Ben anneanne babaanne bakmasından yana değilim canım. Bizim babaanne bırak bakmayı bızım cocukların yuzune bile bakmaz acıkca da soyler kızının cocuklarını daha cok sevdıgını.Annem babam kızıma canlarını verir uça uça bakarlar. Ama diyorum ya çalısma durumuna gırersem iyi bir bakıcı bakmasından yanayım.Yok hayatım asla istemiyorum zaten bakmasını. Zaten anaclik sıfır, aklım daha çok kalır. Kendine baksın yeter benim için
Benim kızdan 3 kez aldılar. Dogdugunda hastanede küveze baska özel hastanede girdi orada bir de saglık ocagında Ozel hastanelerin birinde alınan fazlaydı farkındayım. Ama bence de cok onemli bu yuzden izin verdim. Üçünden birini seçmem gerekse saglık ocagındakini seçerdim.Çünkü saglık bakanlığının prosedürü bu.Aynen öyle
Bakanlıgin bu konuda sıkı bir takip yapabilmesi icin tek elden bu isi goturmesi lazim. Bu yuzden Saglik ocaklari yetkilendirilmis sadece.
Bazı doktorlar sıradan bir kan tahlili için bile başka hastanenin sonucuna itibar etmiyor, kendi hastanesinde testi yineliyor. O yüzden bakanlığın bu tutumu normal. Diğer türlü takip edemez, zorlaşır
Bir de bu ülkede hala evde doğuranlar ya da hastaneden çıktıktan sonra doktor yüzü görmeyenler var. Sağlık ocaklari sıkı takibe girmese Allah korusun bu hastalıklardan habersiz büyür çocuklar. Özellikle tiroid tedavisi için ilk 3 ay cok önemli mesela. 3 aydan sonra geridönüş yok
Doğurdum doğurdum :)Doğurdun mu arkadaşım
3 adet az canım az kalmış zaten. Reflün için rennie duo al çok işime yarıyor benimEvet canım normal doğum aslında bata gore 03.07.19 doğum tarihi ama ilk günden beri 1 hafta öndeydi.yani kendisi hala oluşmamışken bile kese 1 hafta ileri gidiyordu.buzamana kadar da aynı şekilde değişim olmadan kaldığı için doktor doğumu 1 hafta öne aldı.yani 26.06 beklenen doğum tarihi ama kuzum yerinde baya rahat olsa gerek hiç bir belirti yok.
Ay canım ya son bir haftadır aşırı derecede yorgunluk var üzerimde. Hiç birşey yapmadan yoruluyorum 15 dk yürüyüş ten sonra kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum .özellikle akşam yürüyüşünden sonra bütün gece kemik ağrısından uyuyamıyorum.magnezyumu bırakmanın belirtileri olsa gerek.hurmaya dün başladım.reflu korkusundan sadece 3 tane yiyebildim. Inşallah faydası olur.
Bu ıyı haberYok. Yanında koynunda kucağında. E kokusu sesi bakışı. İçindeyken bunların hepsinden mahrumsun. Ben hiç ozlemedim canım :)
Eveett 8 temmuz8 mi temmuzayyy bana da 11inde gel dedi sen pazartesi ben perşembe inşallah rabbim sağ salim kavuştursun
Büyüyünce bebeklikleri geçince özleniyo hem hamilelik hem bebeklik halleriBu ıyı habercunku hafif hafif icim sızlamaya basladı icimden cıkacak diye. Sağlıkla gelsın hepımız sağlıkla büyütelim ne güzel bir duygu ya Rabbim
Ben bugün hepten başlayacağım inşaAllah canım. Öncekini zor doğurdum inan hastaneye gitmesem doğacağı yoktu. Bu sebeple korkuyorum şimdiden günde 5-7 tane başlamak istiyorum 38 de doğsa bile bi sıkıntı olmaz zaten. Önceki sefer neler neler yapmıştımda 40+2 de zoraki doğdu. Işte bende beni zorlamamaları için herşey kendiliğinden gelişsin, sancı ve açılmayı arttırmak amaçlı serum verip habire kontrol etsinler istemediğimden sebep elimden gelen herşeyi yapmayı planlıyorum. Perine masajına başladım mesela 4 seferdir yapıyorum. Bu akşamdan itibarende bi aksilik olmazsa bol yürüyüş ve hurma planlıyorum, öncekinde çarşıları tavaf etmeme rağmen öyle oldu ise bununda 38 den önce doğacağını sanmıyorum zatenSen hurma yemeye basladin mi canim.Ben.henuz baslamadim
HarikasınBenim kaynana da tam tersi istiyo ki 3 aylık çocuğu bırakıp işe geri döneyim kendisi baksın
Çok beklerlerPara pul umrumda değil Bi aksilik olmazsa lüksümden kısıp 10 ay 1 sene kızıma kendim bakmak istiyorum
O renie duo yu gercekten cok merak ediyorum.ama burda yok canım. Hamileligimin yarısından çoğunu refluyle geçirdim.artik canıma tak etti .Hiç birşey yiyemiyorum. Burda doktorlar bu durumu pek önemsemiyor.normal renie verdi doktor ama o bile daha kötü yapıyor. Ikı haftadır troid hapimdan başkasını içemez oldum.demir hapı filan artık ağzıma süremiyorum .3 adet az canım az kalmış zaten. Reflün için rennie duo al çok işime yarıyor benim
Bende en son baktırdığımda seninkiyle aynı civarlardaydı kan değerlerim. Ben aylardır günde 2 tane kan hapı alıyorum canım. Doktorum en son ki değerlerime bakınca da günde iki şeklinde devam etmem gerektiğini söyledi. Sen bir tane mi kullanıyorsun günde?Cuma günü verdiğim kan sonuçları anlayan var mı kızlar?Kan değerim düşmüş onu anladım da diğerleri ne anlama geliyor?
