@bsebse
S
Sevimlipanduf
one kizlar oyle sayfalarrca birikmis de birikmis okuyabildigim kadarini okudumm.. yeni gelen arkadasla benim de sohbetim oldu yeni bi arkadas evet ama fake niye olsun , oda evimde havuz var ogluma yuzduruyorum dedi kasikla yemei yemeye gore daha abarti bisey ama olabilir herkese biseyler imkansiz yada zor gelebilir benim bebegim daha birak donemiyor bile

azrakusum masallah 2 aydir cokaktif mesela yada burda baska bebekleri olanlar konu uzamis uzsyacagi kdr neyse ben arkadaslara bazi konularda katiliyorum
@Kartanesii8892 bizde bursa senden cok sey ogrensik ettii vs bunda kimse hayir diyemez ama sanirim biraz abartili bi dilin kendini ifade etme tarzin var , kendini yaptığın basardigin islerden dolayi da biraz ben ben diye işlemiş sana buda olabilir tabiki ama insan yeri geliyor kensi annesiyle karakterler denk düşmüyor burda herkesin birbirlye bir olmasi beklenemez malesef saygiduymak en onemlisi sen de ufacik biseyde herkese yukleniyorsun hemen malesef aslinda yasinda var ben gibi genc olsan belki hayat daha gosterecegi seyler var denedebilir bilmiyorum ben 23 yasindayim ama su sekilde tepki gostermem , tanem olayinda tanemin beddua muhabbtinde sana hak verdim ama burda bu olayda da sen tanem gibi yapıpherkesin hakkina girdin sanirsam .. uzulerek soyluyorum hemserimsin birdekeske biraz dusunup arkadsin sasirabilcegini kavrayip ona gore makul bi cvp verebilseydin gidersen de hakkim helal olsun bize kattigin seylwr var bizde sana biseyler katabildtsek ne ala