2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizde sen bilirsin diye bişey yok. Ben bilirim var :) koca umurunda değil gozu aklı fikri hep gelinlerde :)

Şaka mısın bacım sen? Sen anlatırken beni bir stres sardı haa

Şaka mısın bacım sen? Sen anlatırken beni bir stres sardı haa
Bacım geçen yıl benim sahurlar efsaneydi kaynım 15 gün kaldı gittiğinde kayinvalideye demiş ki sen bize sahur hazirlamiyon yengem çok güzel hazırlıyor bu saydıklarımın hepsi 3 günde yapılıyor. Sonra en az 20 gün mis gibi çıkarıp çıkarıp yiyoruz. Buğday nohut da haslarim birer kepçe dondurup sık sık yoğurt çorbası yaparım onlarla

Standart kaynana ve görümce işte. Bizimkileri öğrenirler ama onlar söylemez. Acayip sinirliyim bende onlara

Valla baya sabırlıymışsın kibarca reddediyosun. Benim ne konuda olursa olsun düşüncesiz insanlara tahammülüm kalmadı artık, o yüzden bi laf söylemeden rahat edemiyorum

Kibarca laf da sokuyorum canım.Bir tas çorba bırakmaya uğrayabilirsiniz ama.Ya da öldü mü kaldı mı napiyor diye diyorum

Ben kaygılanıyorum. Bir iki parça dışında bir şey almadık. Eşim ise gayet rahat, listeyi bana ver dedi. Sanki hemen doğacak sanki bebek eşyaları bulamayacak gibi davranma diyor.
Bakalım alacağız bir gün

Sanki benim kocamı tarif etmişsin:))) baktım bizimki de böyle, valla geçen hafta sonu alabildiğimi aldım. ona da tarif ettim, e bebekten temizlik bakım ürünlerini aldırdım Sormıycaz, şunu yap bunu yap dicez o kadar

Ay keşke benimkide küsse de karışmasa beni şimdiden geriyor gerçekten hiç kaçışm yok ondan aynı binadayız bide.eltime yaptıklarını bana da yaparsa bende patlicam sanırım çünkü karışmadığı şey yok gece yarısı kendi anahtarıyla eve girip bebeğe bakmaya kadar

Merhabalar sevgili anneler.Az önce minnoş oğlumu gördüm.Masaallah gelişimi gayet iyi hatta önde gidiyor.26+4 haftalığız ultrasonda 28+1 görünüyor.1260 gr 38 cm.Suyu da idealmis.Rahim ağzın kapalı dedi.Vajinal ağrıları sordum.Herhangi bir sıkıntı görünmüyor.Biraz kilon da var.Hem bebek hem göbek baskı 2 katına çıkıyor ondan olabilir.Kendini yormadan hareket etmeye çalış dedi.Ilac verdi.Kullan bi hafta agrilarin geçmezse gel geçerse 20 gün sonra dedi.32 haftaya kadar 20 günde sonrasında 15 de bir kontrol olacakmış.Bizden haberler böyle.Mesajlari hiç okuyamadım.Umarim herkes iyidir herşey yolundadır.

Sahur demişken aklıma geldi ramazanda oruç tutucakmisiniz benim eşim kesinlikle tutamazsin diyor deneyeyim bi iki gün tutabilirsem tutayım diyorum asla olmaz diyor .

ben de akşam yemeği için düşünüyorum. ne yapacaksın canım? bana da fikir olur belki?

Manti
Içli köfte
Etli sarma (biz çok severiz)
Z.yagli sarma
Haşlanmış nohut (çorba ya da yemek icin)
Haşlanmış kuru fasulye
Haşlanmış asurelik buğday (yine çorbalar icin)
Börek (kıymalı ve peynirli)

Şimdilik böyle canım. Tabi bunların kacta kaçını yapabilirim bilmiyorum

Ödleri kopmuştur onların
Ama hayatının dersini aldı

Allahım ya hamile kalinca ya da bebek dogurunca tum ilgiyi üzerinde toplamak isteyen premses style
Ne sıkıcı hayatları var ya. İşin yoksa otur kimse benimle ilgilenmiyo diye dert et

Allahım ben şok ben bim
Sana öyle bir şey yaparsa napacaksın?
Ben olsam evde çıplak gezerim, eşimi de öyle gezdiririm . Oraya buraya çamaşırları savururum ne bileyim kaçırırım onu
Ayol gecenin bir vakti anahtarla girilir mı eve?
6 yaşındaki kızımın odasına bile kapıyı vurarak giriyorum ben. Allahım sen koru ya rabbel alemin ya erhamerrahimin

Benim ilk gebelikte olmadi ya cati kemik agrisi bunda olinca tedirgin oldum ilkinde suyum kalmadi acilmam olmadi bebek kalp atislari zayıflayınca zorunlu sezeryan oldum bunda normal doguma hazirlaniyor heralde vücut :)
Tugbaforkugu ya baktim kizimin adini duru koyucam bu nevresim.takimi cok hosuma gitti bir de bu kapı süsü :) nevresimin ustundeki renk kapı ssüsündeki gibi lila olabilir :) biraz kafamda sekilleniyor birşeyler ben hemen alamam iyice icime sinecek de öyle :)

Eklentiler

• Screenshot_20190417-153506.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20190416-162906.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 42
Hiç sorma canım gerçekten benimki çok ileri gidiyor çocuk konusunda kendi bebeği gibi davraniyor.eltime yaptiklarini gordum iyi cocugum yok demistim kendime.Bende gece girerse basarim cigligi galiba :) dusunsene uyaniyorsun tepende biri .Beni simdiden onun stresi sarıyor kimseye cevap veremeyen bi tipim zaten nasıl baş edicem bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…