- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 103
- 34
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.881
ay insallahhh canim yarin tekrarlamayi düsünüyorum ama bilemiyorumCanım erken yapmışsın ben 9.gun yaptım görülmıcek kadar silikti hayırlısı olsun inşallah
Yarın test günüm hiç bir belirti yok tutmadı sanırım simdide yaptırmaya korkuyorum.allahim sen bize anne olmayı nasip eyle inşallah aminiyiki yapmamisin ben yaptim ve negatifi gördüm ise nasil gittim nasil calistim bilmiyorum esime söylemedim ama
korkma canim tutmustur bence, benim adet olacakmisim gibi karnim agriyo benim test günümde pazartesi pazar heryer kapali burdaYarın test günüm hiç bir belirti yok tutmadı sanırım simdide yaptırmaya korkuyorum.allahim sen bize anne olmayı nasip eyle inşallah amin
insallahhhhA ben pazar kapalı olduğunu unutmuştum ozmn bnde pazartesi yptririm.umarim veririz müjdelerimizi birbirimize
Kuzumm tebrik ederim rabbim korusun seni ve bebişini. Adetin kaçıncı günü öğrendin belirtilerin nelerdi acabaPozitif alan arkadaşlar tekrardan hayırlı olsun.olmayanlar lütfen pes etmeyin.bazı mesajlarım gözardı edildi.ben de bugün pozitifi görmüş biri olarak canı gönülden yazanlara çok teşekkür ederim.konuşmak isteyen arkadaşlarım olursa özelden seve seve cevaplarım.bu konuya tekrar yazmayı düşünmüyorum.hepinizin gönlündekinin gerçekleşmesini diliyorum.dualarımdasınız.
Teşekkür ederim arkadaşım :) transferin 10.günü öğrendim ama 8-9.günde de çıkarmış belli ki değerime göre.3.gün embriyosuydu.adet olacak gibi hafif sancılar oluyordu.normalde benim adet sancım pek olmaz hatta.bacağıma vuran ağrı oluyordu arada ve bel ağrım.özellikle transferin 5-6.günleri ayakta az dursam bile bel ağrım vardı.Kuzumm tebrik ederim rabbim korusun seni ve bebişini. Adetin kaçıncı günü öğrendin belirtilerin nelerdi acaba
Anladom canım gözün aydın olsunTeşekkür ederim arkadaşım :) transferin 10.günü öğrendim ama 8-9.günde de çıkarmış belli ki değerime göre.3.gün embriyosuydu.adet olacak gibi hafif sancılar oluyordu.normalde benim adet sancım pek olmaz hatta.bacağıma vuran ağrı oluyordu arada ve bel ağrım.özellikle transferin 5-6.günleri ayakta az dursam bile bel ağrım vardı.
Hayırlara yor kuzum üzülme dua et bol bol duaya sarılArkadaşlar günaydın. Bende perşembe 3. Gun ve cumartesi 5.gun ardışık 2 adet embriyo transferi oldum. Sabah çok kötü bir rüya gördüm. Hemşire negatif olduğunu söylüyordu. Hâlâ etkisinden kurtulamadım. Çok üzgünüm.
KuzUm özele mi gidiyosunuz sorun yoksa anlatmadıkları sizi bilgilendirmedikleri şey nedir ki ovülasyon takip yaptnmı hiç kaç yllk evlisinkizlar biraz önce kan verdim ama negativ olacagindan o kadar eminimki, yinede insanin icinde bir kivilcim umut oluyor engel olamiyorum. Bu 3. denememiz ve sorun nerde hicbirsey söyleyemiyorlar. Allahim herkese nasip etsin insallah bizleri evlat sevgisinden mahrum koymasin.
özele gidiyorum canim, avrupada yasiyorum türkiyeyede geldim aret kamara kontrol oldum hic bir sorun bulamiyorlar, ovulasyon takibide yaptirdim hersey yolunda ama olmuyor. 5 yillik evliyim 3 yildir deniyoruz ve bir yildir tüp bebek tedavisi görüyorum. Embryo rahime tutunamiyor sanirim. Sonucu bekliyorum insallah posifdir.KuzUm özele mi gidiyosunuz sorun yoksa anlatmadıkları sizi bilgilendirmedikleri şey nedir ki ovülasyon takip yaptnmı hiç kaç yllk evlisin
İnşallah canım benim rabbim dualarını kabul etsinözele gidiyorum canim, avrupada yasiyorum türkiyeyede geldim aret kamara kontrol oldum hic bir sorun bulamiyorlar, ovulasyon takibide yaptirdim hersey yolunda ama olmuyor. 5 yillik evliyim 3 yildir deniyoruz ve bir yildir tüp bebek tedavisi görüyorum. Embryo rahime tutunamiyor sanirim. Sonucu bekliyorum insallah posifdir.
evet ücretleri gerçekden çok yüksek ama eğer sigorta yaptırırsan 1000 tl karşılığı şahin hocada norma 7900 civarı sezeryanda 10bin küsür dediler. hastaneyi arayıp öğrendim.Ben de devam etmek istiyorum ama beni de normal dogum olmazsa eger sezeryan ücretleri korkuttu. şahin beyde 18 bin tl mümin beyde 12 bin tl diye biliyorum
normal sağlık sigortası mı yaptırdın? yoksa doğum sigortası mıevet ücretleri gerçekden çok yüksek ama eğer sigorta yaptırırsan 1000 tl karşılığı şahin hocada norma 7900 civarı sezeryanda 10bin küsür dediler. hastaneyi arayıp öğrendim.
Bnmkide negatif cnmkizlar sonucumu aldim malesef negativ
hayirlisi olsun canim o kadar üzgünümki belli etmemeye calismakda zor. Ben uzun bir süre ara vermeyi düsünüyorum. sen ne yapacaksinBnmkide negatif cnm
Bana aşılamaya karar verildi bakalım adetimin 2 ciddi günü gitmem gerekiyormuşHayırlısı olsun bende antalyadayım.üniv ve memorial hariç her yeri gezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?