Allah razı olsun canım valla analık bunu gerektirirmiş .emeklerimizin karsılıgını alalım insallah.hersey kuzular için.pazartesi gidecegim canım salıda yatırabılırım dedi pazarteside bakalım.içim rahat buyudu şükürEn sevdiğim hafta sonueline sağlık, dinlene dinlene yap. Benim sadece ytak odasının komodinleri ve 5 li çamaşırlık kaldı. Yarın da kapıları sileceğim. Pazartesi annem geliyor. Evin ve balkonum camlarını da o silecek. Sonra da halılrı yıkamaya vericez. Koltuk ve sandalyelerr için yıkamaya gelecekler bittiiii
Canım sen yine de Pazartesi git salıya bırakma. Zararı yok demek ki üst cebin bitmesinin ki yatış vermemiş, kuzu da büyüdü zaten annesi, ne zaman isterse gelsin. Bu güne kdar bekledi çocuk aferim akıllı çocukmuş. Vallahi sana da maşllah. Çok emek verdin, Ankaranın keşmekeşinde hergün hastaneye git gel, bayramın hastanede geçti. Allah emeklerinin karşılığını versin arkadaşım. Sağlıkla doğur, sağlıkla taburcu olun.
Saglıkla gelsin oğluşların insallahİnşallah ben geleyim ya peşinden
Canım benim drumun dediği gebelik şekeri olan annelerde tek gebelikse en son 38 haftanın sonuna kadar bekliyoruz, çoğulsa en geç 37 dedi. Kendi drun bir yorum getirdi mi. Bana bu hafta itibariyle bol yürüyüş verdi işte kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışacağım
Telsiz, kamera bence gerekli değil.Ya sanki hala eksiklerim var almadigim seyler var unuttum biseyleri gibi.
Isme karar veremedim dolayisiyla isimli hic bisey yok cikolata tulum vs. Hic isimli nakisli nevresim yaptiran oldu mu?
Telsiz yada kamera almadim ev kucuk gerekir mi illa ki sizce.aldiysaniz neler aldiniz kizlar?
Bide agrilardan baskilardan bahsediyosunuz hemen hemen hepiniz bende simdiye kadar hic agri olmadi kafasi asagida ama o kanala girmesi falan bende olmuycak mi hic bi sikintim yok cunku.
1 saat bile yürüyemiyorumBende alışverişe gittim diye bunlar Bide doktor diyo ki 2 saat yürü 1 saat gündüz 1 saat akşam nasıl yürüyeyim
Günaydın, bu hafta sonu ben de dolap içi perdeler yapacağım haftaya genel temizlik için birini çağırırım aynı çalışmalar benim evde de mevcut kolay gelsinGünaydın kızlarrrrr :) güzel bir haftasonu geçirelim ❤❤❤ Ben bu aralar ev temizliyorum. Ev dediysem dolap içleri falan eşimle yapıyoruz. Önümüzdeki hafta sonu genel temizlik için iki bayan gelecek. Bu hafta içi de halıları falan yollarım.
