2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizim fotograflarimizi insallah hamilelik ilerleyince de doğumdan sonra da eşim çekecek ama eşimle kim fotografimizi çekecek bilmiyorum

Benim 34.6 çıkmış sadece afp bakıldı 150ye kadar normal değil mi öyle okumuştum internetten ama
Kombine testlere nedense güvenmiyorum yanlış sonuç verebiliyor çoğu kişiden duydum
Doktor kanamam olduğu için hormonların onlardan etkilenmiştir dedi büyük ihtimal ama yinede ne olur ne olmaz detayliyi erken istedi ona gore belki bir müdehale yapmak gerekir diye, bakalım artık hayırlısı.

Insallah, Çok teşekkürler

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. O süreçleri çok iyi bilirim benimde öyle sürecim var. Bide üçlü tarama testlerinin güvenirliliği yüzde 70 mis doktor öyle dedi.
Amin çok teşekkürler, zaten kanamam sürekli var erken doğum riskim olduğunu biliyordum ama işte inşallah farklı bişey çıkmaz, doktor kanama.oldugu için hormonlar ondanda etkilenmiş olabilir dedi, artık kısmet

Kızlar hiç evde kullanilan şeker ölçme aletlerinden kullandiniz mı ? Carsamba ve perşembe aç ve tok kendim olcecegim birer kez

Benimde 28.haftada gelmişti suyum hemen ciğer geliştirici yapmışlardı, wc harici kalkmam yasaktı, 35.haftada sağlıklı bir doğum oldu çok şükür, sizde dikkat edin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alirsiniz

Kızlar hiç evde kullanilan şeker ölçme aletlerinden kullandiniz mı ? Carsamba ve perşembe aç ve tok kendim olcecegim birer kez
Ben kullandım önce ac olarak ölçtüm, sonra ilk lokmayı yedikten 1 saat sonra ve 2saat sonra ölçtüm, daha iyi bir bilgi vermesi açısından.

Aynen ben de dantel sevmiyorum. Aslında düz saten askılı bişi arıyorum ama satrn de rahat olmaz dimi. Penye olmasın en azından diyorum ama daha hiç kafamdaki gbi bişi görmedim.
Saten tarzı olanlar yazın sizi çok terletebilir, aslında penye ile daha rahat ediyor insan.

Ben kullandım önce ac olarak ölçtüm, sonra ilk lokmayı yedikten 1 saat sonra ve 2saat sonra ölçtüm, daha iyi bir bilgi vermesi açısından.
Ben de öyle yapayım o zaman canım hem 1 saat hem 2 saat sonra ölceyim. Arkadaş getirecek iş yerine ignesini degistirip olcecegim doğru olcuyordur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…