- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
çok güzel kilo alımın zaten zayıfmışsın tebrikler canım. aramızda 3 gün var yazmak istedim ben de 18inde gitmeyi düşünüyorum detaylıya :) 20+6 oluyorum o zaman Allah nasip ederseBenimde çok mide bulantılarım oldu. daha şurda 10 15 gündür iyiyim çok şükürbende 55 le hamile kaldım şuan 58 oldum yani 3 kilo aldım doktorum normal çok iyi gidiyorsun dedi. iştahım falan da baya açıldı zaten yedikçe yemek istiyor kızım detaylıya ne zaman gireceksin benim 15 martta allah nasip ederse. ilk bebeğin mi senin de ??
Benimde çok mide bulantılarım oldu. daha şurda 10 15 gündür iyiyim çok şükürbende 55 le hamile kaldım şuan 58 oldum yani 3 kilo aldım doktorum normal çok iyi gidiyorsun dedi. iştahım falan da baya açıldı zaten yedikçe yemek istiyor kızım detaylıya ne zaman gireceksin benim 15 martta allah nasip ederse. ilk bebeğin mi senin de ??
bende devlette yaptırıcam sanırım 20 hafta da şansımı denicem sıkıntı olursa özelde yaptırıcaz artık özelde resim video ayrıntılı olarak cd de veriyorlar ama devlette nasıl oluyuor bilmiyorum ilk oğlumda cd si var harikaydıBen devlette yaptırıcam doktorumun arkadaşı devletteymiş çok önerdi
Randevuyu da kendisi ayarlıyor
çok güzel kilo alımın zaten zayıfmışsın tebrikler canım. aramızda 3 gün var yazmak istedim ben de 18inde gitmeyi düşünüyorum detaylıya :) 20+6 oluyorum o zaman Allah nasip ederse
Maşallah iyi gidiyorsun evet :)
İkinci bebeğim benim. 2 yaşına gircek bi oğlum var. Onda 30 kilo almıştım ye iç hayat mide bulamtısı yok iş yok hayat güzeldi :))
Bu defa fit gidiyorum bakalım nolcaz.
Detaylı ultrason 11 Mart bizim. İnşallah görcez kız mı erkek mi bebiş.. Senin bi tahminin var mı cinsiyet için?
bende devlette yaptırıcam sanırım 20 hafta da şansımı denicem sıkıntı olursa özelde yaptırıcaz artık özelde resim video ayrıntılı olarak cd de veriyorlar ama devlette nasıl oluyuor bilmiyorum ilk oğlumda cd si var harikaydı
Evet canım kıpır kıpır dışardan görünüyo tekmeleri@Meylen kuzum senin kızın hareketleri nasıl? Kıpır kıpır mi? Benimki masallah çok hareketli hatta dışarıdan bile görünüyor tekmeleri :) kiloluyum en az 25. Haftada anca belli olur dışarıdan diyordum ama yanilti miniğim:) bugün tam 22 haftalik olduk çok şükür
4 kilo aldım ben de ama 70.5 falandım bastaaynen canım bende 20+6 da gitmiş olacağım :) sen kaç kilo aldın ve cinsiyet kesin mi ?
