• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla gerçektende oyle ya 🤣🤣 bende bardakta su verdiğim icin saldırıyo maymun gözünü actiii 🤣🤣
Seninkinin gozu hep acıktı 😂😂 masallah bizimki biberondan icemiyor 😂😂 doktor kan idrar kaka aldı baktı bu boylemi iciyor hep sutu dedi nekadar zor bebek 😂😂 hemen actilar damar yollarini 😂😂

Kiz 17.30 demisim aksam ustu yani 😄
Kendi halinde oynamaz bizimki yalnız kalirsa biraz ayagini kemiriyor, sonda mizikti.
Ay bende sabah sandım besbucukta 😂😂 bizimkide uyanir ama okadar uzun sure bakamaz 😂😂 bizimkide gunduz bir saatlik uyuyup gunu kapatıyor uyumucaklar galiba oyun tatlı😂

Ya yok artik acana dakikasi fln da onemli mi yoksa ayni gun dogmasi yetermiii 🤣🤣🤣 insanlar nasil inaniyor boyle şeylere hayrettt 🤣🤣
Bizimkine ocak annesi olsa yeterdi aslında:)) valla kuzum ilk haftasında cici bebeli süt vermiş bir şey olmadı diyor hatta banada ver gitsin diye gaz veriyor:)))

Cnm benim yengem doğduğundan itibaren sulandırıp vermiş inek sütünü.. bebekle aynı zaman doğan yavrusu varsa verilebilirmiş diyor😁 hatta o zaman köydelerdi aynı zamanda doğum yaptığı bir ineği alıp beslemişler:-)sütünüde oğluma içirmiş:)) bende eşime kızıyorum bizim kıza bir inek bile almadın belki onu emerdi diye:KK70:
Eskiler hep oyle ananemde birkilo sut alir bir kiloda su katip icirmis hep yenidogduklarinda sutum yoktu diyo 😂

Biz ikinci uykuya yattik tirnaklarini kestim kahvalti yapiyorum 😂nekadar tembelsin bsebse bsebse gunu bitirip eve gelecek sen daha yataktasin
Bizde sabah bir tur kalktık babamızı yolladık işe geri yattık şimdi kalkıyoruz tekrar:)) analı kızlı tembeliz biz😂

matrush matrush geçmiş olsun canım ❤
S Sevimlipanduf güzel haberlerle ile ❤
Z zeLina ben de çok tembelum Boga Burcu ozelligui ama kuzum için vermiyor kıpır kıpır😂😂dün beşikte kenarlara tutunup yükselmeyi de öğrendi ama şu an dizinin üstünde 😂 1sn bosdeğilim peşinde oradan oraya 😒
Maşallah kuzuya :nazar: yakında yürüdü yazacaksın diye bekliyorum:)) benim kızda tembel olduğu için şanslıyım kuzum beraber yatıyoz:)) kahvaltı olsun başka öğün bile aramam😍

Back
X