Hangi marka bu yağlar içerikleri güvenlimi pekiBen soğuk sıkım ve organik yağlar alıp bir şişede karıştırdım canım. Badem yağı,buğday yağı,sarı kantaron yağı, jojoba yağı,kakao yagi ve kayısı yağı
Hangisi eline daha ince yumuşak gelirse o iyisi canım
Fikrim değişir mi bilmiyorum kızlar ama ben de ya herru dedim devlette doğum yapmayı ciddi ciddi dusunuyordum şu an, arkadaşlarım da süslü gecelik götürme hastaneye eve çıkınca giyersin ilk etapta kirlenmesin falan dedi
Hangi marka bu yağlar içerikleri güvenlimi peki
Canım güvenli mi tartışılır ama aldım valla gozumuzle görmüyoruz sonuçta botalife,arifoglu ve tito markalarıHangi marka bu yağlar içerikleri güvenlimi peki
Canim bu muslin örtü ne ise yarıyorMüslin kaç tane gerekir canım ikizler için meselaşuan 6 tane var da, daha alim diyordum?
maşallah 430 grKzlar bu arada kontrolümüz vardı bugün benimki kıpır kıpırdı ben hissedemesemde:) birde güzel pozlar verdi resim alamadık sorun varmış ama videoya çekebildik 430 gram olmuş
Benim geçen hafta 300 gramdı canım 20+2 bugün benim iri bebek diyemem bu haftalarda dedi daha ilerki haftalarda belli olur o dedimaşallah 430 gr
benimki geçen hafta 368 gramdı çok dedi kilosuna şeker yüklemesi yaptı şekerden mi kilo alıyo diye
180 şeker yüklemenin 1. Saat ölçüm sınırı. İkinci saat için 140 olması lazım.Alla alla 180 sınırmıymış acaba yüklemede mi bu rakam normalde ben seker hastasıyım gebelikden de önce hiç 180 i görmedim anlayamadım şekerden daha da kötüleri var canım yani ekmek makarna pilav kızartma hamurişi aklına ne gelirse hazır paketli tüm gıdalar bisküviler ketçap metçap glikoz şurubu olan herşey kısacası güzel olan ne varsa:))
Haha ben de tam bilmiyorum ama bebek pusetindeki bebeğin üstüne ya da misafirliğe gittiğinde altına sermek için ya da üşümesin diye yatakta üzerine seriliyor.Canim bu muslin örtü ne ise yarıyor
İnşallah güzel haberler alırsın ayrıntılı usg de. Dualarım seninleAFP testi yaptirmistim yuksek oranda riskli çıkmışım, erken doğum riskim vardı ama bebekle alakalı bir anomalide olabilir dedi doktor hemen detayliya girmemi istedi 17+4dum şuan ama çarşamba günün e randevu aldim, inşallah birşey çıkmaz, şuan biraz endişeli bir süreç yaşıyorum, dualarınıza talibim
Çok geçmiş olsun, çok zor işin ama annelik öyle kutsal işte. Sağlıkla zamanında kavuş inşallah yavrunla.14. haftamda suyum geldi kesem patlamış
1 hafta hastanede yattım
2 aydırda evde yatıyorum işe göndermiyo doktorum.
yürümem hareket etmem yasak herşey
doktorlar mucize diyo
ama bebeğim çok şükür tutundu
erken doğum riskim var işte o yüzden çok zor geçiyo hamileliğim
En az 1 gece yatıyorsun devlette de özelde de. Kesinlikle gecelik. Hem normal hem de sezeryan için. 2. Gün pijama olabilir. Ama ilk gün kesinlikle gecelik. Yaşayınca ne demek istediğimi anlayacaksınızDevlette Bi gece yatırıyolsr mı bilmiyorum ama bi tane ilk gün düz gecelik giyip ertesi gün foto çekiliriz düşüncesi ile daha şık bişey almak istiyorum canım
Birde herkes pijamaya alışkınsan pijama tarzı al gecelik alma rahat edemezsin diyor bende pijamacıyım o yüzden kararsızım
Maşallah tosuncuktosuncuk kuzucukKzlar bu arada kontrolümüz vardı bugün benimki kıpır kıpırdı ben hissedemesemde:) birde güzel pozlar verdi resim alamadık sorun varmış ama videoya çekebildik 430 gram olmuş
Aynı zamanda duştan sonra kurumak içinde kullanılıyor diye biliyorumHaha ben de tam bilmiyorum ama bebek pusetindeki bebeğin üstüne ya da misafirliğe gittiğinde altına sermek için ya da üşümesin diye yatakta üzerine seriliyor.
Hemoroid ve kabızlık içinse eski mesajımdan alıntı yapıyorum:
Sicak su kuvetini onermedi, max sicak su torbasini yan uzanip yap dedi. Dupholac surubu birak, cok ise yaramaz, dulcolax al dedi(surekli degil, su 6 gunluk kabizligim gecene kadar). kandan korkma dedi, minicik kan siringasini lavoboya bosaltsan cinayet islenmis sanirsin, kan goruntusu o kadar korkutucudur dedi. Ikinmaktan da korkma, kopekler bile ikinir kaka yaparken, cok normal dedi. Bir de “gliserin sup” fitil verdi, yarim saat bekle oyle tuvalete cik dedi. Bol su. Bir de merhemi var, bi hafta boyunca sabah akşam oraya sürülecek.
İşte bende ilk gece için penye gecelik alayım ertesi güne şık Bi sabahlıklı pijama alayım diyorum canımİnşallah güzel haberler alırsın ayrıntılı usg de. Dualarım seninle
Çok geçmiş olsun, çok zor işin ama annelik öyle kutsal işte. Sağlıkla zamanında kavuş inşallah yavrunla.
En az 1 gece yatıyorsun devlette de özelde de. Kesinlikle gecelik. Hem normal hem de sezeryan için. 2. Gün pijama olabilir. Ama ilk gün kesinlikle gecelik. Yaşayınca ne demek istediğimi anlayacaksınız
Maşallah tosuncuktosuncuk kuzucuk
Tamam canım teşekkür ederim içeriklerini bi inceleyeyim bendeCanım güvenli mi tartışılır ama aldım valla gozumuzle görmüyoruz sonuçta botalife,arifoglu ve tito markaları
Bende rossmandan aldığım bi yagi kullanıyorum vegan. Şimdilik memnunum.Rossmanın yağları güvenilirmiş kafa yoran bi arkadaşım söylemişti organik
Evet Canım çok daha kullanışlı oluyor. Sabahlık da bence muhakkak olmalı.İşte bende ilk gece için penye gecelik alayım ertesi güne şık Bi sabahlıklı pijama alayım diyorum canım
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. O süreçleri çok iyi bilirim benimde öyle sürecim var. Bide üçlü tarama testlerinin güvenirliliği yüzde 70 mis doktor öyle dedi.AFP testi yaptirmistim yuksek oranda riskli çıkmışım, erken doğum riskim vardı ama bebekle alakalı bir anomalide olabilir dedi doktor hemen detayliya girmemi istedi 17+4dum şuan ama çarşamba günün e randevu aldim, inşallah birşey çıkmaz, şuan biraz endişeli bir süreç yaşıyorum, dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?