- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.901
hem doğumu karşılıcak belirli miktarını ama dediğim tuarlard, hemde sağlık sigortası yerine geçiyormuş başka bir sağlık problemim olduğunda faydalanabiliyormuşsun.istersen sigrtacının numarasını veriyim kendin görüş düşünüyorsan.normal sağlık sigortası mı yaptırdın? yoksa doğum sigortası mı
Ben adet olmadim bugün yine istedi 0,1 den basil bir yükselme olacaksa istedi yine bugün yeniden verdim bilmiyorum dr bu sonuca gore birseyler yapar diye düşünüyorum 2de adet günümdü bilmiyorum Kafam çok karsk.agla agla kendimi bitirdim.sanirim anne olamivagim artk.buni artk kabullenmek istyrmhayirlisi olsun canim o kadar üzgünümki belli etmemeye calismakda zor. Ben uzun bir süre ara vermeyi düsünüyorum. sen ne yapacaksin
çok saol canım. benim şu an acıbadem sigortam var zaten muayeneleri yüzde yüz karşılıyor ama doğum dahil değildi benimkine. bi arayıp görüşeyim bakayım ne fiyat vereceklerhem doğumu karşılıcak belirli miktarını ama dediğim tuarlard, hemde sağlık sigortası yerine geçiyormuş başka bir sağlık problemim olduğunda faydalanabiliyormuşsun.istersen sigrtacının numarasını veriyim kendin görüş düşünüyorsan.
seni o kadar iyi anliyorumki canim, benimde yeni basladi adetim, benim degerimde 0,5 di doktorum hamile degilsiniz dedi. üzülme lütfen elden ne gelir bende kabullenmeye calisiyorum düsünmek istemiyorum ama elde degil. Allahim bizede nasip edecek insallah birgün. senin kacinci denemendi?Ben adet olmadim bugün yine istedi 0,1 den basil bir yükselme olacaksa istedi yine bugün yeniden verdim bilmiyorum dr bu sonuca gore birseyler yapar diye düşünüyorum 2de adet günümdü bilmiyorum Kafam çok karsk.agla agla kendimi bitirdim.sanirim anne olamivagim artk.buni artk kabullenmek istyrm
Benim ilk denememdi adette olamadım hala beklemekteyim olmayı 2.0 ckti benimdeseni o kadar iyi anliyorumki canim, benimde yeni basladi adetim, benim degerimde 0,5 di doktorum hamile degilsiniz dedi. üzülme lütfen elden ne gelir bende kabullenmeye calisiyorum düsünmek istemiyorum ama elde degil. Allahim bizede nasip edecek insallah birgün. senin kacinci denemendi?
Moralini bozma inşallah tutunur canim bebeğin bende ikinci transferime hazırlanıyorum o kadar iğne yan etki cektiklerimize değer meleklerimiz gelir allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ancak yaşayan bilir3 yumurta toplandı kızlar bugün 10da oku vardi.biri kaliteliymis.cok ağladım cookkk.lafta iki tane koyduracaktim.iki de dondursaydim hep hayalimdu.tekrar tup bebek işlemi olsa tekrardan o ıgneleri yiyecem çünkü donmus yok elimde.tek umudum o bi tanesi tüm zorlukları asar da tutunur inşallah bana.allahim s3n buyuksun
bekle bakalim canim belki gec tutunmustur hayirlisi olsun hakkimizda pes etme hemen bak ben 3 defa asilma yaptirdim 3 defa tüp bebek yinede pes etmis degilim tam dinlen kafani topla birazBenim ilk denememdi adette olamadım hala beklemekteyim olmayı 2.0 ckti benimde
Bekliyorum hala adet olamadım hiç birşey anlamadimbekle bakalim canim belki gec tutunmustur hayirlisi olsun hakkimizda pes etme hemen bak ben 3 defa asilma yaptirdim 3 defa tüp bebek yinede pes etmis degilim tam dinlen kafani topla biraz
Cnm bana dr hicbirseyi yasaklamadi iliskiyi bile sirf o yuzden kanamam oldu.baska bir dr.a gitti kanamamin oldugu gun iliskiden dolayi olmus dedi kesin 12.haftaya kadar yasak dedi.o yuzden bence dr.u dinleme iliskiye yasak koy.zaten cok zor bu mutlu haberi aliyoruz bir de ihmal yuzunden husrana ugramayalimcok sevindim canimmm allah saglikli kucagina almayi nasip etsinn güzel düsün güzel olsun positif kal. transferden sonra neye dikkat edilmeli? benim doktorum bisey demedi normal hayatina devam et dedi o kadar. yeme icme? cinsellik yasakmi serbestmi?
