2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

şimdi hangi süreçtesin canım. ne güzel sizlerin maşallah. 8 yumurta benim maalesef

şimdi hangi süreçtesin canım. ne güzel sizlerin maşallah. 8 yumurta benim maalesef
gecen hafta persembe iki tane blasto transferim oldu canim. iki tanesi iyi degilmis sonradan iki tane daha cözmüsler onlari koydular geriye 3 tane kaldi donmus embryo. pazartesi günü kan vercem . Bu 3. denemem ilki tutmadi ikincisinde dondurulmus embryoydu oda tutmadi insallah bu tutar. Allahtan ümit kesilmez. Sen ne durumdasin hangi sürectesin?

İnşallah tutar canım benim bu kez ben bugün opu oldum 8 tane aldık kaliteli dedi,yarından itibaret hergün bilgi vercez ama daha çok bekliyoduk dedi ona canım sıkıldı biraz.yani ne demek istediğini anlayamadım.salı günüde transfer inşallah,kaliteli kalırsa iki tane istiyoruz

Canım bugün kaçıncı günün :)

canim önemli olan kaliteli olmasi bak benden 21 topladilar ama 8 tanesi döllenebildi ve iki tanesi yine ilerlemedi. Bize lazim olan aslinda bi tane saglikli tutunacak ve dünyaya gelecek. Positif kal sen insallah hepimizin olacak.

kizlar bugün test yaptim ve negatifi gördüm pazartesi kan vercem ama tutsaydi testde cikmasi gerekti diye düsünüyorum.. cok üzgünüm gözlerim yasli ise gidiyorum. Nasil caktirmadan calisacam hic bilmiyorum

kizlar bugün test yaptim ve negatifi gördüm pazartesi kan vercem ama tutsaydi testde cikmasi gerekti diye düsünüyorum.. cok üzgünüm gözlerim yasli ise gidiyorum. Nasil caktirmadan calisacam hic bilmiyorum
Bu arada transferin olduğu günü sayıyormusun kaç gun oldu bugun

Allahım nolur yukarıdaki listeye bende ekleneyim artık çok yoruldum çok yıprandım...
Öyle zorki beklemek... hazıran da 2. Transfer yapılacak inşallah positif olur rabbim hepimizin muradını versin sağlıkla inşallah...
Daha 1. Negatif de çok yıprandım.. 6 ay Piskolojik tedavi gördüm... birgün anne olacakmiyim ... ?

sabret canim ben 2 tane negatif gördüm ve ücüncüyü yaptirdim bugün test yaptim negatifdi pazartesi kan vercem. ben bir yil olmadi baslayali 7. ayda basladim ve cok yoruldum buda tutmazsa uzun bir ara vercem hep dua et sabret cok zor bir sürec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…