2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Vallaha çok haklısın bu durumun stresi bitmez yumurta oldumu döllendimi den başlıyor taki doğana kadar bence allah hepimiZin yardımcısı olsun

Canım acelen neydi de 5.gün test yaptırdın biraz sabır et ve test gününü bekle
Bence de çok erken daha biraz daha sabit ve mutlaka günün de test
Evet çok erken bir test sonuçta, inşaallah hayırlısıyla olumlu olur içinizi ferah tutun
Aslında bn özellikle istemedim doktor bkmak istedi keşke bkmasaydı ama çpkta takmadım çnkü erkendi bliyodum. İnşaallah tutunmuşlardır hayırlısıylaaa

Bilgisi olan var mı ?40 yaşındayım.amh değerim 0.75.hoca tekrar istedi.adet kanamam çok gelmsesinden ötürü.tekrar ysptırıcam.amh değerini yüsekltecek yitecekler var mı.duyduğum somın,d vitamini,baklagiller,kabakçekirdeği,çilek gibi...sizlerinde bana yardımcı olursanız sevinirim.amh ve fsh değerlerime tekrar baktırıcam.7.nci deneme giricem 4 ay sonra.bu ay denedim malesef olmadı.her zaman 4 yumurta çıkar ve 1aa çıkardı şimdi 1 b çıktı.ve tek yumurta.ilaç normalde gonal f kullanıyordum her tedavimde.bu son tedavi de.merional diye ilaç verdi bana faha az zarar veren ilaçmış.hocaya sordum vu ilaç etkilemiş olabilir mi diye.o da evet olabilir dedi.bence gonal f ialç yumurta gelişiminde en iyi ilaç bence.ileri yaştaki bayanlar için

Gonal f fsh ı yükselttiği için önerilmiyor ileri yaşta. Merional daha uygunmuş, az sayıda ama daha kaliteli yumurta oluşumuna yardımcı oluyor. Yumurta kalitesi için coenzyme q10 öneriyorlar bir de arı sütü, polen vb. İle balık yağı, dha

Amin, Allah hepimizin sağlıkla tamamına erdirsin, isteyen herkese de uğraşmadan tez vakitte nasip etsin.
Ben transferden sonra sağlıklı beslenmeye çalıştım ama öyle didiklemedim de , yani rahat olun. Bu düşünceler bile strese sokuyor bizi . Sağlıklı beslenmeye çalışmak yeterli bence :) allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)

Canım hayırlı olsun bebeğin. Süreçte kullandığın ilaçlar nelerdi dikkat ettiklerin neydi. Bende yarın tedaviye başlıyorum. Kaçıncı deneme de hamile kaldın. Ben çok heyecanlıyım
Canım geç oldu kusura bakma benim sorunum tüplerde öncelikle iki tane yaptım ikiside tuttu çok şükür Progestan estrofem jel deyvit damla folik asit balık yağı kuanzim oksapar dikkat ettim sıcak suyla duş almadım çok uzanıp çok ayakta durmadim kimse bana bakmadi yani yemeğimi yaptım bulaşık karımı kendim yıkadım temizlik yapmadım ama ayak islerimi biraz uzanıp biraz kalkıp yaptım günün içine böldüm çokta bişey yapmadım yani

Kızlar selam,
10.gün 52,37
12.gün 104,89
14.gün 211,89

Aslında katlanarak gidiyor çok şükür ama biraz daha artsa rahatlıcam ben de, 2 gün sonra tekrar test istediler. Sizce durumum nedir :)

Kızlar selam,
10.gün 52,37
12.gün 104,89
14.gün 211,89

Aslında katlanarak gidiyor çok şükür ama biraz daha artsa rahatlıcam ben de, 2 gün sonra tekrar test istediler. Sizce durumum nedir :)
Bence durumun çok net baya baya hamilesin ben aksine şahit olmadım hiç şimdiye dek bu değerlerle , gözünüz aydın

Yani merional kullandım iyi yumurta çıkmadı zaten yaşım 40.ayrıca hrp gonal f kullanmışım hrp 1.nci kaliye yumurta ve 4 yumurta çıktı.bu tedavi de merional kullandıö 1 yumurta çıktı.grrçekten kafam karıştı.hoca da merional dahanuygun ve daha az zararlı olduğunu söyledi

Peki amh yükselten ilaçlardan biri balık yağı gibi vb ilaçlar .hatta seren serengil de uğraşmakta.o da amh düşük diye biliyor.paylaşım yapmış ama ilaçların ne olduğu hakkında bilgim yok.bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.

Ayrıca 4 ay biestron dha kullandım faydası olmadı kutusu 180 tl günde 3 defa aldım.onun da faydası olmadı.amh yükseltmem lazım 4 5 ay içinde tekrar denicem.olana kadar üstüne gidicem.yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…