@Saye- canım sen sağlıkçiydin Di mi bi bakar mısın?
canim bende 36. hafta dolunca yemeye baslayayim dedim. Erken de gelsin istemiyorum.Ben bugün hepten başlayacağım inşaAllah canım. Öncekini zor doğurdum inan hastaneye gitmesem doğacağı yoktu. Bu sebeple korkuyorum şimdiden günde 5-7 tane başlamak istiyorum 38 de doğsa bile bi sıkıntı olmaz zaten. Önceki sefer neler neler yapmıştımda 40+2 de zoraki doğdu. Işte bende beni zorlamamaları için herşey kendiliğinden gelişsin, sancı ve açılmayı arttırmak amaçlı serum verip habire kontrol etsinler istemediğimden sebep elimden gelen herşeyi yapmayı planlıyorum. Perine masajına başladım mesela 4 seferdir yapıyorum. Bu akşamdan itibarende bi aksilik olmazsa bol yürüyüş ve hurma planlıyorum, öncekinde çarşıları tavaf etmeme rağmen öyle oldu ise bununda 38 den önce doğacağını sanmıyorum zaten
Geçiyor canım Allah ın izniyle. Ama reflü dayanılacak şey değil.. sizin civarlarda hiçbir eczanede yok mu canım yazdırmadan bile alsan 10 tl. Doğuma kadar rahat ederdin en azından hurmalarınıda rahat rahat yerdin.O renie duo yu gercekten cok merak ediyorum.ama burda yok canım. Hamileligimin yarısından çoğunu refluyle geçirdim.artik canıma tak etti .Hiç birşey yiyemiyorum. Burda doktorlar bu durumu pek önemsemiyor.normal renie verdi doktor ama o bile daha kötü yapıyor. Ikı haftadır troid hapimdan başkasını içemez oldum.demir hapı filan artık ağzıma süremiyorum .insallah doğumdan sonra hemen geçer
4 hafta öncesinden günde 6 adet olacak şekilde yenmesi taraftarı uzmanlar. Bende buna göre hesap yaptım erkene cekse bile 39 hafta olur diye düşündüm hem çok kilo alıp beni fazla zorlamasını istemiyorumcanim bende 36. hafta dolunca yemeye baslayayim dedim. Erken de gelsin istemiyorum.
Almanyadayim canım.burda yok neyazikki.ilac olduğu için sipariş de veremiyorum. Kiştan beride hiç tr ye gidip gelen olmadiGeçiyor canım Allah ın izniyle. Ama reflü dayanılacak şey değil.. sizin civarlarda hiçbir eczanede yok mu canım yazdırmadan bile alsan 10 tl. Doğuma kadar rahat ederdin en azından hurmalarınıda rahat rahat yerdin.
Alttan baskı, kasılma, sancı vs herhangi bir belirtin var mı canım?Almanyadayim canım.burda yok neyazikki.ilac olduğu için sipariş de veremiyorum. Kiştan beride hiç tr ye gidip gelen olmadi
Yok canım.sadece ara sıra gelip giden adet sancilari sizi gibi .başka da birşey yokAlttan baskı, kasılma, sancı vs herhangi bir belirtin var mı canım?
Bu zaten en büyük belirtilerden biri kuzumYok canım.sadece ara sıra gelip giden adet sancilari sizi gibi .başka da birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?