Çok geçmiş olsun canım peki kalsiyumu arttırsan? Kemik ağrılarım kalsiyumla geçti gitti benim takviye alıyo muydun?Ah Meylen benım de kalçam oyle agrıyor ki. Kırıldıgını dusunmeye basladım
Yürüyünce de böyle dağılıyorum işteValla öyle ama sen elinden geldiğince yürü canım normal doğum olacak senin büyük ihtimal doğumu hızlandırır
Ah bende aynı gece dalmam saat 2 3 sonra terle kalk çişe kalk acıya kalkBen günde 3 saatten az uyuyanlar kulübüne üyeyim canım
Doğru düzgün uyuyamayınca sabhın köründe uyanmak gibi bir derdim de olmuyor
Canım senin doğum yaklaşıyor olabilir. Sağlıkla gelsin kuzu
@Birvarbiryokum nice güzel yaşların olsun taze anne.
@LaL ne durumdasın kuzu. Aklım sende.
Ozgurkus sen ne yaptın canım. Kontrol bugündü dimi.
:)) dağıla dağıla doğuracağız artık:)) geçmiyor kuzum günler geçmiyor inanki yazlar daha uzun sanki Allahdan son zamanlarımız yazda:)Yürüyünce de böyle dağılıyorum iştehayırlısı Allahtan
Geçen kuzenimle konuşuyoruz korunmayı bırakıcak falan diyo ki inşallah kasımda aralıkta kalırım:)) dağıla dağıla doğuracağız artık:)) geçmiyor kuzum günler geçmiyor inanki yazlar daha uzun sanki Allahdan son zamanlarımız yazda:)
Canim yaa ne tatlisiniz birlikte nice nice senelereYıllarca doğum günü yaklaştıkça büyük büyük heyecanlanan Sena kuş bu sefer doğum gününü unuttu. Gece bebegimi emzirmek için uyanınca bizim kızlar napti ki diye foruma bı girdim anaa doğum günü seysi :))) eşimin kaç gundur sorduğu garip garip sorular ve evi ilaclayalim bahanesi ile anneme kalmaya gelmemiz de anlam kazandı böylece:)) acaba ne planladilar. Cidden hayatımda ilk defa doğum günümü unutturdu oğlumun mutluluğu. Analık bu demek ki. Çoktan gecmisim kendimden
En anlamlı Doğum günün kutlu olsun canımYıllarca doğum günü yaklaştıkça büyük büyük heyecanlanan Sena kuş bu sefer doğum gününü unuttu. Gece bebegimi emzirmek için uyanınca bizim kızlar napti ki diye foruma bı girdim anaa doğum günü seysi :))) eşimin kaç gundur sorduğu garip garip sorular ve evi ilaclayalim bahanesi ile anneme kalmaya gelmemiz de anlam kazandı böylece:)) acaba ne planladilar. Cidden hayatımda ilk defa doğum günümü unutturdu oğlumun mutluluğu. Analık bu demek ki. Çoktan gecmisim kendimden
Canım Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inşallahDündü canım su ölçümü yapıldı sol üst cepte tamamen su bitmiş yapısmıs orası dedi.pazartesi gel yatırabılırım yada salı yatırırım dedi.bu hafta Allahtan birsey cıkmazsa doğum kesin
Ben varım canım doğurmadım ama normal Doğum başlasın diye bekliyorum. Yalnız şekeri olanları ileri haftalara taşımıyorlar drum risk olur dedi o sebeple iki haftaya en geç doğurmam lazımGebelik şekeri olup normal doğuran vardır dimiben normal doğurmak istiyorum ya.
