2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

normal sağlık sigortası mı yaptırdın? yoksa doğum sigortası mı
hem doğumu karşılıcak belirli miktarını ama dediğim tuarlard, hemde sağlık sigortası yerine geçiyormuş başka bir sağlık problemim olduğunda faydalanabiliyormuşsun.istersen sigrtacının numarasını veriyim kendin görüş düşünüyorsan.

hayirlisi olsun canim o kadar üzgünümki belli etmemeye calismakda zor. Ben uzun bir süre ara vermeyi düsünüyorum. sen ne yapacaksin
Ben adet olmadim bugün yine istedi 0,1 den basil bir yükselme olacaksa istedi yine bugün yeniden verdim bilmiyorum dr bu sonuca gore birseyler yapar diye düşünüyorum 2de adet günümdü bilmiyorum Kafam çok karsk.agla agla kendimi bitirdim.sanirim anne olamivagim artk.buni artk kabullenmek istyrm

çok saol canım. benim şu an acıbadem sigortam var zaten muayeneleri yüzde yüz karşılıyor ama doğum dahil değildi benimkine. bi arayıp görüşeyim bakayım ne fiyat verecekler

seni o kadar iyi anliyorumki canim, benimde yeni basladi adetim, benim degerimde 0,5 di doktorum hamile degilsiniz dedi. üzülme lütfen elden ne gelir bende kabullenmeye calisiyorum düsünmek istemiyorum ama elde degil. Allahim bizede nasip edecek insallah birgün. senin kacinci denemendi?

Benim ilk denememdi adette olamadım hala beklemekteyim olmayı 2.0 ckti benimde

Moralini bozma inşallah tutunur canim bebeğin bende ikinci transferime hazırlanıyorum o kadar iğne yan etki cektiklerimize değer meleklerimiz gelir allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ancak yaşayan bilir

Cnm bana dr hicbirseyi yasaklamadi iliskiyi bile sirf o yuzden kanamam oldu.baska bir dr.a gitti kanamamin oldugu gun iliskiden dolayi olmus dedi kesin 12.haftaya kadar yasak dedi.o yuzden bence dr.u dinleme iliskiye yasak koy.zaten cok zor bu mutlu haberi aliyoruz bir de ihmal yuzunden husrana ugramayalim

Transferden sonra ilişki yasak çünkü embriyonun tutunma süresi var benim dr umda yasak demişti günlük hayatına devam et ağır kaldırma anı hareketler yapma demisti sadece

Merhaba hanımlar bizde medicanada selman beyde tup bebek yaptırmak istiyoruz medicanayi tavsiye edermisiniz yavsiyeriniz için şimdiden tesekur ederim rabbim isteyen herkesi evlat sahibi olmayı nasip etsin rabbim amin

Merhaba canim ayni durum bendede var Fsh 84 tüp bebekde olmaz denildi aslanpencesini aldim belki bir ümit diye Allah yardimcimiz olsun evlat hasretiyle sinanmayalim insallah

Merhaba canim ayni durum bendede var Fsh 84 tüp bebekde olmaz denildi aslanpencesini aldim belki bir ümit diye Allah yardimcimiz olsun evlat hasretiyle sinanmayalim insallah
amin canim kimseyi sinamasin ben tüp bebek icin hazirlik yaparken stresten sanirim 3 aydir adet olmuyorum haliyle tüp bebek tedavisine de baslayamadim

Canım bende randevualdım ahmet beye.s3nin sonuç nedir. Tedavi gordunmu.benim kalitesiz ve az yumurta sorun .Senin neydi acaba
bizim sperm kalitesizliği mevcuttu fakat toplanan yumurtaların bazıları 2 tedavim boyunca boş çıkıyordu ve dollenmede sorun yaşıyorduk bu sefer 2 tane emriyo elde edildi.Biri 3. Gun diğeri 5.gun emriyosu ve transfer edildi.

Hayırlısı olsun canım sonucun pozitif olur insallah.yas kac.beslenmene felan dikkat ettinmi.saka gibi ya benim okadar iğneye 3 yumurta oldu.3 un bir tanesi sağlıklı idi diğerleri bozuk.sadece 1 yumurta dusunebiliyormusun.yas 33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…