Sana baya erken vermiş kuzu, bana yeni verdi 21haftada işte. Içimi rahatlatıyor ya yine de içinde baya birşey varya. Umarım bebislerimize bi zararı olmaz aminn13. Haftadan beri bana da her gittiğim verip duruyor decativ arada bir gece uyumadan önce içiyorum diğer günlerde unutmuş ayağına yatıyorum
Merhaba canim.günaydın kızlar
ayrıntılı ultrasonda doktorum bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi böyle bişey duyan var mı ?
bide suyum normalden fazlaymış şekerden şüphelendi 24. haftayı beklemeden şeker yüklemesi yaptırdı
açlık 92
1 saat sonraki 171
2 saat sonraki 147 çıktı
normal şekerin dedi ama benim içim rahat etmedi
Iyi aksamlar canim. Mesajini yeni okudum. Benim bebegimin esinin assagida oldugunu ben 14. Haftada ögrendim. Doktorum endise etmemem gerektigini söyledi. Rahim büyüdükce yukari cekilirmis. 24. Haftadan sonra cekilmediyse tedirgin olmam gerekmis. Yani rahim agzini tüm kapatiyorsa sezeryan deniliyor. Insallah ozaman kadar cekiliir. Birbirimiz icin dua edelim. Benim randevum 14. 3 insallahgünaydın kızlar
ayrıntılı ultrasonda doktorum bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi böyle bişey duyan var mı ?
bide suyum normalden fazlaymış şekerden şüphelendi 24. haftayı beklemeden şeker yüklemesi yaptırdı
açlık 92
1 saat sonraki 171
2 saat sonraki 147 çıktı
normal şekerin dedi ama benim içim rahat etmedi
Haklısın canım basit yapılabilecek şeyler bencede o kadar masrafa gerek yok. Bi de ben bu beyaz terliklerden hiç hoşlanmıyorum ya, yaz annesi olcaz bizde plastik altı kaymayan düzgün bir terlik mi alsam diyorum.Kizlar suslu hastane cikislari terlik vs gibi seyleri ben kendim susleyebilecegimi dusunuyorum hem hosumada gidiyo.Bi sitede istedigim tarzda utuyle cikan isim buldum kanat falanda istedigin gibi yapiyolar.Bikac kurdela alip kendim dikerim diye dusunuyorum siz ne dusunuyosunuz
Onla alakası yoktur bence kuzu ya , Bu haftalarda böyledir belki ya da biz öyle düşünüyoruzben decavit kullanıyorum canım, aynı zamanda D vitamini damlası da kullanıyorum.
Decavitin karın büyümesiyle alakası var mı ki kızlar?
Aynen bende papatya çayını öyle yaptım doktorum tavsiye etti iyi geliyor biraz .papatya çayını içebilirsin de dedi .Hasta olan kızlar burun tkanıklığı için kuru papatyayı suya koyup kaynatıyorız 8.10 dkka sonra buğu yapıyoruz biraz olsun rahatlatıyor ben her gün yapıyorum
Yok bi oğlum var 3 yaşında. O da gayet sağlıklı doğdu çok şükür.Anne ekranı oluyor sedye karşısında..
İlk gebelik mi? Peki amniyosentez vs istemedi mi? Sağlıklı doğumlar olsun inş.
Benim de tiroid normal sınır 4.2 iken 3.2 çıkmış ama bi tiroid ilacı yazmış önlem alıyoruz galiba..
Zaten perinatologmuş canım. Bence de gerekli değil..
Laiyka erken doğum yapmış maalesef canım..
Canım bebeğin kız mı? Tabii ki mizaçları da etkilidir yani her kız sakin değildir ama benim kızım çok az oynardı oğlum ise uçan tekmeci.. ve daha hissedemeyebilirsin..
