Kızlar merhaba, 4,5 yıllık evliyim yaklaşık 3 senedir bebek istiyoruz. 1 yıl normal denedik olmadı. amh değerim düşük olduğu için (0,80 )
tüp bebek yaptırmam geretiğini söylediler.
2018 mart ayında ilk olarak Bursa ART Osman Develioğlu ile ilk tüp bebek tedavisini yaptık. 10 tane yumurtam çıktı ve 5. güne kadar 2 tanesi yaşadı. 1 tanesi donduruldu, diğerinin trasnferi yapıldı. 12. gün kan değerim 46 çıktı 2 gün sonra 81 ve tekrarladığımda 40 a düştüğünü gördüm ve kimyasal oldu.
2. denemde diğer dondurulmuş embroyumuda yaklaşık 5 ay sonra aynı merkezde yine Osman hoca yaptı ve 12. gün değerim kocaman bir 0,01 çıktı.Tamamen ümidimi yitirmeye başlamıştım, inanın çok zor bir süreç maddi ve manevi çok yoruluyorsunuz . Bu dönemde eşiniz desteği çok önemli.
17 ocak 2019 3. denememi arkadaş tavsiyesi ile BURSA ACIBADEM ŞAHİN ZETEROĞLU na başladım.Tedavim sırasında sadece 1 adet yumurtam gelişti.Ben çok ümitsizdim yine olmayacağına düşünüyordum. Şahin hocayla görüşmeye gittiğimde beni o kadar güzel rahattı ki sende tek yumurtadansın bende tek yumurtadanım dedi, denemkte fayda var AMH değerin düşük bir sonraki ay belki daha kötü olabilir dedi.25.01.2019 cuma günü Tek yumurtam toplandı. cumartesi embriyologlar arayıp yumurtamın döllendiğini söyleiyince kalbimin yerinden çıkacağını hissettim. Pazar günü yine hastaneden telefon geldi ve 28 ocak 2019 pazartesi sabah 09,00 da transfer işlemin gerçekleşeceği haberini aldım. pazartesi transfer için hastaneye gittik. Transferden önce ŞAHİN HOCA odama gelerek başka hastalardan 15-20 tane yumruta toplandığını fakat benim tek yumurtam gibi kaliteli olmadığını söyledi. o an o kadar çok rahatmıştım ki aklımdan tüm olumsuzluklar bir anda çıktı ve pozitifi görmemde bununda çok etkili olduğunu söyleyebilirim.. daha önceki denemelerimde izin alıp 1 hafta yatmıştım fakat son denememde sadece transfer günü dinlendim daha sonra çalışmaya devam ettim. her gün yarım ananas yedim sağlıklı beslenmeye çalıştım. çok fazla bir belirtim olmadı bazen kasık ağrısı oldu o kadar. birde göğüslerim biraz hassaslaştı ama ilaçlardan olabileceğini düşündüm.transferin 11, günü kan değerim Allahıma şükürler olsun ki 268 çıktı. eşimle sonucu aldığımda inanamadık şoktaydım. hastaneyi aradığmda tebrik ettiler birdaha tekrarlamama gerek olmadığını 12 gün sonra kese için randevu almamı söylediler. ben dayanamayıp 2 gün sonra tekrarladım ve sonuç 733 çıktı. ALTIN YUMURTAM ve ŞAHİN ZETEROĞLU HOCAM sayesinde Allahıma binlerce kez çok şükür keseyi ve kalp atımını gördük. ŞAHİN ZETEROĞLU hocama ne kadar dua etsem az. Bence bu süreçde doktor kesinlikle çok önemli sizi rahatlatması dinlemesi hep pozitif olması çok güzel. sizlerede örnek olması adına hikayemi paylaşmak istedim. bu süreçte sorularınız olursa destek olurum. Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inşallah.