2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bi kaynana muhabbet i vardi sanki aksam benim kaynanada çekirdek yiyor kabuğunu yere atıyordu eşim de anne nie yere atiyon supurecen mi dedi kaynanacim bikere de karın supursun dedi
Karim yemiyor ki supursun dedi benim koca da olaylik bisey yok ama beni savunması cok hosuma gitmisti bu arada kaynanm zaten is yaptirmaz bana evin onunu de yikiycakti o yuzden yere atmıştı :)

hayirli bayramlar arkadaslar. bu haftalara geldik hala kanama,risk,bulanti,istahsizlik,halsizlik devam ediyor. insallah en kisa surede her sey yoluna girer diyorum. artik bitsin :/ guzel bi bayram gecirin,hamileliginizden faydalanin

Hayırlı bayramlar kızlar bişe sorcam erkek bebek bekleyen anneler yüzünüzde sivilce çok çıktı mı?sanırım en büyük belirtilerden biri bu kızımdada çok vardı simdi de çok cıktı

Kızlar ben dün akşamdan beri çok kötü ishalim decavit ilacı yaptı sanırım yan etkilerınde yazıyor şimdide karnımdan su seslerı gelıyo nasıl gecıcek bu çok fenayım aksamda uçağa binicem

Kızlar ben dün akşamdan beri çok kötü ishalim decavit ilacı yaptı sanırım yan etkilerınde yazıyor şimdide karnımdan su seslerı gelıyo nasıl gecıcek bu çok fenayım aksamda uçağa binicem
Bulantı hapı al canım anında keser ya zofran ya oxyzn gibi bi ilaç doktora sor yola cıkıcam diye o veriyo zaten

Canm iyikide yaptirmisin pihtilasma testi bence kayip olmadan yapptırılmalı herkese. Evet canm haklisin icim rahat suan elimden geleni geleni yapiyorum Allahin dedigi olur. Allahim kimseye evlaf acisi yasatmasin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…