Ben de tam tersi. Uzun zamandır ayrı odada yatıyor. Ama bebekle aynı odada yatınca kıskanır diye yanıma almayı düşünüyorum bebekten sonra :))Benim kızımda 3.5 yaşında kiyamiyorum bende :) ondan çok ben alıştım onunla yatmaya tabi eşimde o da gitmesini pek istemiyor :) o yüzden biraz daha durur gibi şimdilik, hem kendiside ara sıra odasında yatmak istiyor yavaş yavaş alışacak artık acele etmiyoruz
Benimde 20+1 420gr cıktı. Iri bebek olacak dedi. Büyük oğlum da hep öyle çıkıyordu. Çok şükür 4 kilo doğdu gayet sağlıklıydi. Karnında oyuzden daha iri duruyor resmen...birde doğum icin 15 hazirandan sonra dr. Gun verir çok beklemez bu bebiş dedi...Tam 20+0 da bizim de 410 gramdi. Doktor şeker falan demedi bize de.
Benim annem şeker hastası onda fazla bir âlet vardi ben ara ara ölçüyorum.Kızlar hiç evde kullanilan şeker ölçme aletlerinden kullandiniz mı ? Carsamba ve perşembe aç ve tok kendim olcecegim birer kez
benimde ayın 7sinde bakalım bu sefer ne dicekMerhaba canim.
Evet benim bebegimin esi de assagida. Daha dogrusu rahim agzini kapatmis. Doktorum endise etmeme gerek yok dedi.
Iyi aksamlar canim. Mesajini yeni okudum. Benim bebegimin esinin assagida oldugunu ben 14. Haftada ögrendim. Doktorum endise etmemem gerektigini söyledi. Rahim büyüdükce yukari cekilirmis. 24. Haftadan sonra cekilmediyse tedirgin olmam gerekmis. Yani rahim agzini tüm kapatiyorsa sezeryan deniliyor. Insallah ozaman kadar cekiliir. Birbirimiz icin dua edelim. Benim randevum 14. 3 insallah
Evet canım, eşim profesyonel cekebiliyorCanim bende oyle dusu dum kardesim fakan cekcek yda bi arkadasim.profesyonel makinaniz mi var canim
Benim ikiz diye erken verdiler herhalde canim şimdilik birkaç günde bir yetiyorSana baya erken vermiş kuzu, bana yeni verdi 21haftada işte. Içimi rahatlatıyor ya yine de içinde baya birşey varya. Umarım bebislerimize bi zararı olmaz aminn
Allah yardımcın olsun canım, bebegin çok güçlü ve seninle, annesi de öyle, saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin Rabbim, bu dünyada alacak nefesi, yiyecek ekmeği varsa her türlü dünyaya gelecek. Rabbim gönlünü ferahlatsin ins.14. haftamda suyum geldi kesem patlamış
1 hafta hastanede yattım
2 aydırda evde yatıyorum işe göndermiyo doktorum.
yürümem hareket etmem yasak herşey
doktorlar mucize diyo
ama bebeğim çok şükür tutundu
erken doğum riskim var işte o yüzden çok zor geçiyo hamileliğim
Çok geçmiş olsunUyuyamıyorum kafayı yiyeceğim kızlar bogazım ve agzım kupkuru burnum tıkalı basım çatlıyor gecmiyor bu nezle yatakta bir o yana bir bu yana dönüyorum terleyemiyorum da
İki tane daha alsan yeter canim..Müslin kaç tane gerekir canım ikizler için meselaşuan 6 tane var da, daha alim diyordum?
Benimde 20+1 420gr cıktı. Iri bebek olacak dedi. Büyük oğlum da hep öyle çıkıyordu. Çok şükür 4 kilo doğdu gayet sağlıklıydi. Karnında oyuzden daha iri duruyor resmen...birde doğum icin 15 hazirandan sonra dr. Gun verir çok beklemez bu bebiş dedi...
Doğum normal mi sezeryan mı oldu?
Ben de bugün ayarı kaçırıp erken geldimGünaydınnn
kulaklığımızı taktık işe gidiyoruz geç kaldım
Hala toplu taşımada yer vermiyorlar
amin inşallahAllah yardımcın olsun canım, bebegin çok güçlü ve seninle, annesi de öyle, saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin Rabbim, bu dünyada alacak nefesi, yiyecek ekmeği varsa her türlü dünyaya gelecek. Rabbim gönlünü ferahlatsin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?