Valla keske biz de bukadar rahat olabilsek stressiz geciririz gunleri :))Canım benim doktorum vitamin ve kan ilacı başlamadı. Ben sordum bişey kullanmalımıyım diye,düzenli beslen yeter dedi. Omegadamı almayayım dedim haftada 1 gün balık yiyorsan gerek yok dedi. Eğer yapamıyorsan konservede yiyebilirsin dedi. Bende ilaç almıylrum 20 haftalık oldum daha hiç kan tahlilide bakmadı. Benimki doğal doktor
Yok benimde sinüzitim olduğunda günde 4e kadar alabilirsin demişti
Yanitin icin sagolasin yemek yaninda c vit yuketmemenin bir sebebi varmi? Ben hergun sofrada protein olmasina dikkat ediyorum yesil mercimek 3 farkli tarif bar herhafta birini yapiyorum haftada 2 gun yiyorum et tiksintim oldugu icin ama arada tabiki mecburen yiyorum. Ara ogunlerin hep meyve oluyor. Ayran iciyorum hergun 1 bardak birde meyveli sute sardım bu ara katkisi az.olanlardan başkada biseye dikkat etmiyorum cay kahvem yok zaten Allahin izniyle saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza insallahHer gün meyve sebze çiğ yesillikler,et veya tavuk yiyorum. Haftada iki kez fırında balık yiyorum. Yemeklerden en az bir saat sonra çay kahvemi iciyorum. Yemeklerle birlikte süt yoğurt ayran tüketmiyorum aralarda aç karnina tüketiyorum onları da. Yemeklerin yanında c vitamini içeren birşey de tüketiyorum limon vb
Rahim buyudukce kalca kemiklerinin acildigini okumustum ama ondan mi kalsiyumlami ilgili bilmiyorum.kim doktora once giderse bi sorsun bnim 2 hafta sonra kontrolum yazarim burayaAyni ağrılar bendede mevcut.sol bacak ve bel ağrısı. Neyden kaynaklı acaba? Birde vajinal bölgede ağrı
Canım bi önceki gün yatarken hissettim gece 2 deCanım kaçta hissetmiştin
Yemeklerde c vitamini içeren şeyler yeme sebebim demir emilimini artırması. Yediklerimizi bu dönemde en verimli şekilde kullanmamiz lazim. Yeşil mercimek ben de çok yerim hafif ve sağlıklı oluyor ama et de yiyorum. Meyveleri ara öğünde 1-2 ceviz ile yiyorumYanitin icin sagolasin yemek yaninda c vit yuketmemenin bir sebebi varmi? Ben hergun sofrada protein olmasina dikkat ediyorum yesil mercimek 3 farkli tarif bar herhafta birini yapiyorum haftada 2 gun yiyorum et tiksintim oldugu icin ama arada tabiki mecburen yiyorum. Ara ogunlerin hep meyve oluyor. Ayran iciyorum hergun 1 bardak birde meyveli sute sardım bu ara katkisi az.olanlardan başkada biseye dikkat etmiyorum cay kahvem yok zaten Allahin izniyle saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah
bana verilen uştrason resimleri ne olduğu hiç belli değil bu bebeğimde belki de hastane farkıdır. Ama ayrntılıda verdikleri cd hatıra olarak büyüdükleri zaman izlessin istedik biz bunda devlet hastanesi deneyimimiz olacak bakalımBenim her kontrolde foto veriyo zaten yakaladıkça 4 boyutlu
Kızımda cd falan vermişlerdi ama açıp bidaha hiç bakılmıyo ki yani çok şartta değil cd falan
Bnde 2 hafta sonra gideceğimRahim buyudukce kalca kemiklerinin acildigini okumustum ama ondan mi kalsiyumlami ilgili bilmiyorum.kim doktora once giderse bi sorsun bnim 2 hafta sonra kontrolum yazarim buraya
Geçmiş olsun cnmHamileliğin başından beri en korktuğum şey maalesef dün başıma geldi ve evde merdivenlerden düştüm. Can havliyle kendimi arkaya attım, kalçam ve başımı çok kötü vurdum. Kasığımda yırtık vardı zaten, iyice kötü oldu
O kadar çok korktum ki kalbimin çarpıntısı sanırım 1 saat sürdü. Önemli miktarda akıntım geldi. Doktorum sakin ol ve kanaman olmadıkça sakın korkma dedi. Bebek karnımın içinde çıldırmış gibi yaklaşık 1 saat boyunca sürekli tekmeledi beni :)
Ben iyi atlattım. Siz siz olun dikkat edin kendinize, inanın çok zor bir durum.
Evet yeni geldim cok yorumdum ama yarin foto cekicem cnm. Yuz ve goguslere kadar ayni gibiyim. Karindan itibaren genisliyoAnammm
Yarasın :)
Bi fotolasana bizi ama sen çok zayıftın ondan belli bile olmuyodur
Hahaha öyle mi yoksa züğürt tesellisi mi benim için canım12 :)6 kg almışsın demek
Çünkü ikiz taşıyorsn
Aslında doktora gideli 3 haftayı biraz geçiyor, bu sürede 2 kilo aldım hatta 1800gr:) geçen gittiğimde iki haftda 4 ten fazla almıştım diye kızmıştı. O yüzden yavaşladım diyelim. Ee ben de aç mı kalim napimm yarın gene de kızarsa ben de kzııcamDiyet yalanmı oldu :))
Hastanelerin çoğunu aradığımda 24.haftaya kadar bakıyorlar genelde ama doktordan doktora gore değişiyor herhalde, ben olsam dayanamazdım o kadar herhalde :) bence erkene alsaniz daha iyi olurUltrason sırasını 11 haftalikken almıştım.O an boşluğuma denk gelmiş 1 nisanda 22 haftalık falan olacağını düşünmüştüm.Takvime sonradan bakınca 24+2 olduğumu farkettim.Dr söyledim sıra aldığın arkadaşla konuş öne çeksinler dedi.Konustum bayanla bizim Dr 26.haftaya kadar bakıyor o tarihe kadar dolu yer açmam zor dedi.Başka bir hastaneden sıra almak mantıklı olacak sanırım.
Benimde kızım yeni 2 yaşına girdi.ilkinde 20 kilo almıştım bunda daha almadım.tabi ilkte dinlenme şansın daha fazla oluyor.herşeyine daha fazla dikkat ediyosun.Maşallah iyi gidiyorsun evet :)
İkinci bebeğim benim. 2 yaşına gircek bi oğlum var. Onda 30 kilo almıştım ye iç hayat mide bulamtısı yok iş yok hayat güzeldi :))
Bu defa fit gidiyorum bakalım nolcaz.
Detaylı ultrason 11 Mart bizim. İnşallah görcez kız mı erkek mi bebiş.. Senin bi tahminin var mı cinsiyet için?
Ben hatime basladım Kuran okunan yerlere giriyorum orada da sesli sesli dinliyor.Rabbim ihlaslı eylesin insallah tüm evlatlarıKızlar bebeğine Kuran-ı Kerim dinleten var mı? sesi baya dısarı çıkartan kulaklık var onu karnına koyuyorum dinletiyorum. Diyanetin Kuranı Kerim uygulamasından baştan sona kadar gitmeyi düşünüyorum Allah’ın izniyle. Şu an Nisa suresindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?