+1 çocuk daha var benim evde Çiğdem düşün halimi :)) şenlik olacak bizim evde birkaç haftaya :)
Gece de ağlıyor ama gündüzleri çok daha korkunç geçiyor bizim için. Ben de sabah olacak diye korkanlardanım:)
Gece yanımda yatıyor nispeten daha iyi. Gündüz kabus gibi, mışıl mışıl uyuyor kucakta 2 saati geçik ama bırakınca yaygara kopuyor. Ona bir kucak lazım hep köşede dursun, hanım üstünde uyusun. Evde tek kalınca halim duman olur valla büyüdükçe kollarım da taşımaz, şimdiden zor taşıyorum.
Aman hakkaten bi kp in kalmıştı laf etmeyen. Memene de karışmasın bir zahmet.
İşte şu "beşiğine yatırıyorum" kısmını 2 çocuğumda da yapamadım yahu ben

büyüyünce düşüyorlar üstümden. Kızım da ilk aylarda koala gibi üstüme yapışık uyurdu. Uzun zaman oldu hatırlayamıyorum ne zaman bıraktı o alışkanlığı. Sanırım taşıyamaz hale gelince ayağımda sallamaya başlamışım da öyle kurtulmuştuk kucakta uyutmaktan. Bu sefer ayakta sallamak istemiyorum bir çocuk daha var çünkü evde. Ayakta sallarken de sadece orda uyur, yere indirince uyanırdı kızım. Bana temas etmeden yaşayamıyor benimkiler.
Canım bu mesajını okuyunca geldi aklıma, uykusuzluk sütü çok azaltıyor. Uykunu alabiliyor musun gece?
Bir de benim yatağın yanında 2 tane yarımlık su şişem var. Gece her emzirmeye kalktığımda deli gibi susuyorum zaten, sürekli içiyorum. Gece o 1 litre bitiyor çoğunlukla.
Kaka olayına gelirsek, emerken uyuduysa ve o emme sırasında kaka yaptıysa hayatta ellemem ben. Altını değiştirirken uyumaya devam edebilir mi yavrucuk? Sıcak sıcak uyusun işte ne güzel :)) o kadar kakalı kalmasından bir şey olmaz emin ol. Badana boya yapar gibi sürüyorum zaten kremi alt değiştirirken, pişik de olmadı hiç bugüne kadar.