2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla keske biz de bukadar rahat olabilsek stressiz geciririz gunleri :))

Yanitin icin sagolasin yemek yaninda c vit yuketmemenin bir sebebi varmi? Ben hergun sofrada protein olmasina dikkat ediyorum yesil mercimek 3 farkli tarif bar herhafta birini yapiyorum haftada 2 gun yiyorum et tiksintim oldugu icin ama arada tabiki mecburen yiyorum. Ara ogunlerin hep meyve oluyor. Ayran iciyorum hergun 1 bardak birde meyveli sute sardım bu ara katkisi az.olanlardan başkada biseye dikkat etmiyorum cay kahvem yok zaten Allahin izniyle saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah

Ayni ağrılar bendede mevcut.sol bacak ve bel ağrısı. Neyden kaynaklı acaba? Birde vajinal bölgede ağrı
Rahim buyudukce kalca kemiklerinin acildigini okumustum ama ondan mi kalsiyumlami ilgili bilmiyorum.kim doktora once giderse bi sorsun bnim 2 hafta sonra kontrolum yazarim buraya

Yemeklerde c vitamini içeren şeyler yeme sebebim demir emilimini artırması. Yediklerimizi bu dönemde en verimli şekilde kullanmamiz lazim. Yeşil mercimek ben de çok yerim hafif ve sağlıklı oluyor ama et de yiyorum. Meyveleri ara öğünde 1-2 ceviz ile yiyorum

Benim her kontrolde foto veriyo zaten yakaladıkça 4 boyutlu

Kızımda cd falan vermişlerdi ama açıp bidaha hiç bakılmıyo ki yani çok şartta değil cd falan
bana verilen uştrason resimleri ne olduğu hiç belli değil bu bebeğimde belki de hastane farkıdır. Ama ayrntılıda verdikleri cd hatıra olarak büyüdükleri zaman izlessin istedik biz bunda devlet hastanesi deneyimimiz olacak bakalım

Rahim buyudukce kalca kemiklerinin acildigini okumustum ama ondan mi kalsiyumlami ilgili bilmiyorum.kim doktora once giderse bi sorsun bnim 2 hafta sonra kontrolum yazarim buraya
Bnde 2 hafta sonra gideceğim
Kalsiyum ölçtürdüm iyi çıkmış
Bakalım artık
Bebişler sağlıklı olsunlarda acı çekmeye razıyız

Geçmiş olsun cnm

İyi akşamlar arkadaşlar
bugün doktor kontrolüm vardı.21+5 olmuşuz.hani geçen gün diyodum kasıklarımda ağrı çok diye.
çok şükür bi sorun çıkmadı rahmin genişliyo,bebeğin ayakları aşağıda tekmelerken ağrı hissedebilirsin birde kızını fazla kaldırmamaya çalış dedi.karnımın küçük olmasınada iç karnın geniş ve bebek beline yakın eşin karnının üstünde o yüzden fazla belli olmaz dedi.
boyu 25 cm kilosu 450 gr

Hem ağrılarım hem de bağırsaklarım hareketlensin diye magnezyum yazdı.onunda çeşitli tatları varmış.tatlı aşeriyosan portakallı ekşi aşeriyosan limonlu.
bana magvital yazdı limonlu

Anammm
Yarasın :)

Bi fotolasana bizi ama sen çok zayıftın ondan belli bile olmuyodur
Evet yeni geldim cok yorumdum ama yarin foto cekicem cnm. Yuz ve goguslere kadar ayni gibiyim. Karindan itibaren genisliyogöbeğim baya baya çıktı, artık insanlar sıra veriyo vs. Belim vardı eskiden şimdi kolon gbi iniyor belim falan:) üst bacaklarım kalınlaştı vs.

Hastanelerin çoğunu aradığımda 24.haftaya kadar bakıyorlar genelde ama doktordan doktora gore değişiyor herhalde, ben olsam dayanamazdım o kadar herhalde :) bence erkene alsaniz daha iyi olur

Benimde kızım yeni 2 yaşına girdi.ilkinde 20 kilo almıştım bunda daha almadım.tabi ilkte dinlenme şansın daha fazla oluyor.herşeyine daha fazla dikkat ediyosun.
ilk bebeği olanlar dinlenmenin tadını çıkarın kilolor zamanla azaloyor çünkü maraton başlıyor

Ben hatime basladım Kuran okunan yerlere giriyorum orada da sesli sesli dinliyor.Rabbim ihlaslı eylesin insallah tüm evlatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…