2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Allah Allah neden kan almıyor ki asıl önemli olan zaten kan testinin sonucu neyse memleketime geliyormuşsun canım bende Ordu ünyedeyim annem Samsunlu Samsun’da kadın Doğum hastanesi var ben oğlumda oraya gitmiştim 1 ay Gözde hanımdı çok iyiydi aklında bulunsun:))

Şulecim sana bir şey sorucam. Sen ordudasın bende trabzonda ya. Bana kan alırken dediler ki ikili test dış labaratuvarda yapılıyor. Seninkide dış labaratuvarda mı yapıldı bilgin var mı ? Bide sonuç çıkıp çıkmadığını nasıl öğrendin ?

Gözde hn baktım Yok gıtmiş sanırım Sercan beye aldım inş yapılır orda

Çok benzer değerlerimiz bakalım benimki de mi erkek. Bir kızım var etrafımda herkes herkes erkek hissediyor bende his yok
Merhaba canım, benim doktorum kıza benzetti, ama değerim 35li bir değerdi...
Canım benim.oglumda 51 çıkmıştı bu sefer ki gebeligimde 48 çıktı kiz dedi doktor
Bu değerlerden de bi cinsiyet tahmini çıkmayacak mı dersiniz belki de cimsiyetle hiç alakası yoktur bilemiyorum biraz daha araştırayım bakayım. Bayramsonu bari belli olsa

valla her yeni hafta öncesi artık geçecek diyorlar ama bi geçemedi. neyse iştahsızlığa razıyım yine, bulantı olmasın da.

Aynen bulanti kusma olmasin, istahsizlik onemli degil. Bende su an hepsi var tam gaz. Dun aksamdan beri de felaket durumdayim. Bugun muayeneye gidince tekrar serum isticem bakalim.

Aminn canım inşallah :)
bi aciklanaydi haber vericem de

Bizim de ozur durumu tayinler aciklanacak bugun ama kim bilir ne zaman aciklarlar.

Yok canım benimki dış laboratuvarda olmadı zaten kan verirken dediler sonuç bi hafta sonra çıkacak doktordan alırsınız dediler tamam dedim bende geçen cuma yaptırdım bu cuma aldım sonuçlarımı canım

Yok canım internette araştırdım bu teoriyi de çürütmüş olduk

Yok canım internette araştırdım bu teoriyi de çürütmüş olduk
Yapma ya Hay Allah görüyo musun ben ilkinde kız hissediyordum ne güzel çin takvimi rus takvimi ve bu free betahcg değeri hepsi kız diyordu tutmuştu ve bulantılı bir hamilelikti. Bunda çin takvimi kız rus takvimi erkek diyor bulantı kusma yok. Bütün herşey karmaşık bi hal aldı hiç bir his de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…