2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de öyle yapayım o zaman canım hem 1 saat hem 2 saat sonra ölceyim. Arkadaş getirecek iş yerine ignesini degistirip olcecegim doğru olcuyordur herhalde
Bazı doktorlar bu ölçümleri pek önemsemiyorlar ama normal şeker hastalarida sürekli kullanıyor, gebeliktede özellikle şekeri çıkanlar bununla kontrol edebiliyorlar şekerlerini. Bi deneyin sonuca gore bi kaç gün sonrada tekrarlayabilirsiniz.

Sonuca göre yine kan veririm canım olmadı hastaneden, en son tahlilimde 45 çıktı bakmam lazım bir kaç kez

Cahillik zor :)) desene ince pike diye :))) tamamdir ekledim listeye

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Dilerim bisey çıkmaz. Rabbim büyük hayırlı sonuçlar olur inşallah.

Uyuyamıyorum kafayı yiyeceğim kızlar bogazım ve agzım kupkuru burnum tıkalı basım çatlıyor gecmiyor bu nezle yatakta bir o yana bir bu yana dönüyorum terleyemiyorum da
Geçmiş olsun canım çok kötü biliyorum ben doktora gittim ağrı kesici ve burun spreyi verdi ama hiç fayda etmiyordu .zencefil limon bal falan iç rabbim şifa versin ben bi hafta öyle geçirdim. Hâlâ da geçmemiş daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…