Sagol canım insallah sizleride .peşimden gel :)En anlamlı Doğum günün kutlu olsun canımne güzel telaşlarla unutmuşsun hep böyle mutlulukların olsun
Canım Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inşallah
Ben varım canım doğurmadım ama normal Doğum başlasın diye bekliyorum. Yalnız şekeri olanları ileri haftalara taşımıyorlar drum risk olur dedi o sebeple iki haftaya en geç doğurmam lazım
Özaman benimde 3 haftam varEn anlamlı Doğum günün kutlu olsun canımne güzel telaşlarla unutmuşsun hep böyle mutlulukların olsun
Canım Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inşallah
Ben varım canım doğurmadım ama normal Doğum başlasın diye bekliyorum. Yalnız şekeri olanları ileri haftalara taşımıyorlar drum risk olur dedi o sebeple iki haftaya en geç doğurmam lazım
Kabus dolu geceler:))) valla ya şöyle şırıl şırıl olsa içim yanmıcak :))Ahh gecelerr
Aynı durumdayım
Uyuyamıyorum kalk yat dön dönerken canın yansın uyan tekrar uyumaya çalış
Terle üst değiş sürekli wc ziyaretleri
Gittiğime değse bari gıdım gıdım
Cidden zorlamaya başladı
Çok şükür diyoruz yinede
Kilosu normal değil mi canım niye kilo aldırmaya çalısıyon bebişe:)Bugun kontrol vardi gebedaslarim... 34.haftayi 2600gr 49cm tamamlamışız ve 11 temmuzda dogum icin cagirdi insallah daha once gelmeye kalkmaz hanim kizimizbizim durum boyle...doğuma kadar 1kilo alır mi sizce ne yemeli içmeli varsa önerileriniz çok sevinirim
İnşallah ben geleyim ya peşindenSagol canım insallah sizleride .peşimden gel :)
Canım benim drumun dediği gebelik şekeri olan annelerde tek gebelikse en son 38 haftanın sonuna kadar bekliyoruz, çoğulsa en geç 37 dedi. Kendi drun bir yorum getirdi mi. Bana bu hafta itibariyle bol yürüyüş verdi işte kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışacağımÖzaman benimde 3 haftam var
Vardır canımda doktorlar pek istemiyor.ben normal diyabet olduğum için 37 sen sonra asla doğurtmuyorlarmış.ama gebelik şekeri olup normal doğuran kişileri instgramda görüyoruzGebelik şekeri olup normal doğuran vardır dimiben normal doğurmak istiyorum ya.
En sevdiğim hafta sonuGünaydın kızlarrrrr :) güzel bir haftasonu geçirelim ❤❤❤ Ben bu aralar ev temizliyorum. Ev dediysem dolap içleri falan eşimle yapıyoruz. Önümüzdeki hafta sonu genel temizlik için iki bayan gelecek. Bu hafta içi de halıları falan yollarım.
Canım sen yine de Pazartesi git salıya bırakma. Zararı yok demek ki üst cebin bitmesinin ki yatış vermemiş, kuzu da büyüdü zaten annesi, ne zaman isterse gelsin. Bu güne kdar bekledi çocuk aferim akıllı çocukmuş. Vallahi sana da maşllah. Çok emek verdin, Ankaranın keşmekeşinde hergün hastaneye git gel, bayramın hastanede geçti. Allah emeklerinin karşılığını versin arkadaşım. Sağlıkla doğur, sağlıkla taburcu olun.Dündü canım su ölçümü yapıldı sol üst cepte tamamen su bitmiş yapısmıs orası dedi.pazartesi gel yatırabılırım yada salı yatırırım dedi.bu hafta Allahtan birsey cıkmazsa doğum kesin
Babalar günü için bende gitmek istiyorum ama eşim arabayla gitti ben kaldım dımdızlak dolmuşla gitsem mi acaba yaEvi görümcem süpürdü ben sildim, oh mis bir de banyoyu yıkadım. Artık biriktirmeden yapıyorum, ne olur ne olmaz diye 2 güne bir.
Kuaföre gidicem, ordan da babalar günü alışverişine
Sayecim sen riske atmasan mı canım. Ben dün dolmuşa binmek zorunda kaldım da mahvetti beni. İndiğimde karın ağrısından zor yürüdüm. Sitenin güvenlik görevlisi korkmuş yazık, ambulansı arayayım mı diyorBabalar günü için bende gitmek istiyorum ama eşim arabayla gitti ben kaldım dımdızlak dolmuşla gitsem mi acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?