- 11 Şubat 2015
- 300
- 351
- 303
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.801
Cnm dedigin gibi verecek olursa Allah her turlu verir.bir tanidigim tek koydu yumurta 2ye bolundu ikize hamile kaldi:))ALLAH RAZI OLSUN canım o zaman hiçbir doktor ilkinde çift yumurta koymaz hayırlısı olsun ya ALLAH verdim mi tekle de verir ben korkak oldum biraz ya çok zor şartlardan bu dönemece gelince insan ne düşüneceğini bilemiyor ALLAH bu yolda herkesi sevindirsin hayorlarla sağlıcakla inşallah amin
Merhaba kizlar.dr.um aradi pozitiv cikmis elh.biz iki embriyo transfer etmistik ama deger 200 geldi.dr buyuk olasilikla tektir dedi.bu degere yakin degeri olup da ikiz olan var mi acaba?gerci Allah sonuna kadar saglikli bir sekilde kucagima almami nasip etsin de tek de olur :)))
Burda beraber güzel sonuç alıp sevindik.çok üzüldüm canım inan bu duruma.Allahım en yakın zamanda çok mutlu etsin seni.gerçekten ilk tedaviden bunu bile yaşamak senin anne olacağın anlamına geliyor.ilk tedavide vucüt ilaçlar o bu derken adapte bile olamayıp negatif sonuca sebep olabiliyorken sen hamile kalabileceğini görmüş oldun.bundan sonrası için kalbinden geçen ne duan varsa kabul olsun.Merhaba kızlar başımdan geçenleri size anlatmak istedim benim ilk tedavimdi ilk denemede pozitifi gördüm tuttu ama kese gelişmedi kalp atışlarını duymaya gittiğimde kese boş bebek yok dedi tabi insan inanamıyor kabullenemiyor 1 hafta daha beklemeyi seçtim ama sonuç aynı kesede büyüme bile gerçekleşmemiş ilaçları bugün itibariyle bıraktım şimdi tek temennim kürtaja gerek kalmadan düşük yapmam... Doktorum bu senin için büyük bir başarı ilk denemede pozitifi gördük hamile kalmanda bi sorun yok dedi teselli olarak... Bende bu teselliye sığındım Allahtan her zaman hayırlısını istedim hamd olsun hayırlısı böyleymiş demek ki şükürler olsun bugünüme... Simdi kendimizi yeniden toparlayıp ikinci tedaviye geçeceğiz dondurulmuşum yok çünkü.. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun... bir tüp bebek serüvenimiz böylelikle başlayıp son buldu
Merhaba kizlar.dr.um aradi pozitiv cikmis elh.biz iki embriyo transfer etmistik ama deger 200 geldi.dr buyuk olasilikla tektir dedi.bu degere yakin degeri olup da ikiz olan var mi acaba?gerci Allah sonuna kadar saglikli bir sekilde kucagima almami nasip etsin de tek de olur :)))
Merhaba kızlar başımdan geçenleri size anlatmak istedim benim ilk tedavimdi ilk denemede pozitifi gördüm tuttu ama kese gelişmedi kalp atışlarını duymaya gittiğimde kese boş bebek yok dedi tabi insan inanamıyor kabullenemiyor 1 hafta daha beklemeyi seçtim ama sonuç aynı kesede büyüme bile gerçekleşmemiş ilaçları bugün itibariyle bıraktım şimdi tek temennim kürtaja gerek kalmadan düşük yapmam... Doktorum bu senin için büyük bir başarı ilk denemede pozitifi gördük hamile kalmanda bi sorun yok dedi teselli olarak... Bende bu teselliye sığındım Allahtan her zaman hayırlısını istedim hamd olsun hayırlısı böyleymiş demek ki şükürler olsun bugünüme... Simdi kendimizi yeniden toparlayıp ikinci tedaviye geçeceğiz dondurulmuşum yok çünkü.. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun... bir tüp bebek serüvenimiz böylelikle başlayıp son buldu
evet canım orası öyle hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah hepimiz için burada bir arkadaşa koymuşlar ama cevap yazdı da bana onun doktoru kendi sormuş hem de neden bu doktorlar değişik değişik davranıyor anlamadım ama bakalım ısrar da etmiyeyim en iyisi hayırlısıCnm dedigin gibi verecek olursa Allah her turlu verir.bir tanidigim tek koydu yumurta 2ye bolundu ikize hamile kaldi:))
hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah canım aminMerhaba kizlar.dr.um aradi pozitiv cikmis elh.biz iki embriyo transfer etmistik ama deger 200 geldi.dr buyuk olasilikla tektir dedi.bu degere yakin degeri olup da ikiz olan var mi acaba?gerci Allah sonuna kadar saglikli bir sekilde kucagima almami nasip etsin de tek de olur :)))
Bu sayfaya arada bi bakıyorum ama sizi hatırlıyorum pozitif aldığınız günü gerçekten çok üzüldüm neden gelişmemiş acabaMerhaba kızlar başımdan geçenleri size anlatmak istedim benim ilk tedavimdi ilk denemede pozitifi gördüm tuttu ama kese gelişmedi kalp atışlarını duymaya gittiğimde kese boş bebek yok dedi tabi insan inanamıyor kabullenemiyor 1 hafta daha beklemeyi seçtim ama sonuç aynı kesede büyüme bile gerçekleşmemiş ilaçları bugün itibariyle bıraktım şimdi tek temennim kürtaja gerek kalmadan düşük yapmam... Doktorum bu senin için büyük bir başarı ilk denemede pozitifi gördük hamile kalmanda bi sorun yok dedi teselli olarak... Bende bu teselliye sığındım Allahtan her zaman hayırlısını istedim hamd olsun hayırlısı böyleymiş demek ki şükürler olsun bugünüme... Simdi kendimizi yeniden toparlayıp ikinci tedaviye geçeceğiz dondurulmuşum yok çünkü.. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun... bir tüp bebek serüvenimiz böylelikle başlayıp son buldu
Kanaman falan varmı düşük belirtisi nasıl düşük olcakmış kusura bakma bilmediğim için soruyorum kan değerlerınız nasıldı çok üzüldüm rabbım sabır versin inşallah :/Merhaba kızlar başımdan geçenleri size anlatmak istedim benim ilk tedavimdi ilk denemede pozitifi gördüm tuttu ama kese gelişmedi kalp atışlarını duymaya gittiğimde kese boş bebek yok dedi tabi insan inanamıyor kabullenemiyor 1 hafta daha beklemeyi seçtim ama sonuç aynı kesede büyüme bile gerçekleşmemiş ilaçları bugün itibariyle bıraktım şimdi tek temennim kürtaja gerek kalmadan düşük yapmam... Doktorum bu senin için büyük bir başarı ilk denemede pozitifi gördük hamile kalmanda bi sorun yok dedi teselli olarak... Bende bu teselliye sığındım Allahtan her zaman hayırlısını istedim hamd olsun hayırlısı böyleymiş demek ki şükürler olsun bugünüme... Simdi kendimizi yeniden toparlayıp ikinci tedaviye geçeceğiz dondurulmuşum yok çünkü.. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun... bir tüp bebek serüvenimiz böylelikle başlayıp son buldu
Sağlıksız ilerleyen bi gebelikmiş canım o yüzden gelişmemiş zaten böyle durumlarda rahim onu vücuttan atarmısBu sayfaya arada bi bakıyorum ama sizi hatırlıyorum pozitif aldığınız günü gerçekten çok üzüldüm neden gelişmemiş acaba
Kanamam yok canım ilaçları bıraktım 1 hafta bekleyeceğim düşük olmazsa kürtaj olacağım 1 hafta içerisinde kanamam olursa bittiğinde gidip muayene olacağım rahim temizlenmiş mi diye kan değerlerim 1 ay önce 455 di bugün tekrar baktılar 17 ye düşmüşKanaman falan varmı düşük belirtisi nasıl düşük olcakmış kusura bakma bilmediğim için soruyorum kan değerlerınız nasıldı çok üzüldüm rabbım sabır versin inşallah :/
Gerçekten çok üzüldüm canım ama doktorun dediği gibi ilk denemede tuttu demek hamile kalabiliyorsun buna sevin zor bı durum biliyorum ama rabbim herşeyin hayirlisini versin tez zamanda aynı duyguları yaşarsın insallahSağlıksız ilerleyen bi gebelikmiş canım o yüzden gelişmemiş zaten böyle durumlarda rahim onu vücuttan atarmıs
