2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ah bende aynı gece dalmam saat 2 3 sonra terle kalk çişe kalk acıya kalk uykusuzluğa alıştım resmen valla aminnn canım hepsi sağlıkla gelsin

:)) dağıla dağıla doğuracağız artık:)) geçmiyor kuzum günler geçmiyor inanki yazlar daha uzun sanki Allahdan son zamanlarımız yazda:)
Geçen kuzenimle konuşuyoruz korunmayı bırakıcak falan diyo ki inşallah kasımda aralıkta kalırım dedim ki en geç eylülde ekimde kalırsın hamile ki son zamanın yaza gelmesin temmuz ağustos kendini jiletlersin sus

Canim yaa ne tatlisiniz birlikte nice nice senelere

En anlamlı Doğum günün kutlu olsun canım ne güzel telaşlarla unutmuşsun hep böyle mutlulukların olsun
Canım Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inşallah
Gebelik şekeri olup normal doğuran vardır dimi ben normal doğurmak istiyorum ya.
Ben varım canım doğurmadım ama normal Doğum başlasın diye bekliyorum. Yalnız şekeri olanları ileri haftalara taşımıyorlar drum risk olur dedi o sebeple iki haftaya en geç doğurmam lazım

Sagol canım insallah sizleride .peşimden gel :)

Özaman benimde 3 haftam var

Kabus dolu geceler:))) valla ya şöyle şırıl şırıl olsa içim yanmıcak :))

Kilosu normal değil mi canım niye kilo aldırmaya çalısıyon bebişe:)

Sagol canım insallah sizleride .peşimden gel :)
İnşallah ben geleyim ya peşinden
Özaman benimde 3 haftam var
Canım benim drumun dediği gebelik şekeri olan annelerde tek gebelikse en son 38 haftanın sonuna kadar bekliyoruz, çoğulsa en geç 37 dedi. Kendi drun bir yorum getirdi mi. Bana bu hafta itibariyle bol yürüyüş verdi işte kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışacağım

Gebelik şekeri olup normal doğuran vardır dimi ben normal doğurmak istiyorum ya.
Vardır canımda doktorlar pek istemiyor.ben normal diyabet olduğum için 37 sen sonra asla doğurtmuyorlarmış.ama gebelik şekeri olup normal doğuran kişileri instgramda görüyoruz

En sevdiğim hafta sonu eline sağlık, dinlene dinlene yap. Benim sadece ytak odasının komodinleri ve 5 li çamaşırlık kaldı. Yarın da kapıları sileceğim. Pazartesi annem geliyor. Evin ve balkonum camlarını da o silecek. Sonra da halılrı yıkamaya vericez. Koltuk ve sandalyelerr için yıkamaya gelecekler bittiiii
Canım sen yine de Pazartesi git salıya bırakma. Zararı yok demek ki üst cebin bitmesinin ki yatış vermemiş, kuzu da büyüdü zaten annesi, ne zaman isterse gelsin. Bu güne kdar bekledi çocuk aferim akıllı çocukmuş. Vallahi sana da maşllah. Çok emek verdin, Ankaranın keşmekeşinde hergün hastaneye git gel, bayramın hastanede geçti. Allah emeklerinin karşılığını versin arkadaşım. Sağlıkla doğur, sağlıkla taburcu olun.

Evi görümcem süpürdü ben sildim, oh mis bir de banyoyu yıkadım. Artık biriktirmeden yapıyorum, ne olur ne olmaz diye 2 güne bir.
Kuaföre gidicem, ordan da babalar günü alışverişine
Babalar günü için bende gitmek istiyorum ama eşim arabayla gitti ben kaldım dımdızlak dolmuşla gitsem mi acaba ya

Babalar günü için bende gitmek istiyorum ama eşim arabayla gitti ben kaldım dımdızlak dolmuşla gitsem mi acaba ya
Sayecim sen riske atmasan mı canım. Ben dün dolmuşa binmek zorunda kaldım da mahvetti beni. İndiğimde karın ağrısından zor yürüdüm. Sitenin güvenlik görevlisi korkmuş yazık, ambulansı arayayım mı diyor pis dolmuşcu yüzünden dedim. uzak değilse mesafe taksiyle gitsen daha iyi kuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…