2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bu bebiş işi kv lerle gelinlerin arasını bozacak gibi bende biraz netimdir, direk düşüncem ne ise uygun biçime belirtirim. bakalım bebiş olunca napcaz kızlar şimdiden böyleyiz.
ben de öyleyim kv ile hiç uyuşmuyoruz zaten temizlik yemek düzen konularında. hayır olsun :))

Selam kızlar,bebişlerin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız ?
Benim makinemde bebek giysileri programı 95 derece ve 2.5 saat sürüyor.Bana çok fazla geldi siz nasıl yaptınız ?
Canım sanki 50-60da yıkamak mantıklı zaten ütüleneceği için mikrobu kalmaz ben hatta hiç bişeye temas etmesin diye bez torba alıp onuda yıkayıp ütüleyip onunla kaldırmayı düşünüyorum hastane çantasınada o şekilde koyucam

bende sabırsızım kuzu, hemen gelse diyorum, sonra diyorum ki yok küçük olur zayıf olur dursun dursun :)) kilo alsın toparlasın :)
ay evet ya 1200 gramlık çerezler daha
Ama şaka gibi değil mi ya 4mm kese boyutunu ölçtüğümüzü hatırlıyorum şimdi kilolar var karnımzda

Her şeyde bir hayır var kızlar. Bana kalırsa kesinlikle kayinvalidenizi evinize uzun süreli kabul etmeyin. Kimsenin yaşam tarzı yetistirilisi gorgusu bilgisi birbirine tutmuyor. Kendimi öyle avutuyorum şimdi iyi ki bu vesileyle küslük oldu da hiç değilse doğumdan sonra süt kesilme korkusu yaşamam diyorum. 15 -20 güne bir doktora gidiyor bizim gelinimiz bebeğini hemen özlüyor biz 9 ayda bir kere bile gitmedik diye laf yapanlar yarın için profosorlere randevu alır olmuşlar .

Belkide haklısın canım bilemiyorum hiç yaşamadım kv ile aynı evde, ama grmcmin sürekli benimle yarışır bi tavrı var ve bu beni deli ediyor . Bebekte bile e bütün ilgi sizde mi olacaktı dedi hamile olduğunu söylediğinde. Bakalım nolacak

Kuzum sınır koymak lazım Kv kısmına
Hiçbir şeyde yaranılmıyor çünkü
Ben mesafeliyim kendi de bunun farkında en guzeli kaybedeceğim bir şey yok
Sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
İstersen her gun git onları ilgilendirecek bir durum değil
Ağzı olan konuşuyor işte
Güzel gönlünü ferah tut:)

Bi de bebek kıyafetlerinin üzerinde kaç derece de yıkanması gerektiği yazıyor. Tüm dikiş yerlerini güzelce utulerseniz temiz bohcalara sarıp çantaya da öyle yerlestirirseniz kıyafetlerin dokusu da bozulmaz bence. 95 derece yüzde yüz pamuktan üretilen tüm kıyafetleri çektirir mahveder .

Anaa bak goruyo musun hiç birimizin de aklına gelmedi . Ay iyi şükür ya hiç olmazsa artık rahat edeceksin sebebi bulunduğuna göre.

Bence kesinlikle üzülme bitanem. Gelmediği daha iyi olur. Lohusa psikolojisiyle bı de onunla ugrasmazsin. Çünkü içine atsan bı dert söylesen bı dert. Sen kavrulacaksin arada.

ne yapacaksın kuzum. haftasonu eşim memlekete gidecek evde yalnız kalcam ben de yapayım bişeyler diyorum.
1,5 kg yufka alıp dere otlu ve sade sigara böreği saracagim kilitli poşetlere 8-10 ar tane koyacağım. 1,5 kg yaprak alıp ikişer tabak çıkacak şekilde aynı posetleyip koyacağım. Boranı köftesi yapacağım misket gibi bulgurdan kizartip posetlerim 1 er avuç. Yemeğini yapar yanına çıkarırım. Eğer basarabilirsem 1 tepsi su böreği pişirip dilimleyip porsiyon olarak kaldircam. Doğuma doğru da hem bunlardan hem mantı içli köfte atarım

Ooooo kız hamarat seni
Ellerine sağlık

Çok geçmiş olsun, neyseki çözümü var

Bu arada hanımlar daha önceden bahsetmistim benim kv deyi. Bence de çok kalmaları iyi degil, hatta kafanız rahat olsun ne kadar az insan o kadar iyi. Her kafadan ses çıkıyor. Oysaki anne zaten en iyisini bilir. Benim 40 günlükken sütüm kesildi. 1 hafta bebegim gram kilo almadi. Süt kampi ile ve buzlukta depoladığım sutlerle idare ettim. Cok şükür ki hala emziriyorum. O yüzden gelmiyorlarsa en hayırlısi diyip geçin..

Ya kaynanalarınız o kadar mı fenalar kaynanam fikrini söyler yinede kendin bilirsin der ama kaynana yani haklısın.
gerçi ben şimdiden vetoyu koydum 40 gün babannem yanımda kalıcakmış anne sende gelir gider yardımcı olursun illaki ama evinin işi var babam var kızlar var gece kalmana gerek olmaz en azından dedim tabi kızım benim içinde iyi oldu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…