Benim 34.6 çıkmış sadece afp bakıldı 150ye kadar normal değil mi öyle okumuştum internetten ama
Kombine testlere nedense güvenmiyorum yanlış sonuç verebiliyor çoğu kişiden duydum
Doktor kanamam olduğu için hormonların onlardan etkilenmiştir dedi büyük ihtimal ama yinede ne olur ne olmaz detayliyi erken istedi ona gore belki bir müdehale yapmak gerekir diye, bakalım artık hayırlısı.
Doktor kanamam olduğu için hormonların onlardan etkilenmiştir dedi büyük ihtimal ama yinede ne olur ne olmaz detayliyi erken istedi ona gore belki bir müdehale yapmak gerekir diye, bakalım artık hayırlısı.
İnşallah güzel haberler alırsın ayrıntılı usg de. Dualarım seninle
Çok geçmiş olsun, çok zor işin ama annelik öyle kutsal işte. Sağlıkla zamanında kavuş inşallah yavrunla.
En az 1 gece yatıyorsun devlette de özelde de. Kesinlikle gecelik. Hem normal hem de sezeryan için. 2. Gün pijama olabilir. Ama ilk gün kesinlikle gecelik. Yaşayınca ne demek istediğimi anlayacaksınız
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. O süreçleri çok iyi bilirim benimde öyle sürecim var. Bide üçlü tarama testlerinin güvenirliliği yüzde 70 mis doktor öyle dedi.
Amin çok teşekkürler, zaten kanamam sürekli var erken doğum riskim olduğunu biliyordum ama işte inşallah farklı bişey çıkmaz, doktor kanama.oldugu için hormonlar ondanda etkilenmiş olabilir dedi, artık kısmet
14. haftamda suyum geldi kesem patlamış
1 hafta hastanede yattım
2 aydırda evde yatıyorum işe göndermiyo doktorum.
yürümem hareket etmem yasak herşey
doktorlar mucize diyo
ama bebeğim çok şükür tutundu
erken doğum riskim var işte o yüzden çok zor geçiyo hamileliğim
Benimde 28.haftada gelmişti suyum hemen ciğer geliştirici yapmışlardı, wc harici kalkmam yasaktı, 35.haftada sağlıklı bir doğum oldu çok şükür, sizde dikkat edin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alirsiniz
Aynen ben de dantel sevmiyorum. Aslında düz saten askılı bişi arıyorum ama satrn de rahat olmaz dimi. Penye olmasın en azından diyorum ama daha hiç kafamdaki gbi bişi görmedim.
Ben de öyle yapayım o zaman canım hem 1 saat hem 2 saat sonra ölceyim. Arkadaş getirecek iş yerine ignesini degistirip olcecegim doğru olcuyordur herhalde