Hiç sorma canım gerçekten benimki çok ileri gidiyor çocuk konusunda kendi bebeği gibi davraniyor.eltime yaptiklarini gordum iyi cocugum yok demistim kendime.Bende gece girerse basarim cigligi galiba :) dusunsene uyaniyorsun tepende biri .Beni simdiden onun stresi sarıyor kimseye cevap veremeyen bi tipim zaten nasıl baş edicem bilmiyorum :)
Kızlar kaşıntının sebebi bulundu teşhis : uyuz
Hap,krem,losyon verdi butun aile kullansın dedi çünkü bulaşıcıymış
Kardeşimde başlanmıştı bana ve abime de bulaştı
Önlemi aldık
1haftada geçiyormuş bakalım
Kaşınan arkadaşlar dikkate alın kaşınmayı
Gecmiş olsun canım, birkaç sene önce ben de uyuz olmuştum. Hatta biZde de tüm aile olmuştuonun kaşıntısı fena fenadır:) ama çok kısa sürede, kremlerden sonra geçmişti diye hatırlıyorum. 1 haftaya kalmaz yani o kaşıntı en azından :))
Evet haklısın canım, bi de göbeğimde toplam bebek kilosu şuan 2700 civarı olsa, benim amacım 5000 i geçmekse, large bencede mantıklı:)) bir de siz düğmeli mi alıyorsunuz, ya da illa düğmeli mi almak lazım :)))
Canım ben bir ay önce denedim oruç tutmayı. Gerçekten niyetliydim tutmaya. Sahur hazırlayıp yiyip içmeme rağmen saat sabah 9 a kadar anca dayanabildim çok kuruyor ağzım ve açlığa dayanamıyorum benim bu şekil bir tecrübem oldu. Şimdilerde hiç sanmıyorum tutabileceğimi. Kazaya kalacak artık.
Canım ben bir ay önce denedim oruç tutmayı. Gerçekten niyetliydim tutmaya. Sahur hazırlayıp yiyip içmeme rağmen saat sabah 9 a kadar anca dayanabildim çok kuruyor ağzım ve açlığa dayanamıyorum benim bu şekil bir tecrübem oldu. Şimdilerde hiç sanmıyorum tutabileceğimi. Kazaya kalacak artık.
Aynen bende hiç dayanamıyorum acıkınca elim ayağım titriyor valla:) Bebeğe de zararı olur süssüz kalır diye zaten eşim kesinlikle tutamazsin dedi .sonra tutarız bizde inşallah.
Bir tane de kv olayı benden Benim ki sizinkilerin tam tersi biliyorsunuz, babanne olacağım diye psikolojisi bozuldu Düşünmüş taşınmış, çocuğa Mama dedirtecekmis kendine Ben de o ne bee diye kahkahalarla güldüm, şimdi gençlik iksiri bulmaya gitti kesin
Bir tane de kv olayı benden Benim ki sizinkilerin tam tersi biliyorsunuz, babanne olacağım diye psikolojisi bozuldu Düşünmüş taşınmış, çocuğa Mama dedirtecekmis kendine Ben de o ne bee diye kahkahalarla güldüm, şimdi gençlik iksiri bulmaya gitti kesin
Selam kızlar,bebişlerin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız ?
Benim makinemde bebek giysileri programı 95 derece ve 2.5 saat sürüyor.Bana çok fazla geldi siz nasıl yaptınız ?
Gecmiş olsun canım, birkaç sene önce ben de uyuz olmuştum. Hatta biZde de tüm aile olmuştuonun kaşıntısı fena fenadır:) ama çok kısa sürede, kremlerden sonra geçmişti diye hatırlıyorum. 1 haftaya kalmaz yani o kaşıntı en azından :))
Aynen bende hiç dayanamıyorum acıkınca elim ayağım titriyor valla:) Bebeğe de zararı olur süssüz kalır diye zaten eşim kesinlikle tutamazsin dedi .sonra tutarız bizde inşallah.
İnşaAllah canım. Sonuçta keyfimizden sebep değil niyetimiz tutmaktı ve gücümüz yetmedi. Gücümüz yettiğinde tutarız insaAllah. Benim de esim sen tutabilsen bile karnındaki bıdık nasıl tutacak ki dedi :))