- Konu Sahibi cocukoloji
-
Genelde 11.gün opu oluo, bnm bu 3.tedavim hepsinde 11.gün olduMerhaba.Hayırlı olsun tedaviniz.ben de 5.iğnemi yaptım bugün.hangi gün opu olur kestiremiyorum geçen tedavimde başladıktan 10 gün sonraydı.bekliyorum bakalım.
Amin aminnn işallahh hepimizzz hamişşş olalımm...Merhaba benimde tedavimin 5. Günü bugün inşallah herkese yeni yıl uğur getirir bol bebek getirir olumlu sonuçlanır tedavilerimiz
Hadiii bakalım başarılar cnm nasıl geçti yaz bize bol bol yumurtaların toplnsın...Ben ilaçlara 23 aralıkta başladım dün gece çatlatma iğnesi yapıldı. Bugun sabah da yumurta toplama yapılacak. Sanki çok önemli bir sınavım varmış gibi heyecan yaptım :))
Amin amin cnmMerhaba hanimlar, bende adetimi bekliyorum benim dondurulmus embryolarim var bu ay onlari koyacaklar insallah 2 denemem basarisiz oldu bu 3. deneme olacak insallah hepimizinki tutar
Sağol hepi topu beş tanecikler zaten :)Hadiii bakalım başarılar cnm nasıl geçti yaz bize bol bol yumurtaların toplnsın...
Cnm bnde aynı senin gbi kullanıorum aynı bn senle aynı gündeyim 8.günüm bgn bnimde yarın kontrolüm var, muhtemelen cumartesi opu oluruz..merhaba arkadaslar bende tedavinin 8.günündeyim gonal f merional cetroitede iğnelri kullanıyorum yarın kontrolum var ilk kontrolde 9 yumurta gordugunu soyledı doktor bakalım yarın neler olacak ?
Bnde bi sorun yok eşimde sperm yavaşlıgı ve morfoloji 0tup bebek sebeplerimiz neler acaba ? bayansal mı erkeksel mı ?
Ne güzellll işallah saglıkla tutunsunlar annelerine..Sağol hepi topu beş tanecikler zaten :)
Güsel haberlerle gel cnm..İyi akşamlar :) Ben de tedavimin 4. günündeyim. İnşallah güzel sonuçlar elde ederiz hayırlısıyla. Çok heyecanlıyım
Yaaa cnm geçen merionali yanlış vurdum toza karıştırmadan igneye çektigimin yarısını vurdm aaa dedim toza karıştırmadım snra kalanı toza karıştırıp vurdum acaba bişe olurmu????Cnm bnde aynı senin gbi kullanıorum aynı bn senle aynı gündeyim 8.günüm bgn bnimde yarın kontrolüm var, muhtemelen cumartesi opu oluruz..
BANA OPU YU PAZARTESI GUNU DEMSTI PAZARTESI GUNU AMA KENDIMI COK RAHATSIZ AGRILI HISSEDIYORUM CANIM SANKI CUMARTESI ALIR MI GIBIME GELIYOR BANA SEN HANGI MEREKZDE APTIRIYORSUN?Cnm bnde aynı senin gbi kullanıorum aynı bn senle aynı gündeyim 8.günüm bgn bnimde yarın kontrolüm var, muhtemelen cumartesi opu oluruz..
AY BİLEMEDİM Kİ NASIL OLURR SORSAYDIN DOKTORUNA KESKE AMA COK TEDIRGIN OLMA COK BIRSEY OLACGINI SANMAMYaaa cnm geçen merionali yanlış vurdum toza karıştırmadan igneye çektigimin yarısını vurdm aaa dedim toza karıştırmadım snra kalanı toza karıştırıp vurdum acaba bişe olurmu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?