- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Hadi gözün aydın valla kendim doğurmuş gibi sevindimCicişleeer ben doğurdum :) dun suyum geldi 6saat sunı sonrası 3cm acılma oldu ilerlemeyince sezeryan oldum .darısı bekleyenlere anne olmak coook güzel❤
Anladım canım, sağlıklı olsunlar yeter ki, diş dönemleri ekstra iştahsızlık oluyor genelde Metehan da yakın bir zamanda alt köpek disleri çıkardı. Belki ondan bilemiyorum kahvaltı dışında yediği düzgün bir öğünü yok. Meyve yiyor bir de..
1 haftadır kesilmedi o sızı bende.. Dün ve bugün de kasıklarımda içimde çekilme var resmen. Reglin ilk günü gibi, yoğun kanamam varmış da ağrıyomuş gibi..Dün geceden beri ayaklarım ve bacaklarım adet olacakmışım gibi sızlıyor, normal mibide sırtımın sol kısmı uyutmadı gece boyu
Aynen canim benim ilk olacak4 hafta öncesinden günde 6 adet olacak şekilde yenmesi taraftarı uzmanlar. Bende buna göre hesap yaptım erkene cekse bile 39 hafta olur diye düşündüm hem çok kilo alıp beni fazla zorlamasını istemiyorum. Senin ilk doğumun mu canım?
Cnim odaya sut sagma makinesini getiriyorlar aklind bulunsun sagarak sutkanallarini acabilirsin sut gelmiyo diye dusunsende bebisini koy gogsune canim n guclu pompadan dah guclu onlar@Birvarbiryokum canıö senin sürün nasıl geldi hemen?
Aynen valla o anların geri gelmiceğini düşünüyorum işten daha ağır basıyo açlıktan ölmeyiz ya 1 sene sonra yine kızım için geleceği için çalışırım zatenHarikasın
Kesinlikle bende öyle olması gerektiğini düşünüyorum. Kimse 3 aylık bebeğini bırakıp işe dönmek istemez mecbur değilse bence
Ben 2 sene bıraktım işi 2,5 yaşında döndüm ama başarılı olamadım. 3,5 da tekrar denedim oldu .
Hiç pişmanlık duymadım ara verdiğim için hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biri herşeyini ilk ben gördüm çünkü
Denedim canım da yok hiçbişey.tesekkür ederim cok sagol:)Hadi gözün aydın valla kendim doğurmuş gibi sevindim ☺
Göğüs ucu için pompa gibi aparatlar var, ya da şırınga ile de çekilebiliyo, denediniz mi bilmiyorum ama hatırlatma olsun..Annesine babasına kavuşmuş ya melek, gerisi zamanla hallolur ♥
Tebrikler tekrar..
Su içiyorsa çok sıkma canını. Tamamen normal. Burdaki dr 2 hafta sadece su ile beslenirse bi seslen bize dedi.. Kuruyemiş meyve süt düzenli tüketiyo dediğimde o zaman hiç aramana gerek yok demişti..
Aylarca sürse de bir gün bitecek..
☺
Pompam varda hemsire sıktı sütün yok sagsanda gelmez dedi 2güne gelirmişCnim odaya sut sagma makinesini getiriyorlar aklind bulunsun sagarak sutkanallarini acabilirsin sut gelmiyo diye dusunsende bebisini koy gogsune canim n guclu pompadan dah guclu onlar
Ay Insallah canim yaBu zaten en büyük belirtilerden biri kuzum. Benim de cok olurdu son zamanlarda. Yürüyüşünü düzenli yaparsan çok güzel olur inşaAllah
Bol su iç, bebeğini göğsüne al birlikte uyu dinlen uzan.. Vücut bebeği doğurduğunu farketsin iyice, sütün gelicektir bir iki güne nasılsa.Pompam varda hemsire sıktı sütün yok sagsanda gelmez dedi 2güne gelirmiş
Zeyna03 canım ilacını mutlaka kullan depolar sana Doğumda lazım olacak
Bende en son baktırdığımda seninkiyle aynı civarlardaydı kan değerlerim. Ben aylardır günde 2 tane kan hapı alıyorum canım. Doktorum en son ki değerlerime bakınca da günde iki şeklinde devam etmem gerektiğini söyledi. Sen bir tane mi kullanıyorsun günde?
