• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Çok doğru söylüyorsun canım insallah toparlar 1 haftaya ilginç olan hic sütüm yok diyemem biraz once sızlayıp aktı dedigin gibi elimden geleni yaptigimi düşünüyorum surekli memedeydi emdikce gelir dedim ama demekki sütüm yağlı değil kilo takibi bu noktada önemli bi kriter miş bebeklerin her ağlaması gazdan değilmiş bir de onu öğrenmiş olduk
Canim.bencede senn sutun fazlasiyla var ama yaramiyor gbi gorunuyor yagli degil galba yada alerji dusunduryo bni alerji oldgndada yaramaz.sut diye biliyrm

Kızlar iştahı açılan var mı benim acayip iştahım var ne güzel doğum kiloları gitti hatta fazladan 2 kilo daha gitmişti sanırım o giden 2yi geri aldım bu gidişle hamilelikten daha çok kilo alıcam ne yapmam lazım sizler ne yapıyosunuz? Normal kiloda olsam sıkıntı değil de ben kiloluyum zaten :olamaz:

Rezene ve kimyon tohumu çayı kullananlar anneler günde kaç kere nasıl tüketiyorsunuz ben ilkinde sadece rezene içerdim sabah akşam ama bunda ikisini karışık içmeyi düşünüyorum günde bi sefer yeter dimi :KK64:
2 kupa tuketiyorum canım toplamda bazen ayrı ayri bazen karıştırıyorum

Çok şükür bir rahatlama geldi gecmek bilmeyen zaman nasılda geçmiş 40 gün oluvermiş :) şükür bak sana da geçicek ve evine gideceksin bebisn rahat rahat büyüycek
40 günü beklemeyecegiz canım şükür önümüzdeki haftasonu bir aksilik olmazsa gideceğiz evimize. 15 günlük olmuşuz bizde zaman çabuk geçiyor aslinda

Biz biraz abarttk gaba bibern olayi gece falan sagip birakiydm.dolaba yorgunm diye esimde dayamis bibernu bende uykudan gzumu acamadm nasil olsa sutumu veren diye rahttm.biraz ondan gaba alisma yoluna girdi artk daha cok emzrp daha az bibrn vermeyi.dusunuyrm insallah basarablrsm cnku her emzrmenn arkasna verydm bu sefer vermeynce sanki ac kalms gbime geliyo cocuk
Bizde biberonla sagip verdik genelde çok ta güzel kilo aldi bu şekilde 1 ay fakat biberona alıştı tekrardan memeye alistirana kadar canımız çıktı,biberona bazı doktorlar çok karşı ,bazı doktorlar gerektiği yerde ,mesela o gün sutun yetersizse verebilirsin diyorlar,bide netten okuduğum kadarıyla önce meme sonra biberon verince meme reddi yapmiolarmiş,ne kadar doğru bilmiyorum tabi,bebekten bebeğe de değişiyor bazıları ikisini birden götürüyor

Şuan stresliyim canım ya yenidogmus gibi şuan kilosu az ve kusmasi da var baya kaka tahlili vericez aksam sonucu ne cikacak neden kusuyor bilmiyorum en azindan kusmasa yedikleri midesinde kalsa mutlu olucam
canım bizimki de çok kusuyor. Ozellille emdikten sonra emdiginin yarısıni kusuyor. Sonra bir daha emmek istiyor günlük 7-8tane cisli ve kakali bezimiz var. İlk dogduguna gore bacaklari falan baya toplamis gibj geliyor bana o yuzden suan dusunmemeye çalışıyorum. Salı günü kontrole gideceğiz o zaman belli olacak bakalim herşey

Rezene ve kimyon tohumu çayı kullananlar anneler günde kaç kere nasıl tüketiyorsunuz ben ilkinde sadece rezene içerdim sabah akşam ama bunda ikisini karışık içmeyi düşünüyorum günde bi sefer yeter dimi :KK64:
humananin kimyonlu rezene çayını aldım ben ne kada içersem içeyim fayda etmedi az birşey biberon koydum akşamları 3 ml kadar iciriyorum biraz rahatlatıyor karnına havlu ütüle koy ayağına da pratiklerini ütüle sıcak sıcak uyusun minik