Hahahaha aynen aynen valla. Hatta dun yaklaşık 2 saat pek oynamadı panik oldum iyi misin oğlum diyorum göbeğimle oynuyorum tık yok. Biseyler yedim yarım saat sonra başladı :) iyi ki bu hareketleri var yoksa 18 hafta daha nasıl beklicektikEvet canım kıpır kıpır dışardan görünüyo tekmeleribazen sakin oynuyo bazen deliriyor
Benim dün hiç oynamadı 20 saat falan geçti öyle oynadı sinirim bozulduHahahaha aynen aynen valla. Hatta dun yaklaşık 2 saat pek oynamadı panik oldum iyi misin oğlum diyorum göbeğimle oynuyorum tık yok. Biseyler yedim yarım saat sonra başladı :) iyi ki bu hareketleri var yoksa 18 hafta daha nasıl beklicektik
Benimde kendi tercihim kesinlikle beslenmeye dikkat etmek gerekiyor birde kansizlik icin cekirdekli kuru uzum varya onu da ekle canim listene kan eksikligine iyi geliyorBenim kendi tercihim canım ama söyle soyleyim eski doktorlar (prof) hocalarımız var. Onların görüşüne göre de hicbir takviye alınmasına gerek yok ama ben burada kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Ilk hamileliğimde hep kullandım. Bunda kan hariç diğer değerlerim çok iyi kullanmıyorum. Ama süt peynir yoğurt ayran sebze meyve balık tüketimine çok dikkat ediyorum. Kan eksikliğini de pekmez ve kırmızı etle kapatmaya calisiyorum. Ama kimseyi dediğim gibi yönlendirmek istemem herkes alsın ilaçlarını
Baya çok.aliyosun bana gunde 1.tane demisti onu bile icmiyorum ama bu kaalca agrisi beni mahfediyor koltuklarimda alcak biraz oturdugum yerden kalkamiyorum bazen bazen de yururken tutuyor sekiyorum senin bunkadar magmezyuma gecmediyse rahim buyugudunden mi acaba 2 hafta sonra sorucam doktoraBende de aynı kalça ağrısı var .magnezyum günde 3 tane kullanıyordum ağrılar hiç geçmedi doktora söyledim 6 tane iç dedi bana çok geldi açıkçası aynı devam ediyorum .
Aa neden acaba? Ben olsam kafayi yerdim. Ama neyseki oynamis prensesBenim dün hiç oynamadı 20 saat falan geçti öyle oynadı sinirim bozuldu
Yicektim az kalmıştı sıyırmama tam doktora gidelim dedik oynadı zilliAa neden acaba? Ben olsam kafayi yerdim. Ama neyseki oynamis prensesoy çok tatlılar sipalar şimdiden
Benim ilk doğumum sezaryen. Keşke normal doğurabiksem. Ancak hiç konuşmadık doğumuIkiz bebiş bekleyen annelerSezaryen mi normal doğum mu düşünüyorsunuz? Ilk kontrolümde doktorum ikiz gebeliklerde sezaryeni öneriyoruz demişti. Okuduğuma göre normal doğumda ilk bebek doğduktan sonra vücut doğum bitti sanıp sancı göndermiyormuş suni sancı veriliyormuş. 2.nin normal doğamadığı durumlarda 1.normal 2.sezaryenle alınıyormuş bazen. Ben de ne gerek var sezaryen olsun ikisi de bir anda doğsun bitsin diye düşündüm. Zaten doğmaları gereken tarihten erken alınacağı için kesinlikle sezaryen olacak diye düşünüyordum. Ama geçen kontrolde doktor sezaryen mi normal doğum mu istiyorsun diye sorunca kafam karıştı Siz nasıl düşünüyorsunuz?
Çok çok geçmiş olsun ikinize deHamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
O kadar çok korktum ki kalbimin çarpıntısı sanırım 1 saat sürdü. Önemli miktarda akıntım geldi. Doktorum sakin ol ve kanaman olmadıkça sakın korkma dedi. Bebek karnımın içinde çıldırmış gibi yaklaşık 1 saat boyunca sürekli tekmeledi beni :)
Ben iyi atlattım. Siz siz olun dikkat edin kendinize, inanın çok zor bir durum.
Canım kaçta hissetmiştinGerçekten mi 4 gün of annane çok üzüldüm yazık kadına
Valla bilmiyorum uyuyo mu napıyosa kuzum ama hiç hoşuma gitmedi bu durum 8 10 saat neyse ee bu çok oldu
:) oy kuzum benimYicektim az kalmıştı sıyırmama tam doktora gidelim dedik oynadı zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?