Belki cinsiyetle ilgili değil de gebelik sırasıyla ilgilidir. İlkinde yastık, battaniyeler, patikler, yelekler, hırka, atkı, şapkalar ne ararsan türlü türlü.. 2. Erkekti onda azaldı yaptıkları. Bunda ilgi sıfır. Hepi topu iki yelek yaptı..Ayy ben de aynı eskiden çok iyi anlaşırdık çok severdim öyle kız erkek ayrımı da yapmaz hatta kızını eşimden çok sever ama oğlumda gösterdiği ilgiyi göstermedi bu gebeligimde...eşimin de zaten canına tak etmesine ramak varmış olacak ki o da epey uzaklaştı soğudu durduk yere gidip gelmez olduk birden koptuk...istemezdim böyle olmasını kendi annem uzakta bari babanne desteği varlığı iyi gelir çocuklara diyordum ama oğluma da ilgisi çok içten değil ki çocuk da pek düşkün olamadı zaten şimdi karnimdaki kiza ilgi alaka sıfır... eşim de boşver biz yeteriz kimseye ihtiyacımız yok diyor...canima minnet bu saatten sonra
Evet. Ne eşinin ailesi ne kendi ailen çocuk bakmak zorunda değiller. Ben de beklemiyorum böyle bir şey. İyi bi bakıcı daha iyi..Ben anneanne babaanne bakmasından yana değilim canım. Bizim babaanne bırak bakmayı bızım cocukların yuzune bile bakmaz acıkca da soyler kızının cocuklarını daha cok sevdıgını.Annem babam kızıma canlarını verir uça uça bakarlar. Ama diyorum ya çalısma durumuna gırersem iyi bir bakıcı bakmasından yanayım.
Canım sütün gelişi de yapısal. Benim tam 24. saat dolunca geldi. Sen gelsin gelmesin emzir. Hastane veriyorsa mama da verebilirsin. Bize vermedilerdi. Normal rutinde emzirme politikası belirlemişler. Tabii şeker sarılık vs. problem olsa verirlerdi.@Birvarbiryokum canıö senin sürün nasıl geldi hemen?
Canım beni o durumda annem babam bile bıraktı gezmeye gitti oğlumu okula hep ben götürdüm Allah'a emanet dedim Allah'ın izniyle bişey olmazAyy nasıl sevindim. İnşaallah benimkide çıkar yukarı. Çıkmasa da rahme yapışık olmasın duam bu.
21 aylık oğlum var benimde. Sürekli birşeyler istiyor oyun zamanı tabi çocuğun. Onu kucağıma almıyorum diye üzülüyor bazen. Kv gün içinde gelip yemeğimi temizliğimi yapıyor sağ olsun.
Rabbim evlatlarımızı bize, bizi onlara bağışlasın.
Kız ne istiyor iki yelek yapmış benimkinde hiç bişey yok ben bilmem der oturur şunu torunuma alayım diye daha 7 yaşındaki oğluma çöp aldığı yokBelki cinsiyetle ilgili değil de gebelik sırasıyla ilgilidir. İlkinde yastık, battaniyeler, patikler, yelekler, hırka, atkı, şapkalar ne ararsan türlü türlü.. 2. Erkekti onda azaldı yaptıkları. Bunda ilgi sıfır. Hepi topu iki yelek yaptı..
Evet canım en azından 11 civarları olsa iyi olur senin için. Bende yarın baktırcam umarım yükselmiştir.Ben çoklu vitamine başlamıştım.Onun içinde demir var diye kan ilacını bırakmıştım.Muhtemelen ondan düştü.11.6 idi bir ay önce.Bugun hemen başladım kan ilacına.Keciboynuzu ozune de baslicam.Doguma yaklaşık bir ay var toparlarim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?