Hayırlı olsun canım bebisin gözün aydın çok sevindim senin adına az çekmedin şükür ki kavuştun ❤Cicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤
Yaaa ama coook tatlısınızOğlana kıyafet alırken herkes dedi ki aman çok alma zaten getiren çok olur giydiremeden büyür dediler bende vardır bildikleri diye almadım. Anam 1 ay oldu kiyafetgetiren sadece 3 kişi onlarda hep büyüyünce giyeceği şeyler. Dün oğlanı anneme bırakıp iki saatliğine hemen nerdeyse koşar gibi lcw ye gittik yakın diye. Aldık biseyler hemen eve döndük ama böyle bişey olamaz. Bir sokulusu var boynuma anlatsam inanmazsiniz. Tabi ben yine salya sümük duygusal bağlamalar. Saatlerce göğsümden indiremedim. Diyeceğim o ki ya kocalarinizi gönderin ya da eksik bırakmayın doğum sonrasına bence. :))
B bskscl bence senin kaynananın derdi kendi annenin ismini koycan ya ondan da olabilir kız :))
Gözün aydın canım. Çektiğin acıların mükâfatını aldin. Bebisinle huzurlu sağlıklı bir yaşam dilerim.Cicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤
8 temmuz doğumDenize gireniniz var mı kızlar? En son ne zaman girmeli bugün dra sormayı unuttum...bilen soran var mı? Herşey yolunda giderken bi sakıncası olmaz herhalde yüzmeyeceğim kramp ne zaman girer belli olmaz ama oğlumla suda vakit geçiririm yarın bi girio çıkalım diyoruz
Gözün aydın kuşumCicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤
Iste bu gercek askOğlana kıyafet alırken herkes dedi ki aman çok alma zaten getiren çok olur giydiremeden büyür dediler bende vardır bildikleri diye almadım. Anam 1 ay oldu kiyafetgetiren sadece 3 kişi onlarda hep büyüyünce giyeceği şeyler. Dün oğlanı anneme bırakıp iki saatliğine hemen nerdeyse koşar gibi lcw ye gittik yakın diye. Aldık biseyler hemen eve döndük ama böyle bişey olamaz. Bir sokulusu var boynuma anlatsam inanmazsiniz. Tabi ben yine salya sümük duygusal bağlamalar. Saatlerce göğsümden indiremedim. Diyeceğim o ki ya kocalarinizi gönderin ya da eksik bırakmayın doğum sonrasına bence. :))
B bskscl bence senin kaynananın derdi kendi annenin ismini koycan ya ondan da olabilir kız :))
Ayy ben de aynı eskiden çok iyi anlaşırdık çok severdim öyle kız erkek ayrımı da yapmaz hatta kızını eşimden çok sever ama oğlumda gösterdiği ilgiyi göstermedi bu gebeligimde...eşimin de zaten canına tak etmesine ramak varmış olacak ki o da epey uzaklaştı soğudu durduk yere gidip gelmez olduk birden koptuk...istemezdim böyle olmasını kendi annem uzakta bari babanne desteği varlığı iyi gelir çocuklara diyordum ama oğluma da ilgisi çok içten değil ki çocuk da pek düşkün olamadı zaten şimdi karnimdaki kiza ilgi alaka sıfır... eşim de boşver biz yeteriz kimseye ihtiyacımız yok diyor...canima minnet bu saatten sonraYa bu arada bana noluyor yaa.. Ben kayinvalidemi çok severdim cool kadın diye. Sanirim kızıma ilgi göstermedi ve hiç sevinmedi diye düşman oldum birdenNe derse batıyor kadın. Doğduğunda demek ki biri bir şey yapsa çocuklarımıza yeminle insan katıl olur.
8 mi temmuz8 temmuz doğum
30 hazirana kadar gir dedi canım denize
Beni çok rahatlatıyo tüm ağrımı alıyo tuzlu su
Canım hemoglobin ve hemotokrit değerlerin biraz düşmüş. Kan için ilaç alıyormusun. Tahlilin bir kısmı da çıkmamış fotoğrafta ama
Yok. Yanında koynunda kucağında. E kokusu sesi bakışı. İçindeyken bunların hepsinden mahrumsun. Ben hiç ozlemedim canım :)Sevgili doğum yapa arkidişler ,simdi kızım icimde gerinirken ayağını hissettim resmen bi duygulandım 8 9 gunumuz kaldı aynı bedende.. hüzünlendim. Dısarı cıkınca cok özlediniz mi o halleri, yoksa kucağında sevmek o kadar güzelki aklımıza bıle gelmıyor mu dersınız
Allah razı olsun hepinize tattırsınOzgurkus gözün aydın canım,Allah mutlu mesut Analı babalı büyütsün canım.
İnsallah sizlerde kavusun saglıklaGözün aydın kuşumAllah size bağışlasın güzel günler versin
Tesekkür ederim canımGözün aydın canım. Çektiğin acıların mükâfatını aldin. Bebisinle huzurlu sağlıklı bir yaşam dilerim.
Tesekkür ederim darısı size :)
Amin insallah sagolunKızlar dun serumdan sonra sancı duzeldı eve geldik. Yarın kendi doktoruma kontrolum var. Bakalım minik beyimiz neler yapıyor içeride. Kalçam dali agrı da hafifledi ama bazen asırı zorluyor.Geçen hafta havuz göl vs. yüzmüştük belki de ondan oldu.
Ozgurkus canım gözünaydın Allah analı babalı buyutsun
Yok hayatım asla istemiyorum zaten bakmasını. Zaten anaclik sıfır, aklım daha çok kalır. Kendine baksın yeter benim içinO bakmasın sen ona baktıryani sana soran yok oğlunun çocuğu mecbursun durumu tabi bunu eşin yapacak annecine
İnşallah olmaz canım. Kızım dogdugunda cocuk doktoru 15 gun sonra baslayın dıye bitkisel bir gaz surubu vermişti.Daha 15 gunluk olmadan kuveze gırınce orada yeni dogan uzmanına sormustum. 15 20 gün sonra gaz başlar demişti. Nitekim de oyle oldu.Bize iyi gelen Nurse Harveys damla ile Biogai damlayı aynı anda kullanmaktı.İkisi de bitkisel ve iyi damlalar. İhtiyacı olan olacak olan bulunursa aklınızda bulunsunAy inşallah gaz olmaz yaa, bugün tam 7 günlük olduk doğum kilomuza gelemedik.
Canım benimde öyle olmuştu, ben kasılma hesaplayıcı yükleyip bakıyordum, ilk hafta 10dkda 1di doktor nst yaptı eve gönderdi. 2. Hafta 8-10dkda 1di sonrada zaten 5e düştü doğurdum.
Canım ben sarılıktan dolayı hergün 2tüp topuğundan aldırıyorum. Tarama testleri için hastanede alındı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?