2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar oldum bittim:)) bu evin temizliği neden hiç bitmiyorrrrr eşim temizlik yapıyor sağolsun da bende duramayınca iş çıkıyor yine bir sürü bu hafta son temizlik cuma annem cmtsi ablam gelicek son dokunuşları yaparlar artık bi zahmet:))

Yaaa ama coook tatlısınız
Bizim içimizde de böyle Bebisler var ya hala inanamıyorum çok sabırsızlanıyorum böyle görünce:)

8 temmuz doğum
30 hazirana kadar gir dedi canım denize
Beni çok rahatlatıyo tüm ağrımı alıyo tuzlu su

Iste bu gercek ask

Ayy ben de aynı eskiden çok iyi anlaşırdık çok severdim öyle kız erkek ayrımı da yapmaz hatta kızını eşimden çok sever ama oğlumda gösterdiği ilgiyi göstermedi bu gebeligimde...eşimin de zaten canına tak etmesine ramak varmış olacak ki o da epey uzaklaştı soğudu durduk yere gidip gelmez olduk birden koptuk...istemezdim böyle olmasını kendi annem uzakta bari babanne desteği varlığı iyi gelir çocuklara diyordum ama oğluma da ilgisi çok içten değil ki çocuk da pek düşkün olamadı zaten şimdi karnimdaki kiza ilgi alaka sıfır... eşim de boşver biz yeteriz kimseye ihtiyacımız yok diyor...canima minnet bu saatten sonra

Canım hemoglobin ve hemotokrit değerlerin biraz düşmüş. Kan için ilaç alıyormusun. Tahlilin bir kısmı da çıkmamış fotoğrafta ama

Sadece referans dışı sonuçları koymuştum canım sağol.Çoklu vitamin içince onun içinde demir var diye diğer kan ilacını icmemistim.1 ayda 11.6 dan 10.6 ya düşmüş hgb.Kan ilacını da içeyim en iyisi.

Yok. Yanında koynunda kucağında. E kokusu sesi bakışı. İçindeyken bunların hepsinden mahrumsun. Ben hiç ozlemedim canım :)

Amin insallah sagolun

İnşallah olmaz canım. Kızım dogdugunda cocuk doktoru 15 gun sonra baslayın dıye bitkisel bir gaz surubu vermişti.Daha 15 gunluk olmadan kuveze gırınce orada yeni dogan uzmanına sormustum. 15 20 gün sonra gaz başlar demişti. Nitekim de oyle oldu.Bize iyi gelen Nurse Harveys damla ile Biogai damlayı aynı anda kullanmaktı.İkisi de bitkisel ve iyi damlalar. İhtiyacı olan olacak olan bulunursa aklınızda bulunsun İnşallah hiç gaz olmaz ama malesef biyolojik olarak kacınılmaz bir şey bu. Kimi bebekte az kiminde cok. Mutlaka oluyor ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…