2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
13. Haftadan beri bana da her gittiğim verip duruyor decativ arada bir gece uyumadan önce içiyorum diğer günlerde unutmuş ayağına yatıyorum
Sana baya erken vermiş kuzu, bana yeni verdi 21haftada işte. Içimi rahatlatıyor ya yine de içinde baya birşey varya. Umarım bebislerimize bi zararı olmaz aminn

Merhaba canim.
Evet benim bebegimin esi de assagida. Daha dogrusu rahim agzini kapatmis. Doktorum endise etmeme gerek yok dedi.
Iyi aksamlar canim. Mesajini yeni okudum. Benim bebegimin esinin assagida oldugunu ben 14. Haftada ögrendim. Doktorum endise etmemem gerektigini söyledi. Rahim büyüdükce yukari cekilirmis. 24. Haftadan sonra cekilmediyse tedirgin olmam gerekmis. Yani rahim agzini tüm kapatiyorsa sezeryan deniliyor. Insallah ozaman kadar cekiliir. Birbirimiz icin dua edelim. Benim randevum 14. 3 insallah

Haklısın canım basit yapılabilecek şeyler bencede o kadar masrafa gerek yok. Bi de ben bu beyaz terliklerden hiç hoşlanmıyorum ya, yaz annesi olcaz bizde plastik altı kaymayan düzgün bir terlik mi alsam diyorum.

Hasta olan kızlar burun tkanıklığı için kuru papatyayı suya koyup kaynatıyorız 8.10 dkka sonra buğu yapıyoruz biraz olsun rahatlatıyor ben her gün yapıyorum
Aynen bende papatya çayını öyle yaptım doktorum tavsiye etti iyi geliyor biraz .papatya çayını içebilirsin de dedi .

Yok bi oğlum var 3 yaşında. O da gayet sağlıklı doğdu çok şükür.

Ben de tam tersi. Uzun zamandır ayrı odada yatıyor. Ama bebekle aynı odada yatınca kıskanır diye yanıma almayı düşünüyorum bebekten sonra :))

Tam 20+0 da bizim de 410 gramdi. Doktor şeker falan demedi bize de.
Benimde 20+1 420gr cıktı. Iri bebek olacak dedi. Büyük oğlum da hep öyle çıkıyordu. Çok şükür 4 kilo doğdu gayet sağlıklıydi. Karnında oyuzden daha iri duruyor resmen...birde doğum icin 15 hazirandan sonra dr. Gun verir çok beklemez bu bebiş dedi...
Kızlar hiç evde kullanilan şeker ölçme aletlerinden kullandiniz mı ? Carsamba ve perşembe aç ve tok kendim olcecegim birer kez
Benim annem şeker hastası onda fazla bir âlet vardi ben ara ara ölçüyorum.

benimde ayın 7sinde bakalım bu sefer ne dicek

Allah yardımcın olsun canım, bebegin çok güçlü ve seninle, annesi de öyle, saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin Rabbim, bu dünyada alacak nefesi, yiyecek ekmeği varsa her türlü dünyaya gelecek. Rabbim gönlünü ferahlatsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…