- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
ben de öyleyim kv ile hiç uyuşmuyoruz zaten temizlik yemek düzen konularında. hayır olsun :))bu bebiş işi kv lerle gelinlerin arasını bozacak gibi bende biraz netimdir, direk düşüncem ne ise uygun biçime belirtirim. bakalım bebiş olunca napcaz kızlar şimdiden böyleyiz.
Ramazan için ben de bu hafta yapacağım birşeyler bakalımuygun oldukca yap canım ben ramazan icin de şimdiden başlayım diyorum portakal limon dilimleyip attım buzluga mesela :)
ne yapacaksın kuzum. haftasonu eşim memlekete gidecek evde yalnız kalcam ben de yapayım bişeyler diyorum.Ramazan için ben de bu hafta yapacağım birşeyler bakalım
Canım sanki 50-60da yıkamak mantıklı zaten ütüleneceği için mikrobu kalmaz ben hatta hiç bişeye temas etmesin diye bez torba alıp onuda yıkayıp ütüleyip onunla kaldırmayı düşünüyorum hastane çantasınada o şekilde koyucamSelam kızlar,bebişlerin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız ?
Benim makinemde bebek giysileri programı 95 derece ve 2.5 saat sürüyor.Bana çok fazla geldi siz nasıl yaptınız ?
ay evet ya 1200 gramlık çerezler dahabende sabırsızım kuzu, hemen gelse diyorum, sonra diyorum ki yok küçük olur zayıf olur dursun dursun :)) kilo alsın toparlasın :)
Belkide haklısın canım bilemiyorum hiç yaşamadım kv ile aynı evde, ama grmcmin sürekli benimle yarışır bi tavrı var ve bu beni deli ediyorCanım boşver böyle daha iyi olur bence bebegine kendin daha güzel bakarsın
Cevremden gördugum kadariyla
çoğu kayınvalde dogumda gelince bebege bakiyor
Annede temizlik yemek bulaşikla uğsiyor
kvler
Bebegi ben tutarim deyip annelere iş yaptırıyolar bence çok sinir bozucu bişey bu
Kuzum sınır koymak lazım Kv kısmınaHer şeyde bir hayır var kızlar. Bana kalırsa kesinlikle kayinvalidenizi evinize uzun süreli kabul etmeyin. Kimsenin yaşam tarzı yetistirilisi gorgusu bilgisi birbirine tutmuyor. Kendimi öyle avutuyorum şimdi iyi ki bu vesileyle küslük oldu da hiç değilse doğumdan sonra süt kesilme korkusu yaşamam diyorum. 15 -20 güne bir doktora gidiyor bizim gelinimiz bebeğini hemen özlüyor biz 9 ayda bir kere bile gitmedik diye laf yapanlar yarın için profosorlere randevu alır olmuşlar .
Anaa bak goruyo musun hiç birimizin de aklına gelmedi . Ay iyi şükür ya hiç olmazsa artık rahat edeceksin sebebi bulunduğuna göre.Kızlar kaşıntının sebebi bulundu teşhis : uyuz
Hap,krem,losyon verdi butun aile kullansın dedi çünkü bulaşıcıymış
Kardeşimde başlanmıştı bana ve abime de bulaştı
Önlemi aldık
1haftada geçiyormuş bakalım
Kaşınan arkadaşlar dikkate alın kaşınmayı
Bence kesinlikle üzülme bitanem. Gelmediği daha iyi olur. Lohusa psikolojisiyle bı de onunla ugrasmazsin. Çünkü içine atsan bı dert söylesen bı dert. Sen kavrulacaksin arada.Belkide haklısın canım bilemiyorum hiç yaşamadım kv ile aynı evde, ama grmcmin sürekli benimle yarışır bi tavrı var ve bu beni deli ediyor. Bebekte bile e bütün ilgi sizde mi olacaktı dedi hamile olduğunu söylediğinde. Bakalım nolacak
Çok fena yaşam kalitemi alt üst ettiAnaa bak goruyo musun hiç birimizin de aklına gelmedi . Ay iyi şükür ya hiç olmazsa artık rahat edeceksin sebebi bulunduğuna göre.
1,5 kg yufka alıp dere otlu ve sade sigara böreği saracagim kilitli poşetlere 8-10 ar tane koyacağım. 1,5 kg yaprak alıp ikişer tabak çıkacak şekilde aynı posetleyip koyacağım. Boranı köftesi yapacağım misket gibi bulgurdan kizartip posetlerim 1 er avuç. Yemeğini yapar yanına çıkarırım. Eğer basarabilirsem 1 tepsi su böreği pişirip dilimleyip porsiyon olarak kaldircam. Doğuma doğru da hem bunlardan hem mantı içli köfte atarımne yapacaksın kuzum. haftasonu eşim memlekete gidecek evde yalnız kalcam ben de yapayım bişeyler diyorum.
Çok fena yaşam kalitemi alt üst etti
Neyse ki çaresi var :)
Ooooo kız hamarat seni1,5 kg yufka alıp dere otlu ve sade sigara böreği saracagim kilitli poşetlere 8-10 ar tane koyacağım. 1,5 kg yaprak alıp ikişer tabak çıkacak şekilde aynı posetleyip koyacağım. Boranı köftesi yapacağım misket gibi bulgurdan kizartip posetlerim 1 er avuç. Yemeğini yapar yanına çıkarırım. Eğer basarabilirsem 1 tepsi su böreği pişirip dilimleyip porsiyon olarak kaldircam. Doğuma doğru da hem bunlardan hem mantı içli köfte atarım
Çok geçmiş olsun, neyseki çözümü varKızlar kaşıntının sebebi bulundu teşhis : uyuz
Hap,krem,losyon verdi butun aile kullansın dedi çünkü bulaşıcıymış
Kardeşimde başlanmıştı bana ve abime de bulaştı
Önlemi aldık
1haftada geçiyormuş bakalım
Kaşınan arkadaşlar dikkate alın kaşınmayı
Ya kaynanalarınız o kadar mı fenalar kaynanam fikrini söyler yinede kendin bilirsin der ama kaynana yani haklısın.Yok göbek bağı düşmeden banyo yaptırmaya kalkacakti ince giydir diyecektim üşür diyecekti kalın desem terler diyecekti herşeye karisacakti kısaca. Hem hiç bir şeyi arastirmazlar hem herşeyi sizden iyi bilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?