2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
çok güzel kilo alımın zaten zayıfmışsın tebrikler canım. aramızda 3 gün var yazmak istedim ben de 18inde gitmeyi düşünüyorum detaylıya :) 20+6 oluyorum o zaman Allah nasip ederse

Maşallah iyi gidiyorsun evet :)
İkinci bebeğim benim. 2 yaşına gircek bi oğlum var. Onda 30 kilo almıştım ye iç hayat mide bulamtısı yok iş yok hayat güzeldi :))
Bu defa fit gidiyorum bakalım nolcaz.

Detaylı ultrason 11 Mart bizim. İnşallah görcez kız mı erkek mi bebiş.. Senin bi tahminin var mı cinsiyet için?

Ben devlette yaptırıcam doktorumun arkadaşı devletteymiş çok önerdi
Randevuyu da kendisi ayarlıyor
bende devlette yaptırıcam sanırım 20 hafta da şansımı denicem sıkıntı olursa özelde yaptırıcaz artık özelde resim video ayrıntılı olarak cd de veriyorlar ama devlette nasıl oluyuor bilmiyorum ilk oğlumda cd si var harikaydı

bir oğlun varmış canım ve bu sene çogunluk hep kız etrafımda da kimi duyduysam kız inşallah seninde benim gibi kızın olur da onunda duygusunu tatmış olursun çok merak ettim bak şimdi :) doktorun hiç tahmin yapmadı mı ki ?

Kızlar bende toplamda 4 kilo almışım. Her randevumde tartılıyorum doktorda. Evde tartım var ama tartılmamı istemiyor eşim

Benim her kontrolde foto veriyo zaten yakaladıkça 4 boyutlu

Kızımda cd falan vermişlerdi ama açıp bidaha hiç bakılmıyo ki yani çok şartta değil cd falan

@Meylen kuzum senin kızın hareketleri nasıl? Kıpır kıpır mi? Benimki masallah çok hareketli hatta dışarıdan bile görünüyor tekmeleri :) kiloluyum en az 25. Haftada anca belli olur dışarıdan diyordum ama yanilti miniğim:) bugün tam 22 haftalik olduk çok şükür

Evet canım kıpır kıpır dışardan görünüyo tekmeleri bazen sakin oynuyo bazen deliriyor

aynen canım bende 20+6 da gitmiş olacağım :) sen kaç kilo aldın ve cinsiyet kesin mi ?
4 kilo aldım ben de ama 70.5 falandım basta cinsiyet kesin erkekmiş canım. Sağlıklı olsun da hiç farketmez benim icin nasıl olsa ilk :) ben daha hareket hiç hissetmiyorum sen hissediyor musun?

Evet canım kıpır kıpır dışardan görünüyo tekmeleri bazen sakin oynuyo bazen deliriyor
Hahahaha aynen aynen valla. Hatta dun yaklaşık 2 saat pek oynamadı panik oldum iyi misin oğlum diyorum göbeğimle oynuyorum tık yok. Biseyler yedim yarım saat sonra başladı :) iyi ki bu hareketleri var yoksa 18 hafta daha nasıl beklicektik

Benim dün hiç oynamadı 20 saat falan geçti öyle oynadı sinirim bozuldu

Benimde kendi tercihim kesinlikle beslenmeye dikkat etmek gerekiyor birde kansizlik icin cekirdekli kuru uzum varya onu da ekle canim listene kan eksikligine iyi geliyor

Bende de aynı kalça ağrısı var .magnezyum günde 3 tane kullanıyordum ağrılar hiç geçmedi doktora söyledim 6 tane iç dedi bana çok geldi açıkçası aynı devam ediyorum .
Baya çok.aliyosun bana gunde 1.tane demisti onu bile icmiyorum ama bu kaalca agrisi beni mahfediyor koltuklarimda alcak biraz oturdugum yerden kalkamiyorum bazen bazen de yururken tutuyor sekiyorum senin bunkadar magmezyuma gecmediyse rahim buyugudunden mi acaba 2 hafta sonra sorucam doktora

Benim ilk doğumum sezaryen. Keşke normal doğurabiksem. Ancak hiç konuşmadık doğumu

Çok çok geçmiş olsun ikinize de

Bugün detaylı ultrasona girdim kendi doktorum yaptı ama bana çok kısa sürmüş gibi geldi zaten doktorun rahatlığı beni çok rahatsız ediyor ama bulunduğumuz şehirde pek imkan olmadığı için mecburen gidiyoruz ama devlete de gitsem mi acaba kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…