2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ben de devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum bakalım

Kzlar bu arada kontrolümüz vardı bugün benimki kıpır kıpırdı ben hissedemesemde:) birde güzel pozlar verdi resim alamadık sorun varmış ama videoya çekebildik 430 gram olmuş
maşallah 430 gr
benimki geçen hafta 368 gramdı çok dedi kilosuna şeker yüklemesi yaptı şekerden mi kilo alıyo diye

maşallah 430 gr
benimki geçen hafta 368 gramdı çok dedi kilosuna şeker yüklemesi yaptı şekerden mi kilo alıyo diye
Benim geçen hafta 300 gramdı canım 20+2 bugün benim iri bebek diyemem bu haftalarda dedi daha ilerki haftalarda belli olur o dedi

180 şeker yüklemenin 1. Saat ölçüm sınırı. İkinci saat için 140 olması lazım.

Canim bu muslin örtü ne ise yarıyor
Haha ben de tam bilmiyorum ama bebek pusetindeki bebeğin üstüne ya da misafirliğe gittiğinde altına sermek için ya da üşümesin diye yatakta üzerine seriliyor.
Hemoroid ve kabızlık içinse eski mesajımdan alıntı yapıyorum:
Sicak su kuvetini onermedi, max sicak su torbasini yan uzanip yap dedi. Dupholac surubu birak, cok ise yaramaz, dulcolax al dedi(surekli degil, su 6 gunluk kabizligim gecene kadar). kandan korkma dedi, minicik kan siringasini lavoboya bosaltsan cinayet islenmis sanirsin, kan goruntusu o kadar korkutucudur dedi. Ikinmaktan da korkma, kopekler bile ikinir kaka yaparken, cok normal dedi. Bir de “gliserin sup” fitil verdi, yarim saat bekle oyle tuvalete cik dedi. Bol su. Bir de merhemi var, bi hafta boyunca sabah akşam oraya sürülecek.

İnşallah güzel haberler alırsın ayrıntılı usg de. Dualarım seninle

Çok geçmiş olsun, çok zor işin ama annelik öyle kutsal işte. Sağlıkla zamanında kavuş inşallah yavrunla.

En az 1 gece yatıyorsun devlette de özelde de. Kesinlikle gecelik. Hem normal hem de sezeryan için. 2. Gün pijama olabilir. Ama ilk gün kesinlikle gecelik. Yaşayınca ne demek istediğimi anlayacaksınız

Kzlar bu arada kontrolümüz vardı bugün benimki kıpır kıpırdı ben hissedemesemde:) birde güzel pozlar verdi resim alamadık sorun varmış ama videoya çekebildik 430 gram olmuş
Maşallah tosuncuktosuncuk kuzucuk

Aynı zamanda duştan sonra kurumak içinde kullanılıyor diye biliyorum

İşte bende ilk gece için penye gecelik alayım ertesi güne şık Bi sabahlıklı pijama alayım diyorum canım

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. O süreçleri çok iyi bilirim benimde öyle sürecim var. Bide üçlü tarama testlerinin güvenirliliği yüzde 70 mis doktor öyle dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…