Biz biraz abarttk gaba bibern olayi gece falan sagip birakiydm.dolaba yorgunm diye esimde dayamis bibernu bende uykudan gzumu acamadm nasil olsa sutumu veren diye rahttm.biraz ondan gaba alisma yoluna girdi artk daha cok emzrp daha az bibrn vermeyi.dusunuyrm insallah basarablrsm cnku her emzrmenn arkasna verydm bu sefer vermeynce sanki ac kalms gbime geliyo cocuk
hmm ondan demek ki canm özellikle gece emzirmeye çalış gece emzirmesi de sütü artırıyor diye biliyorum

kızlar hastaneden çıkamadık henüz.
pazartesi günü doğum oldu.
bebekte enfeksiyon olmuş o nedenle bebeği yoğun bakıma aldılar.
bebekte biraz da sarılık olmuştu.
pazartesi gününden beri hastanedeyim. Halen hastaneden çıkamadık maalsef. Enfesiyonun geçmesini bekliyoruz. Dua edin ne olur...
Çok geçmiş olsun cnm Allah sifa versin

27 beden bir pantolonum vardı çok şükür giyebildim,pijamalarla taytlarla gezmekten bunaldim bu kiloya kıyafette almak istedemedim.Sizler hemen giyebilmişsinizdir kesin
28 beden vardı benim giyiyorum onu son dönemde aldıgö pantollar da zaten bebe düşündgm için biraz byuk almıstm sıkıntı yasamam kıyafette

Canım doktor bugğn anason ve rezene iç dedi. Gğnde her ikisinden ikişer bardak dedi

Günde kaç kere mama verdin canım. Haklısın baya moral oldun bana. Bizde bugün 22.gündeyiz. İnş oğlumda toplar kendini
İnşallah canım günde 4 defa 20 ml veya 30 duruma gçre. Bir kez ama trk seferde 60 ml verdim cocugum cok açtı yavrum. Ama her seferinde mamadan sonra daha fazla istedi, meme verdim

Sende sağol canım. Burası benim içinde moral kaynağı kızların başıni agritiyorum kendi sorunlarimla ama ne yapayım anlatmasam ben catlayacam içimde tutmaktan. Sende çok çekmişsin hepsi aynı bunların kendine anne dedirtmekte neyin nesi anlamıyorum ben bunların neyin kafasını yaşıyorlar.Verme bebeğini sen annesisin en iyi sen bakarsın. Ben bebek tutmayı bilmezdim düşün herseyini tek başıma yapıyorum. Valla bende vermiyorum gece gelip bana ver diyince kovdum bir kac kez dünde kavga ettik konuşmuyoruz eşim geldi sabah yeter ben evime gidicem dedim önümüzdeki haftasonu aksilik olmazsa gideceğiz Allah nasip ederse kurtuluyorum yani güzel şeyler konuşulacak burda işallah. Allah seninde gönlüne göre versin tez zamanda kendi yuvan olur da dilediğin gibi mutlu olursun. Valla 6 sene diyince film seridi gibi gecti gözümün önünden nasıl dayandın nasıl sabirdir böyle arkadaşım masallah sana.
Bende kendime hayret ediyorum canım allah sabrını veriyo işte :) allah razı olsun güzel duaların için çok sağol kuzum

Selam kizlar biz kirkimiz cıktı çıkalı hep geziyoruz masallah oglusta gezmeyi seviyo bugün kalca ultrasyonu cektirdik gitmişken kilosuna baktırdik 5 kilo olmus 5 günde 250 gram almis gayet iyi dedi dokto4 birde göbeğinde fitik olacak gibi dedi ama genellikle 1 yaşından sonra gecer dedi. Benim de kontrolüm vardi doktor alttan bakti kanaman 10 gün daha sürer dedi yani az az geliyodu dahada gelirmiş birde dedi ki aman dikkat sakın 3.yu yapma dedi:))) bizden haberler böyle sizlerde iyisinizdir ins

Yeter cnm günde 1 kere birde asiyi sormuşun 1 gün sonra banyo yapiliyot

Back
X