennet kokuyorlarr

Imkanim olsa dunyadaki tum bebeklere bakabilirim bildigim en guzel seyler ♡ benim kizim benim kainatimin prensesi yeter :) ama seninki barbie bebek gibi valla masallah ♡
Benim cirkinim bu:)

Eklentiler

• 2019-03-28-12-40-33-154.webp
    2019-03-28-12-40-33-154.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 63
O daha mantıklı 😁😁 ben hamilelikten önce 3 istiyordum hamilelikte 2 yeter diye düşündüm doğururken de bu ilk ve son bi daha da doğurmam dedim 😂 şaka bi yana gerçekten gözüm korktu doğumun her şekli çok sancılı. kardeşini çok seven biri olarak bütün çocukların kardeş sevgisini tatması gerektiğini düşünüyorum sen ne güzel 2.yi de yapmışsın rahatlamışsın😊

Kardes ayri guzel ya ama benimki suan sadece kardesini kiskanip dovmek istiyor :D dogumdan cikan anne klasigi ama bak 1 yila unutup bunlari 2nciyi dusuneciksin iddia ediyorum:)

İrlandalı anneden bir arkadaşım uyku eğitimi almış bebeğine, işe başlayacaktı o yüzden, hemen uykudan muzdarip olan ben sordum tabi ayrıntıları, 3 ay önce 1000 tl ye almış bebeği 6 aylıkken almış, ilk 3 gun bol ağlamalı günlerdi sabredemeyeceğimi sandım ağlamasına dayanamıyordum ama o kadar para verdim dayanmalıyım deyip pes etmemeye çalıştım dedi görüntülü arama yapıyormuş çoğunlukla, aslında İnstagram sayfasındaki yazdıklarının aynısıymış sadece 3-4 gun gözlem yapmasını ve uyuyup uyandığı saatleri yazmasını istemiş sonra irlandalı anne bebeğine kişiselleştirilmiş programını göndermiş uyuma saatleri olarak, şimdi iyiki almışız uyku eğitimi diyor maksimum 15 dk içinde uykuya geçiyormuş bebeği, ben ağlamasına dayanamam ki benimki bi de kusmaya başlıyor ağlayınca o yüzden pek benlik değilmiş :(

İnşallah canım.
Ya bana da o saçma geliyor. Bir doktorun videosuna denk geldim. Sadece inek sütüne alerjisi olup olmadığı gözlemlenmeli önce diyor. Genelde yumurtaya ve dana etine de alerji olabiliyor deniyor ama belki de yok. Zaten süt tüketmeyerek vücudun ihtiyacını kısıtlarken bir de yoktan yere alerji olmayan bir gıdayı aylarca tüketmemekte var yani. O yüzden sadece süt ve süt ürünlerinden başlamasını doğru buldum ben.
Aynen canım tek üzüldüğüm o inan. Kendim için hiç endişelenmiyorum ama büyüyüp aklı erince istediğini yiyemeyince çok zor olur. Yine de çok şükür halimize. Elhamdülillah geçici olduğunu biliyoruz.
Haklısın canım bana da öyle mantıklı gelmişti ama diyet yapan herkes bu dediklerimi de ekliyor . Sabah bir yazı okudm Dr iç rahatlatıcı bir yazı yazmış. Belki bana diyen dokturn dediği gibi geçici durumlarda olabilir .
Yazı bu bir bakarsın sende

Imkanim olsa dunyadaki tum bebeklere bakabilirim bildigim en guzel seyler ♡ benim kizim benim kainatimin prensesi yeter :) ama seninki barbie bebek gibi valla masallah ♡
Benim cirkinim bu:)
Neresi çirkin annesi maşAllah gözlere bak çok güzel ❤️❤️ Allah nazarlardan esirgesin ❤️

İrlandalı anneden bir arkadaşım uyku eğitimi almış bebeğine, işe başlayacaktı o yüzden, hemen uykudan muzdarip olan ben sordum tabi ayrıntıları, 3 ay önce 1000 tl ye almış bebeği 6 aylıkken almış, ilk 3 gun bol ağlamalı günlerdi sabredemeyeceğimi sandım ağlamasına dayanamıyordum ama o kadar para verdim dayanmalıyım deyip pes etmemeye çalıştım dedi görüntülü arama yapıyormuş çoğunlukla, aslında İnstagram sayfasındaki yazdıklarının aynısıymış sadece 3-4 gun gözlem yapmasını ve uyuyup uyandığı saatleri yazmasını istemiş sonra irlandalı anne bebeğine kişiselleştirilmiş programını göndermiş uyuma saatleri olarak, şimdi iyiki almışız uyku eğitimi diyor maksimum 15 dk içinde uykuya geçiyormuş bebeği, ben ağlamasına dayanamam ki benimki bi de kusmaya başlıyor ağlayınca o yüzden pek benlik değilmiş :KK43:
Canım biraz daha dayansan belki geçer bu süreçler. Benim kuzenimin oğlu da hiç durmuyordu çocuk sürekli ağlıyor ve uyumuyordu. Çok uğraştı kuzenim ama 4.aydan sonra çocuk toparladı. Bazı şeyler düzene oturunca geçiyor galiba. Bu kadar dayandın biraz daha sabret inşAllah en kısa zamanda miniğin düzene oturur annesini de kendini de yormaz ❤️ Canları sağolsun gerisi boş ❤️

Kardes ayri guzel ya ama benimki suan sadece kardesini kiskanip dovmek istiyor :D dogumdan cikan anne klasigi ama bak 1 yila unutup bunlari 2nciyi dusuneciksin iddia ediyorum:)
Hahah evet ben de ilk doğduğu zaman dövmek istemiştim şu an için haklı ama büyüyünce güzel oluyor 😊 evet herkes unutulmasa kimse ilkinden sonra bi daha çocuk yapmazdı diyor da her şey çok taze daha bakalım eşime kalsa doğurur doğurmaz ikinciyi yapacaktı ama çok net çizdim çizgiyi 😁😁

Neresi çirkin annesi maşAllah gözlere bak çok güzel ❤️❤️ Allah nazarlardan esirgesin ❤️
Gozler ben gerisi gorumcelerim :D sagol canim benim ♡♡ ay senin kizda mavis nereden geliyor bu renkli goz geni. Simdikiler hep sari renkli trdekilerin genelde. Masallah senin prensesede ne guzel cocuklar doguruyorsunuz siz surekli dogurun lazim valla:)

Hahah evet ben de ilk doğduğu zaman dövmek istemiştim şu an için haklı ama büyüyünce güzel oluyor 😊 evet herkes unutulmasa kimse ilkinden sonra bi daha çocuk yapmazdı diyor da her şey çok taze daha bakalım eşime kalsa doğurur doğurmaz ikinciyi yapacaktı ama çok net çizdim çizgiyi 😁😁
Benim eşim de aynı ya. Ne sanıyorlar acaba bizi doğurma makinesi falan mı 😂 geçen 2 doğum arası en az 2 yıl olması gerekiyor diyorum (sezaryen olduğum için) hesap yapıyor hamile kalmak için mi 2 sene yoksa çocuk 2 sene sonunda doğabilir mi diyor. Sonra da pazarlık yapıyor orta yolu bulalım 18 ay sonra ikinci çocuğumuzu yapalım diyor 😂😂 fesuphanAllah 😂😂

Sanki Kendileri dogurup bakiyolarda ikinciyide hemen istiyolar onlar icin hava hos tabi :) Bugun erkek dusmanligi yapasim var bencilliklerinden dolayi:) ben en az 4 sene yas oneririm senin rahat etmen icn

Back
X