2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar ben dün akşamdan beri çok kötü ishalim decavit ilacı yaptı sanırım yan etkilerınde yazıyor şimdide karnımdan su seslerı gelıyo nasıl gecıcek bu çok fenayım aksamda uçağa binicem
Canım bi kase yoğurt da bi çay kaşığı nişasta koy ye ishale iyi geliyor muz ye ve zararlı olsa da yarın bardak kola iç bu üçü ishale birebir ve kuru gıdalar al sıvı çok tüketme bugün

Bir dahaki doktora gidisinizde doktora sor bence yanında iliski yasak mi diye. Zor canm ya birde kız bebeklerde anne cok isteksiz oluyormus.
Bende çok çok isteksizim eşimde sürekli triplerde. Ama kızmı olacak bilmiyorum kızlarda bukadar değildim öyle diyo eşim . Bu hamilelik hiç iyi olmadı bu ne böyle diyo :) )

Bende çok çok isteksizim eşimde sürekli triplerde. Ama kızmı olacak bilmiyorum kızlarda bukadar değildim öyle diyo eşim . Bu hamilelik hiç iyi olmadı bu ne böyle diyo :) )
Senin 3.gebelik mi canm 2 tane kizin mi var ? Valla canm bence kizla erkekle ilgisi yok isin sakasi o insan ne kadar halsiz Bulantsi agrisi varsa o kadar istemiyor bence birde hormonlar tabi. Esler bence anlayisli olmali ya biz neler cekiyoruz 9 ay idare etsinler biraz

Kızların mi var insallah oğlum olacak öyle hissettim hislerim tutuyo grupta ama:)benim de kızım var bende Rabbimden saglıklı bi erkek istiyorum gerçi doktor kız dedi ama bekliyorum 16.haftayı keisnlessin baslıcam alısverise

Kızlar ben dün akşamdan beri çok kötü ishalim decavit ilacı yaptı sanırım yan etkilerınde yazıyor şimdide karnımdan su seslerı gelıyo nasıl gecıcek bu çok fenayım aksamda uçağa binicem

Canim bir tatli kasigina yakin turk kahvesi uzerine limon sık ye onu, biraz yemesi zor ama hemen kesiyor ishali. Allah sifa versin.

Iyi bayramlar kizlar bayraminiz guzel gecsin insallah. Bol bol et yiyin kan olur. Cok gezmeyin nazara gelmeyin kem gozlulere dikkat nas felak okuyup tükürük atın onlara.

Ay su bulantili kusmali halimde guldurdun beni, Allah iyiligini versin

Canim bir tatli kasigina yakin turk kahvesi uzerine limon sık ye onu, biraz yemesi zor ama hemen kesiyor ishali. Allah sifa versin.

Ay su bulantili kusmali halimde guldurdun beni, Allah iyiligini versin
Ne guzel gulmene sevindim canm. Hala bulantin gecmedi mi canm? Benim cok hafifledi naneli sakız oneririm gunde bir paket cigniyorum ozellikle her yemekten sonra

Ne guzel gulmene sevindim canm. Hala bulantin gecmedi mi canm? Benim cok hafifledi naneli sakız oneririm gunde bir paket cigniyorum ozellikle her yemekten sonra

Gecmedi canim malesef, dunden beri de ne yesem cikariyorum, bi elma var midemde o kadar. Naneli sakiz normalde de hic sevmezdim cigneyemezdim, simdi bu halde cigneyebilir miyim hic bilmiyorum ama denicem alip insaallah.

Gecmedi canim malesef, dunden beri de ne yesem cikariyorum, bi elma var midemde o kadar. Naneli sakiz normalde de hic sevmezdim cigneyemezdim, simdi bu halde cigneyebilir miyim hic bilmiyorum ama denicem alip insaallah.
Valla ben surekli ağzımda hemen bulantımi geciriyor insallah senin bulantıyi da gecirir.

Canımm evet 2 kızım var :) erkek olur belki diye 3.yü denedik daha doğrusu ben, eşim farketmez diyo ama içten içe oda çok istiyo inşallah hislerin doğru çıkar :) bizde öğrenemedik daha ne olduğunu nub resminde kıza benziyo dedi birkaç arkadaş nasip bakalım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin de ne gelirse razıyız . 2 kız çok iyi oluyo peş peşe emin ol çok güzel olacak :) sizin için

Evet canım 2 kızım var 3. CÜ bu . Mutlaka ilgisi yok bende öyle düşünüyorum :) çok şükür bulantı kusma durumum olmadı ama halsiz yorgun bir halim var sıcaklarda çok etkiliyo beni , ama erkek milleti anlamıyor gerçekden bide Trip yapmazmı Allah ım yaa, hayırlısı ile atlatalım inşallah bugünlerimizi ...

Ben 3.yü düşünemem canım çalışıyorum bu bile şimdiden bisürü plan kim bakacak krese mi versek 6 aylık napsak kızım orda burda buyudu Buda öle olacak belli 3.yede kıyamam o yüzden insallah bi oğlum olur dükkanı kapatırız diyorum:)

Bizim trip yapmamiz gerek ceken biziz erkek olmak varmis. Insallah oğlun olur canm. Doktor bir sey demedi mi cinsiyet icin? Benimde oglum vardi bir tane bir tane daha oglum olucak insallah kiz icin üçü zorlayabilirim belki sezeryan olmasam kesin zorlardim da. Gerçi sağlıklı olsunlar kiz erkek farketmez ama insan farkli cinsiyet istiyor nedense.

Anlıyorum gerçekten çocuk içinde anne içinde çok zor oluyo annenin çalışması bide yakın akrabadan biri bakmayınca dahada artıyo sıkıntı, benim ilk kızıma annem baktı 2 sene aynı zamanda ablamın kızına da bakıyordu ama olmadı zor 2 sene çalıştım inan mecburen bıraktım işi. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah dilediğiniz gibi verir .... :)

Gerçekten öyle ama sorsan kadının işineki muhabbeti VS. :) cinsiyeti 12.haftadaözele gittim göremiyorum dedi. 14 de devlete gittim daha erken dedi . Kaldı Yani öğrenemedik :) farklı istiyo evet insan evladın hepsi güzel tatlı ama öbür çeşiti de tatmak çok güzel olurdu bakalım ne verdi Rabbim bize. İnşallah sende 3.cüde kızı yakalarsın

Sağlıklı hayirli evlat olsunlar insallah önemli olan o cinsiyette iste bize kalan heyecan kısmı. Bu oğlumu sag salim.kucagima alayim canm 3. Cocuk fikrinden vazgececegimi düşünüyorum suan cunku can sıkıntısı surekli yatmaktan. Ilk oğlumdan sonra 7 yil ara vermis biri olarak sezeryandan cikinca tek cocukta kalicam diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…