Transferden sonra ilişki yasak çünkü embriyonun tutunma süresi var benim dr umda yasak demişti günlük hayatına devam et ağır kaldırma anı hareketler yapma demisti sadeceCnm bana dr hicbirseyi yasaklamadi iliskiyi bile sirf o yuzden kanamam oldu.baska bir dr.a gitti kanamamin oldugu gun iliskiden dolayi olmus dedi kesin 12.haftaya kadar yasak dedi.o yuzden bence dr.u dinleme iliskiye yasak koy.zaten cok zor bu mutlu haberi aliyoruz bir de ihmal yuzunden husrana ugramayalim
Merhaba canim ayni durum bendede var Fsh 84 tüp bebekde olmaz denildi aslanpencesini aldim belki bir ümit diye Allah yardimcimiz olsun evlat hasretiyle sinanmayalim insallahmerhabalar bende bugun tüp bebek merkezi ile gorusmeye gittim üni hastanesine fsh çok yuksek olduğu için tup bebek yapamayacagiz dediler benim israrim uzerine tekrardan hocayla gorusup farkli bi deneme yaparak dogal adet doneminde başlanıp yumurta takibi yapilarak oluşan yumurta belli bir büyüklüğe geldikten sonra gonal f iğnelerine baslanacakmiş benimle ayni durumu yaşayan var mi?
amin canim kimseyi sinamasin ben tüp bebek icin hazirlik yaparken stresten sanirim 3 aydir adet olmuyorum haliyle tüp bebek tedavisine de baslayamadimMerhaba canim ayni durum bendede var Fsh 84 tüp bebekde olmaz denildi aslanpencesini aldim belki bir ümit diye Allah yardimcimiz olsun evlat hasretiyle sinanmayalim insallah
Canım bende randevualdım ahmet beye.s3nin sonuç nedir. Tedavi gordunmu.benim kalitesiz ve az yumurta sorun .Senin neydi acabaBen canım medical park ahmet zeki ışıktayım.
bizim sperm kalitesizliği mevcuttu fakat toplanan yumurtaların bazıları 2 tedavim boyunca boş çıkıyordu ve dollenmede sorun yaşıyorduk bu sefer 2 tane emriyo elde edildi.Biri 3. Gun diğeri 5.gun emriyosu ve transfer edildi.Canım bende randevualdım ahmet beye.s3nin sonuç nedir. Tedavi gordunmu.benim kalitesiz ve az yumurta sorun .Senin neydi acaba
Hayırlısı olsun canım sonucun pozitif olur insallah.yas kac.beslenmene felan dikkat ettinmi.saka gibi ya benim okadar iğneye 3 yumurta oldu.3 un bir tanesi sağlıklı idi diğerleri bozuk.sadece 1 yumurta dusunebiliyormusun.yas 33bizim sperm kalitesizliği mevcuttu fakat toplanan yumurtaların bazıları 2 tedavim boyunca boş çıkıyordu ve dollenmede sorun yaşıyorduk bu sefer 2 tane emriyo elde edildi.Biri 3. Gun diğeri 5.gun emriyosu ve transfer edildi.
Hayırlısı olsun canım sonucun pozitif olur insallah.yas kac.beslenmene felan dikkat ettinmi.saka gibi ya benim okadar iğneye 3 yumurta oldu.3 un bir tanesi sağlıklı idi diğerleri bozuk.sadece 1 yumurta dusunebiliyormusun.yas 33
Yaş 30 canım her tedavide döllenmede sıkıntı yaşayınca ahmet hoca bende de sorun olduğunu söyledi kullandigim iğnelerin yanında saizen büyüme hormonu ve Biestron kullandım, normalde yediğime dikkat ederim paket ürün tüketmem bu sefer daha dikkat ettim ama özellikle şunu yedim ictim diyebilcegim birşey yoktu gune kefir ile başlarım incir ceviz badem böyle şeylerle ara öğünlerimi devam ettiririm. Fakat sigarayı bıraktım kullanıyorsan,birde balık yağı ve vitamin verdi ahmet hoca 11 yumurta oluştu 8i Dolu cıktı 4 dollendi 2 tanesi 3. Ve 5. Güne gelebildi. Biraz uzun oldu ama yardımcı olmak istedim. Sanada bol şans ahmet hoca çok yoğun fakat işinde iyi elinden geleni yaptığına inanıyorum için rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?