2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kotu dusunme canim hersey iyi olucani dusun pozitif ol insallah sag salim bebegimizi saglikla kucagimiza aliriz :)

Hadi bakalım güzel haberlerle gel canım, bulantıya en iyi gelen yatmak valla, bende yemek yiyince diretk yatıyorum yoksa bulan da bulan. bu ara bulantı eğer bi koku yoksa ortamda çok hissettirmiyor kendini ama iştahsızlık off, çok çok fena.

canım kuru kuru şeyler yememeye çalış, mümkün olduğunca sıvı beslen olmazsa, neyse ki iyiymişsiniz, Allah kimseye yaşatmasın.

Bu haftalardan sonra yavas yavas azalmasi lazim artik. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Mrblar dün 2li test için kan vermiştim 15 günde çıkıyor dediler bugün öylesine bakayım dedim internetten çıktığını gördüm rapor halinde birazdan alıcaz. Ama bayram sonu sonuç gösterebilicem. Değerlerim şöyle yazıyor;
Serbest beta hcg: 23.1
Papp-A: 1.18
Bebeklerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar serbest beta hcg değerlerini yazabilir misiniz? 50 nin üstü kız, altı erkek diye bi varsayım var ilk bebeğimde tutmuştu bende. Cinsiyetle alakalı bişey dememişti doktor çok merak ediyorum

Canım benimde Papp-A 1,38 free beta Hcg ise 28.1 cinsiyetimiz erkek gibi ama doktorumuz kesin konuşmadı yine en iyisi ayrıntılıyı bekleyelim dedik tam olarak göstermiyor çünkü ilk gebeliğimde kaçtı değerler hatırlamıyorum valla

@Hirosum ve kardesi hakkınızda hayırlısı olsun canım ben de öğretmenim 1 yıl atama beklemiştim stresli bi süreç. İnş güzel sonuçlansın sizin için
İnşallah canim benim biz 5yildr bekliyoruz nisanlikiktan beri bi kaç defa direkten. donduk diyebilirim çok çok az farklarla artik pes ediyoruz sinava da çalışmadi ama bu bi şans ücretli yaptığı için inşallah iyi olur sonucu da çocuklarımız için çok istiyorum bende tabii cokda umitlenmemek gerek :)
Hayırlısi olsun

50nin alti erkek ustu kiz ise bu değerlerle siz bu teoriyi doğrular gibisiniz ben hic beyaz degeri gormedim ya bakmadilar mi acaba bi bakayim

Merhaba canım, benim doktorum kıza benzetti, ama değerim 35li bir değerdi...

Canım benim.oglumda 51 çıkmıştı bu sefer ki gebeligimde 48 çıktı kiz dedi doktor

Selam kıZlar bende bugün gittim SSK hastanesıne ama ikili testın kanını almadılar normalde yapılıyordu orda ama nedense yapılmıyor dediler bende özel dr gidıp ultrasondan baktırdım kanamam Yok ama kanama alanım hala Yok olmamış plesenta bıraz asagıda dedi burun kemiği ve ense kalınlığında sorun yok şukur bayramda Samsun’a gidiyorum inş orda devletde yaptırabılırım bayramdan sonra ikili testı bu arada tam muayene biterken cınsıyet tahmını varmı derdim erken daha ama çıkıntı var gibi erkek dedi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…