- 28 Haziran 2018
- 79
- 146
- 8
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #7.461
selam kızlar 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar progestanı fitil olarak kullanan var mı aranızda?
Canım neden pazartesiyi bekliyorsun ??Nasıl kullanılıyor acaba pazartesi alıp başlıcam inşallah faydasını görürüm![]()
En sinir oldugum doktor tipi bende devlette yaptirdim hic bisey demediler. Ama deseydi o hormonlarla yikardim orayiDun ben özelde verilen testleri devlet hastahanesinde yaptırayım diye yine doktora gittim amanın doktor beni bir azarladıki sormayınbeni ilgilendirmez başka doktorun verdigi testler dedi ben kendi gerek gördüklerimi yaparım dedi vurdu gol oldu
sinirimden tansiyonum cıkmış ama iyi bi haber var bebegim canlanmış 8 haftalık oldukça iyi görünüüyor canlanmış dedi sırf byle dedigi içn tartsmadan ayrıldım
![]()

sert kayaya çarpmışsın canım geçmiş olsun tahlil isteği yaptı mi bariDun ben özelde verilen testleri devlet hastahanesinde yaptırayım diye yine doktora gittim amanın doktor beni bir azarladıki sormayınbeni ilgilendirmez başka doktorun verdigi testler dedi ben kendi gerek gördüklerimi yaparım dedi vurdu gol oldu
sinirimden tansiyonum cıkmış ama iyi bi haber var bebegim canlanmış 8 haftalık oldukça iyi görünüüyor canlanmış dedi sırf byle dedigi içn tartsmadan ayrıldım
![]()
Kadin dogum cnmKızlar bu tahlilleri dahiliye mi yapıyor kadın dogummu
Kadın doğum yapar canım ben aile hekimliğinde yaptırdım hangisi kolay gelecekse sana oraya gitKızlar bu tahlilleri dahiliye mi yapıyor kadın dogummu
Düşük için mi kullanmıştın canımcnm bende ilk gebeligimde fitil olarak kullanmıştım
Doktor 10 gün dolmadığı için yazamadı pazartesi yazarım dedi canım o yüzdenCanım neden pazartesiyi bekliyorsun ??
Kızlar progestanı fitil olarak kullanan var mı aranızda?
Benim doktorum mümkün olduğunca en derine itmemi söyledi canım o kadar zaten yatarken koyduğum için ayağs kalkmamış oluyorumNasıl kullanılıyor acaba pazartesi alıp başlıcam inşallah faydasını görürüm![]()
Dışardan konulmak kolaydır ama seni anlayarak yazıyorum bunları lütfen ezdirme kendini ailen ne güzel ki yanında destekçin madem kapı ordaysa hamile halinle sana gitmek düşer ve Emin’im ki köpek gibi pişman olucak lütfen sana ve bebeğine mutsuzluk vermelerine işin verme bebeğin için sen onun annesinin ve anne olmayı tercih ettiysen artık önce çocuğun sen daha sonra... o kaynanan bu vebali kaldıramaz oğlu da otursun anasıyla bütün gün iyi yaptık diye birbirinin vicdanını sustursunlarAşık oldum kabul ettim başta sessiz yapım var diye yaparım sandım. Nişan görmelerine bile çoğu zaman annesiyle gelirdi. Annesi çok iyiydi hiç kıskanmazdı. Sonradan oldu böyle. Bende üniversite okuyordum dondurdum daha iyi bir bölüm okumak için tüm yaz İngilizce kursuna yolladı babam oku dedi sonra evlenirsin dedi. Yok dedim seviyorum Şimdi babam arıyor hergün mutlu değilsen söyle diye. Şimdi karnımda çocukla napıcam ben? Gitsem mutlu mu olucam bilmiyorum. Resmen annemi istemiyorsan kapı orada dedi
Bana günde 3 kez alacaksın dediEvet canım ben baştan beri fitil olarak kullanıyorum geceleri 1 tane
Ey Allah’ım daha neler yaşıcaz peki geri gelme gibi bi durum oluyor muBenim doktorum mümkün olduğunca en derine itmemi söyledi canım o kadar zaten yatarken koyduğum için ayağs kalkmamış oluyorum
Allah tamamına erdirsin canım rabbim hepimize kolaylık ve sağlık versin inşallahŞubat anneleri merhaba. 2. Yavruma hamileyim. Tüm hamile arkadaşlara Allahtan kolaylık ve bebişlerine sağlık diliyorum.
Amin inşallah teşekkür ederimAllah tamamına erdirsin canım rabbim hepimize kolaylık ve sağlık versin inşallah![]()
sabah 1 akşam 2 tane alıyorum fitil olarak hiç yan etkisi görmedim korkma kullan üzülecek bir şey yok bebiş sağlığı için. 200mg olarak kullanıyorum ilk başlarda 100mg idi.Kızlar progestanı fitil olarak kullanan var mı aranızda?