Bu aralar cok uyuyan bir ben miyim acaba.Yataga girdigim gibi misil misil uyuyorum sabah gozumu aciyorum.Gece de her zaman olmasa da 1 kere Wc kalkiyorum hemen uyuyorum.Ama sabahlari 8 oldu mu artik uykum gelmiyoAhh gecelerr
Aynı durumdayım
Uyuyamıyorum kalk yat dön dönerken canın yansın uyan tekrar uyumaya çalış
Terle üst değiş sürekli wc ziyaretleri
Gittiğime değse bari gıdım gıdım
Cidden zorlamaya başladı
Çok şükür diyoruz yinede
Senin ikizler kendiliğinden mi canım?Kızlar bir de artık karnımı günde 3 kez yağlıyorum. Davul gibi gerildi karnım, o kadar acıyor ki karın duvarım, e tabi çatır çatır çatlıyor deri. +16 kilodayım, kızımda 28 e yakın kilo aldım böyle değildim ya, ikizde çok daha zormuş
Bence alir canim.Benim gecen kontrolde 4 haftada 1 kilo almistiBugun kontrol vardi gebedaslarim... 34.haftayi 2600gr 49cm tamamlamışız ve 11 temmuzda dogum icin cagirdi insallah daha once gelmeye kalkmaz hanim kizimizbizim durum boyle...doğuma kadar 1kilo alır mi sizce ne yemeli içmeli varsa önerileriniz çok sevinirim
Gebelik sekeri olunca neden dogurtmuyorlarmis ki canim.Coxuk cok kilo almasin diye mi kiVardır canımda doktorlar pek istemiyor.ben normal diyabet olduğum için 37 sen sonra asla doğurtmuyorlarmış.ama gebelik şekeri olup normal doğuran kişileri instgramda görüyoruz
Yok canım ya hele gündüz o sıcakta imkansız Bi yerlerden toplarlar beni artık1 saat bile yürüyemiyorum2 saat cok zormuş
Ekstra kilo aldırmak değil amacım sadece o güne kadar 1 kilo alır mi haftada 200 almış ama eğer elimizdeyse 250 aldırsak haftada fena olmaz biraz daha ele avuca gelir oğlum 4 kilo doğmuştu bunda rakamlar çok küçük geliyor gözüme korkuyorum minnacık nasıl bakarım diyeKilosu normal değil mi canım niye kilo aldırmaya çalısıyon bebişe:)
Yaaa hayır sağlıklı olsunda minnak doğsun doya doya bebeklik yaşasın bizde yaşayalımEkstra kilo aldırmak değil amacım sadece o güne kadar 1 kilo alır mi haftada 200 almış ama eğer elimizdeyse 250 aldırsak haftada fena olmaz biraz daha ele avuca gelir oğlum 4 kilo doğmuştu bunda rakamlar çok küçük geliyor gözüme korkuyorum minnacık nasıl bakarım diye
Dilini ısır gerini kaşıBu aralar cok uyuyan bir ben miyim acaba.Yataga girdigim gibi misil misil uyuyorum sabah gozumu aciyorum.Gece de her zaman olmasa da 1 kere Wc kalkiyorum hemen uyuyorum.Ama sabahlari 8 oldu mu artik uykum gelmiyo
Gebelik şekeri değil canım normalde şeker hastası olanlar için 37. Haftaya girdimi hemen alınır dedi doktorum takibi yapılmaz dedi.Allah korusun bebeğin ani kalbi durma olayları olabiliyormuş.zaten cabukda gelişiyorlar doktor bebeğin 40 haftalıkla aynı dedi.ama gebelik şekerinde suyun fazlaysa bebek iriyse yine doktor Sezaryan isteyebiliyor ama yine normal zamanında yapanlarda oluyor doktorun tercihi değişiyor herhalde.Bence alir canim.Benim gecen kontrolde 4 haftada 1 kilo almisti
Gebelik sekeri olunca neden dogurtmuyorlarmis ki canim.Coxuk cok kilo almasin diye mi ki
Anladım canım:)Ekstra kilo aldırmak değil amacım sadece o güne kadar 1 kilo alır mi haftada 200 almış ama eğer elimizdeyse 250 aldırsak haftada fena olmaz biraz daha ele avuca gelir oğlum 4 kilo doğmuştu bunda rakamlar çok küçük geliyor gözüme korkuyorum minnacık nasıl bakarım diye
Banada öyle geliyo bişeyler eksik gibiYa sanki hala eksiklerim var almadigim seyler var unuttum biseyleri gibi.
Isme karar veremedim dolayisiyla isimli hic bisey yok cikolata tulum vs. Hic isimli nakisli nevresim yaptiran oldu mu?
Telsiz yada kamera almadim ev kucuk gerekir mi illa ki sizce.aldiysaniz neler aldiniz kizlar?
Bide agrilardan baskilardan bahsediyosunuz hemen hemen hepiniz bende simdiye kadar hic agri olmadi
kafasi asagida ama o kanala girmesi falan bende olmuycak mi hic bi sikintim yok cunku.
Kalsıyum kullanıyorum canım basından beri. Bu gunlerde cok yoruldum ondan sanırımÇok geçmiş olsun canım peki kalsiyumu arttırsan? Kemik ağrılarım kalsiyumla geçti gitti benim takviye alıyo muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?