Çok üzgünüm canım geçmiş olsun, ama doktorun da dediği gibi en azından gebe kalabiliyorsun buna da şükür. Embriyo sağlıklı olsaydı tutunurdu RaBb im kaldıramayacağımız yükler vermesin. Benim çevremde böyle kayıplardan hemen sonra gebe kaldılar genelde, yeni gelecek bebeğin müjdecisi dediler kepte öyle oldu . Seninki de öyle olur umarım. Rabb im tez zamanda mucizesini hayırlısıyla bahşetsinMerhaba kızlar başımdan geçenleri size anlatmak istedim benim ilk tedavimdi ilk denemede pozitifi gördüm tuttu ama kese gelişmedi kalp atışlarını duymaya gittiğimde kese boş bebek yok dedi tabi insan inanamıyor kabullenemiyor 1 hafta daha beklemeyi seçtim ama sonuç aynı kesede büyüme bile gerçekleşmemiş ilaçları bugün itibariyle bıraktım şimdi tek temennim kürtaja gerek kalmadan düşük yapmam... Doktorum bu senin için büyük bir başarı ilk denemede pozitifi gördük hamile kalmanda bi sorun yok dedi teselli olarak... Bende bu teselliye sığındım Allahtan her zaman hayırlısını istedim hamd olsun hayırlısı böyleymiş demek ki şükürler olsun bugünüme... Simdi kendimizi yeniden toparlayıp ikinci tedaviye geçeceğiz dondurulmuşum yok çünkü.. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun... bir tüp bebek serüvenimiz böylelikle başlayıp son buldu
Bende çok istedim 2 tane ama koymadilar yasimdan dolayı ve ilk deneme diye inşallah simsiki tutunurlar sana :) zarından çıkıyordu ne demek kikizlar dün benimde transferim oldu 3. denememiz bu. iki tane 5. gün embryosu koydular hatta bi tanesi zarindan cikiyodu insallah tutunur allahim cümlemize nasip eder
pozitivi gordugum icin cok mutluydum sonra da kalbi dinlemeye gittigimizde bebegin gelismedigini ogrendik.sok olmustum sonra da dedim kibir kez veren tekrar verir.en azindan hamile kalabildigimi ogrenmis oldum.simdi de 6.denememi yaptim bugun de pozitiv oldugunu ogrendik.bu sefer de bilemedim sevineyim mi diye cok korkuyorum ama ins bu sefer kalbini de duyariz kucagimiza da aliri,..darisi basina da ins.ama sakin moralin bozukken deneme.iyice moral topla oylebasla cunku stres 1numarali dusman.gonlundeki hayirlisiyla olur insMerhaba kızlar başımdan geçenleri size anlatmak istedim benim ilk tedavimdi ilk denemede pozitifi gördüm tuttu ama kese gelişmedi kalp atışlarını duymaya gittiğimde kese boş bebek yok dedi tabi insan inanamıyor kabullenemiyor 1 hafta daha beklemeyi seçtim ama sonuç aynı kesede büyüme bile gerçekleşmemiş ilaçları bugün itibariyle bıraktım şimdi tek temennim kürtaja gerek kalmadan düşük yapmam... Doktorum bu senin için büyük bir başarı ilk denemede pozitifi gördük hamile kalmanda bi sorun yok dedi teselli olarak... Bende bu teselliye sığındım Allahtan her zaman hayırlısını istedim hamd olsun hayırlısı böyleymiş demek ki şükürler olsun bugünüme... Simdi kendimizi yeniden toparlayıp ikinci tedaviye geçeceğiz dondurulmuşum yok çünkü.. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun... bir tüp bebek serüvenimiz böylelikle başlayıp son buldu
canim embryo hücrelere dagiliyo cogaliyo ve 5. günden sonra tutunmak icin zarini delip cikiyo rahime yapisiyo. benimde ilk iki denemelerimde birer tane koydular yasim genc diye bu sefer iki taneyi kabul ettiler.Bende çok istedim 2 tane ama koymadilar yasimdan dolayı ve ilk deneme diye inşallah simsiki tutunurlar sana :) zarından çıkıyordu ne demek ki
Ya ozaman fazla gelişmiş doğrumu doktorun bişe demedimi aslında çok genç sayılmam 34 yaşıma gircem mayısda nasip canım sağlıklı olsun senın olsun inşallah :) bu aralar bu kesede bebek görmeme kalp duymama bunlara takıldım baksana 2 arkadasında olmuş ve bu boş gebelıklerın hiç belirtisi yokmuş korktum biraz Allah kımseye yaşatmasıncanim embryo hücrelere dagiliyo cogaliyo ve 5. günden sonra tutunmak icin zarini delip cikiyo rahime yapisiyo. benimde ilk iki denemelerimde birer tane koydular yasim genc diye bu sefer iki taneyi kabul ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?