2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Öyle yaparsa ben bir gece size yatıya geleyim de görsün anayı konyayı. Adamın aklını alırım ziplatirim valla

Gecmiş olsun canım, birkaç sene önce ben de uyuz olmuştum. Hatta biZde de tüm aile olmuştuonun kaşıntısı fena fenadır:) ama çok kısa sürede, kremlerden sonra geçmişti diye hatırlıyorum. 1 haftaya kalmaz yani o kaşıntı en azından :))

Sahur demişken aklıma geldi ramazanda oruç tutucakmisiniz benim eşim kesinlikle tutamazsin diyor deneyeyim bi iki gün tutabilirsem tutayım diyorum asla olmaz diyor .
Canım ben bir ay önce denedim oruç tutmayı. Gerçekten niyetliydim tutmaya. Sahur hazırlayıp yiyip içmeme rağmen saat sabah 9 a kadar anca dayanabildim çok kuruyor ağzım ve açlığa dayanamıyorum benim bu şekil bir tecrübem oldu. Şimdilerde hiç sanmıyorum tutabileceğimi. Kazaya kalacak artık.

Aynen bende hiç dayanamıyorum acıkınca elim ayağım titriyor valla:) Bebeğe de zararı olur süssüz kalır diye zaten eşim kesinlikle tutamazsin dedi .sonra tutarız bizde inşallah.

Bir tane de kv olayı benden Benim ki sizinkilerin tam tersi biliyorsunuz, babanne olacağım diye psikolojisi bozuldu Düşünmüş taşınmış, çocuğa Mama dedirtecekmis kendine Ben de o ne bee diye kahkahalarla güldüm, şimdi gençlik iksiri bulmaya gitti kesin

Hahah sesli güldüm

Mamişko

Bizde de öyle yayılıyor :) bir iki kişi kaldı ama onlarda kullansın dedi dr.
Ay çok çok fena hatta uyutmuyor
Sağol canım inş gecer

Aynen bende hiç dayanamıyorum acıkınca elim ayağım titriyor valla:) Bebeğe de zararı olur süssüz kalır diye zaten eşim kesinlikle tutamazsin dedi .sonra tutarız bizde inşallah.
İnşaAllah canım. Sonuçta keyfimizden sebep değil niyetimiz tutmaktı ve gücümüz yetmedi. Gücümüz yettiğinde tutarız insaAllah. Benim de esim sen tutabilsen bile karnındaki bıdık nasıl tutacak ki dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…