2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla biz babalar gününde evde yine temizlikteyiz daha doğrusu eşim temizlik yapıcak yine :)) valla kocam bu 9 ayda çok çalıştı baba olmayı haketti:)))) 24 haziranda doğum 26 haziranda bizim evlilik yıl dönümü 2 mizede en süper hediye olacak oğlumuz inşallah

Allah razı olsun canım valla analık bunu gerektirirmiş .emeklerimizin karsılıgını alalım insallah.hersey kuzular için.pazartesi gidecegim canım salıda yatırabılırım dedi pazarteside bakalım.içim rahat buyudu şükür

Saglıkla gelsin oğluşların insallah

Telsiz, kamera bence gerekli değil.

Günaydın, bu hafta sonu ben de dolap içi perdeler yapacağım haftaya genel temizlik için birini çağırırım aynı çalışmalar benim evde de mevcut kolay gelsin ne kadar dolap varmış bitmiyor

Bu aralar cok uyuyan bir ben miyim acaba.Yataga girdigim gibi misil misil uyuyorum sabah gozumu aciyorum.Gece de her zaman olmasa da 1 kere Wc kalkiyorum hemen uyuyorum.Ama sabahlari 8 oldu mu artik uykum gelmiyo

Bence alir canim.Benim gecen kontrolde 4 haftada 1 kilo almisti
Vardır canımda doktorlar pek istemiyor.ben normal diyabet olduğum için 37 sen sonra asla doğurtmuyorlarmış.ama gebelik şekeri olup normal doğuran kişileri instgramda görüyoruz
Gebelik sekeri olunca neden dogurtmuyorlarmis ki canim.Coxuk cok kilo almasin diye mi ki

Kilosu normal değil mi canım niye kilo aldırmaya çalısıyon bebişe:)
Ekstra kilo aldırmak değil amacım sadece o güne kadar 1 kilo alır mi haftada 200 almış ama eğer elimizdeyse 250 aldırsak haftada fena olmaz biraz daha ele avuca gelir oğlum 4 kilo doğmuştu bunda rakamlar çok küçük geliyor gözüme korkuyorum minnacık nasıl bakarım diye

Yaaa hayır sağlıklı olsunda minnak doğsun doya doya bebeklik yaşasın bizde yaşayalım eşimin kuzeni oldu 3230 o kadar güzel ki

Bence alir canim.Benim gecen kontrolde 4 haftada 1 kilo almisti

Gebelik sekeri olunca neden dogurtmuyorlarmis ki canim.Coxuk cok kilo almasin diye mi ki
Gebelik şekeri değil canım normalde şeker hastası olanlar için 37. Haftaya girdimi hemen alınır dedi doktorum takibi yapılmaz dedi.Allah korusun bebeğin ani kalbi durma olayları olabiliyormuş.zaten cabukda gelişiyorlar doktor bebeğin 40 haftalıkla aynı dedi.ama gebelik şekerinde suyun fazlaysa bebek iriyse yine doktor Sezaryan isteyebiliyor ama yine normal zamanında yapanlarda oluyor doktorun tercihi değişiyor herhalde.

Anladım canım:)

Banada öyle geliyo bişeyler eksik gibi
Telsiz ya da kamera evin durumuna göre ihtiyaç bence odaların konumuna göre
Bebeğin uyuduğu oda salona uzaksa mutfağa uzaksa tabi gerekli
Ben kızımda kullandım ama yazlıkta çünkü ben bahçedeyken gerekiyordu
Evde ihtiyaç duymadım minik ev

Nakışlı tulum battaniye ve nevresim takımı yastık yaptırdım mahalledeki nakışçıya pikocu derler ya hani
İnternetten güvenemedim ben ne gelecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…